Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nokia N9 - az első mohikán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
gondoltuk ezt a Fofana lapot elkezdjük együtt, kilépkedve friendly meccsekből, tehát egyikünknek hamar meglesz pár object, majd cserélünk. Én nyomtam invite-ot, csatlakozott, nem tudtunk meccset inditani, ha ő hivott, akkor sem. Kiléptem a játékból, visszaléptem, semmi. Gép reset, origin elindit, játék nem tölt be. Gép reset, semmi. Dokumentumok mappa törölve, semmi. Repair game originen belül, pár perc alatt megvan, inditom semmi. Gépreset, semmi. Repair ismét, végez a fájlok ellenőrzésével, kiirja, hogy update elérhető. Remek. Elkezdi, majd ki is irja, hogy finalizing, ó mondom remek. Rámegyek a play-re, kiirja ismét, hogy frissités elérhető. És az előző mondatban leirt tortúra ismétlődik újra, és újra. Itt mondjuk már erősebben nyomkodtam a stresszlabdát. Origin újratelepit, semmi. Szóval most töltöm le újra az egész játékot, de még azt se sikerült elsőre elinditani, hogy elkezdje tölteni. Vegyetek PC-t, meg FIFA-t, megéri, tényleg, jó progi, tök jól el lehet baszni órákat az ilyen hülyeségekre
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest