- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
G3 behúzva, maradt még 7 meccs, majd este ránézek. Ben József rohadt jó, ha van helye a 16oson belül akkor garantáltan gól, viszont birkózni nem lehet vele, ez az egyetlen érezhető hiányossága. Hagi is meglepően használható még, nem op, de nem is szar, és meglőttem vele az 1. szögletgólomat is
A Renato/Bruno középpálya még felemás, néha úgy érzem Bruno dolgozik Renato helyett is, máskor meg utóbbi vadász le mindenkit. Remek példa rá, hogy kapott MOTM-et is úgy, hogy se gólja se gólpassza nem volt. Bamba is fasza, Mané szintjét simán hozza, talán jobb is kicsit. Egyedül Salaht érzem semmilyennek a kptól felfele, alig volt kiemelkedő meccse. A védelem elég stabil lett Blanc és Capita érkezésével, amit tudnak megtesznek, Blanc póklábai is nagyon jók, a Rashford meg Felix féle cinkelt glitch lapokkal persze ők se tudnak mit kezdeni, de hát ez van
Cr lapja meg 0, csereként 1 győztes gólja volt összesen, sztem inkább Zahat erőltetem továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M / 16GB RAM - 3600MHz / 1TB SSD / 600W
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Renato/Bruno középpálya még felemás, néha úgy érzem Bruno dolgozik Renato helyett is, máskor meg utóbbi vadász le mindenkit. Remek példa rá, hogy kapott MOTM-et is úgy, hogy se gólja se gólpassza nem volt. Bamba is fasza, Mané szintjét simán hozza, talán jobb is kicsit. Egyedül Salaht érzem semmilyennek a kptól felfele, alig volt kiemelkedő meccse. A védelem elég stabil lett Blanc és Capita érkezésével, amit tudnak megtesznek, Blanc póklábai is nagyon jók, a Rashford meg Felix féle cinkelt glitch lapokkal persze ők se tudnak mit kezdeni, de hát ez van
Cr lapja meg 0, csereként 1 győztes gólja volt összesen, sztem inkább Zahat erőltetem továbbra is.