- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Milyen meccset játszottam az imént... Meta Ferenc, 352, Szoboszlai balhátvédként kezdett
Iszonyat all out attack volt, nagyon nehéz volt levédekezni. 3:4es állásnál az 57. percben Sissokoval felrúgtam, 11es és piros lap... Az ilyeneket már ismerem, tudtam, hogy középre lövi így kivédtem. Megállítottam, biztos azt hitte kilépek, de behoztam Kimmichet meg Dybalat. Utolsó percben 4:5 (gólörömjeit persze végignéztük), Kuluval sikerült egyenlítenem. Na mondom fasza, lehet jobb lett volna kikapni, de mind1 mostmár lejátsszuk. Behoztam Reinert (nem is tudatosan, csak rányomtam instant a meccs közbeni cserére), gólt lőttem, egyenlített, aztán Reinerrel egy fél ollós gól a 105. percben (itt már ő is megnézett egy gólörömöt
). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje
Meccs után néztem, hogy a 8ből 7et Kulu lőtt
Hatalmas elégtétel volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Peugeot, Citroën topik
- Kés topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1Év Garanciával!
- Xiaomi POCO X4 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1 Év Garanviával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékai Adatkábel. 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE (2020) White 64GB 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Iszonyat all out attack volt, nagyon nehéz volt levédekezni. 3:4es állásnál az 57. percben Sissokoval felrúgtam, 11es és piros lap... Az ilyeneket már ismerem, tudtam, hogy középre lövi így kivédtem. Megállítottam, biztos azt hitte kilépek, de behoztam Kimmichet meg Dybalat. Utolsó percben 4:5 (gólörömjeit persze végignéztük), Kuluval sikerült egyenlítenem. Na mondom fasza, lehet jobb lett volna kikapni, de mind1 mostmár lejátsszuk. Behoztam Reinert (nem is tudatosan, csak rányomtam instant a meccs közbeni cserére), gólt lőttem, egyenlített, aztán Reinerrel egy fél ollós gól a 105. percben (itt már ő is megnézett egy gólörömöt
). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje
Meccs után néztem, hogy a 8ből 7et Kulu lőtt