Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért ennyire drága mert 0 értelmes lehetőséged van bundásban oda. RB Reus meg Freeze Gnabry aki valamennyire jó cam de az egyik sbc a másik meg annyira nem jó. Ha tegyük fel nyitott valaki egy TOTY Lewát kb. csak ez a Reyna gyerek van CAM-ba.
352: Tesztelgettem ezt a felállást és hát 2 dolog ami feltűnt. Először is érdemes 3 nagytestű játékost középre rakni mert másképp megboritják őket. Próbáltam HL Upamecanot(nagyon rossz cb és lusta is mellé) meg a TOTGS Theot is. Theo kifejezetten jó cb és nagyon jó a sebessége oda csak kicsit drága. Szoboszlait átraktam rm-be 7 chemen így kellett neki egy szélsővédő. Úgy voltam vele, hogy Mukielét megnézem cb-ben mert hát miért ne? Alkata meg sebessége megvan oda és kifejezetten tetszik egyébként
Bánom, hogy elpazaroltam a küldis mukielét mert ő most nagyon jól jönne.
A másik dolog, hogy ha a 2 középpályásod nem elit passzoló akkor nagyon megszívhatod a labdakihozatalt. Nálam most Essien-Guimaraes kezd és hát van gond. Feljön Bruno F. Essien helyére és mindjárt gördülékenyebb az egész.Szoboszlait egyébként érdemes kipróbálni akár 7 chemen is. Nagyon jó lap lett tényleg. 18 meccsen 14 gól 7 gólpassz(div1+wl). 352ben CAM-ot játszik 442-ben meg szélsőt. 5 gólt lőttem vele a 16oson kivülről tehát ténylegesen jól lő messziről. Ami kicsit zavar nála az az agresszió hiánya(mondjuk csak fejpárbajoknál mert egyébként nincs vele baj).
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bánom, hogy elpazaroltam a küldis mukielét mert ő most nagyon jól jönne.