- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez az alap 92-es lapja.
Köszi mindkettőtöknek a tippeket, mindegyiket megfontolom! Azt már megfigyeltem, hogy egy egyszerű csel a lövés előtt feltuningolja a gól esélyét. Nálam beidegződés, hogy mindent vagy finesse, vagy driven shotként lövök, ez is gond lehet.
Mostanában egyre több embernél megfigyeltem, hogy elmozgatja a kapust, így a zárt szöget nehéz bevenni a lövéseimmel.A chip shot meg vmi bug, hogy baromi közelről se fogja ki a kapus?! Már a 16-oson belül a kapus szájában a játékos és mellette pöcköli el, a kapus pedig hótvakon’ cseszik kifogni.
Egyébként baby VDS egész jól teszi a dolgát, ipari mennyiségű ziccert kivesz, mióta manuálisan irányítom.
(Azt a tippet is itt kaptam a minap, amiért hálás köszönet)más: szó volt itt, hogy miként befolyásolja a játék, hogy osztályt lépjen az ember... hetek óta 1700-on állok, egyszerűen +30 és -60 között ingázok. Múlt csütörtök óta (wl-lel együtt) 70+ meccset toltam és egyszerűen alig van olyan, hogy kettő győzelmem legyen zsinórban. Amit nyernék is, a végén megvakul a csapat (szó szerint, egymást sem és a labdát sem érzékelik), vagy kilépnek ellenem és nem kapok wint!
Apropó még mindig nem tudom hogy kell úgy kilépni, hogy ne húzzon losst. Ezt megosztaná valaki, ha nem ütközik az alapelvekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Azt a tippet is itt kaptam a minap, amiért hálás köszönet)