- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
A játék eleje óta szinte alig költöttem játékosokra. Egyedül Puskást vettem meg egy kis időre, akit utána el is adtam veszteség nélkül. Gyűjtöttem ezerrel a zsetont a toty upok miatt. Ráment majdnem a fele, de szerintem egész korrekt eredményt hozott. Jó lett volna mind a négy PL játékos, de ne legyünk telhetetlenek.
Nem azt mondom, hogy innentől megállok és nem költök, de azért igyekszem majd figyelni a zsetonra, fodder lapokra, stb. Sokszor az ember megcsinál egy lapot, amit 2 hét múlva már nem használ, teljesen feleslegesen.
Nagy lesz a csábítás, főleg ha mondjuk egy FUT szülinapkor betolnak valami Musához hasonló legendát. Vagy most egy Szoboszlait... Vagy jövőhéten, mert ugye ez is 2 részletben lesz, úgy több a bevétel.
Szóval most jól megvagyok a csapattal, nem tudok olyan posztot ahova megérné fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest