- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
G3 behúzva, maradt még 7 meccs, majd este ránézek. Ben József rohadt jó, ha van helye a 16oson belül akkor garantáltan gól, viszont birkózni nem lehet vele, ez az egyetlen érezhető hiányossága. Hagi is meglepően használható még, nem op, de nem is szar, és meglőttem vele az 1. szögletgólomat is
A Renato/Bruno középpálya még felemás, néha úgy érzem Bruno dolgozik Renato helyett is, máskor meg utóbbi vadász le mindenkit. Remek példa rá, hogy kapott MOTM-et is úgy, hogy se gólja se gólpassza nem volt. Bamba is fasza, Mané szintjét simán hozza, talán jobb is kicsit. Egyedül Salaht érzem semmilyennek a kptól felfele, alig volt kiemelkedő meccse. A védelem elég stabil lett Blanc és Capita érkezésével, amit tudnak megtesznek, Blanc póklábai is nagyon jók, a Rashford meg Felix féle cinkelt glitch lapokkal persze ők se tudnak mit kezdeni, de hát ez van
Cr lapja meg 0, csereként 1 győztes gólja volt összesen, sztem inkább Zahat erőltetem továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Renato/Bruno középpálya még felemás, néha úgy érzem Bruno dolgozik Renato helyett is, máskor meg utóbbi vadász le mindenkit. Remek példa rá, hogy kapott MOTM-et is úgy, hogy se gólja se gólpassza nem volt. Bamba is fasza, Mané szintjét simán hozza, talán jobb is kicsit. Egyedül Salaht érzem semmilyennek a kptól felfele, alig volt kiemelkedő meccse. A védelem elég stabil lett Blanc és Capita érkezésével, amit tudnak megtesznek, Blanc póklábai is nagyon jók, a Rashford meg Felix féle cinkelt glitch lapokkal persze ők se tudnak mit kezdeni, de hát ez van
Cr lapja meg 0, csereként 1 győztes gólja volt összesen, sztem inkább Zahat erőltetem továbbra is.