Hirdetés
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Még hogy működnek a beadások...
Nálam eddig kb olyan, mint a 20. Se olló, se fejes, semmi nem jött össze. Lehet néha elbambázom, de hogy sose akadjon oda, azért az túlzás.
Elkezdtem a besorolót. Talán nem kellett volna.
Fölényesen, szinte uralom a játékot, hozok 60-40%-os labdabirtoklást, helyzeteket dolgozok ki, igyekszem FOCIZNI, (tudom, ez nem az a kávéház), adjuk meg a módját.
Gyönyörű csavart lövés kapufa, vagy fölé. Ellennél meg bepattannak a rosszabbnál rosszabb lövések és megünnepeljük, megnézzük, húzzuk az időt a trial alatt is, miért ne.Egyelőre tetszik azért, valamivel tényleg "realisztikusabbnak" tűnik.
thebigK: említetted, hogy mit patchelnek máris, mikor ki sem jött a játék. Sajnos van mit.
A hang nálam random elmegy pici időre, a gól után nem látszik a kártyán a játékos ratingje. A kapusok munkája valami katasztrófa. Azt hiszem a 20 is így kezdődött.Megerősítettem a mailt, miszerint jöhet a rendelés.. bakker.

Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest