Új hozzászólás Aktív témák

• KaksziLajos

senior tag

Ki milyen csapattal megy neki majd a WL-nek?

Nálam így néz ki most, full olaszról jutottam idaig 1 hét alatt. Egyelőre tetszik. A hátsó alakzat a legjobban.

A védősor nagyon jó, Alaba a 3. legjobb LB szerintem (Marcelo és Sandro után), Boatenget és Neuert nem véletlenül használják ennyien. Marquinhos és IF Meunier még nincs túl sok meccsen túl, de egyelőre elég beton mindkettő. IF Meunier az egyik legjobb RB szerintem. Erős, jól fejel, kellően gyors alapból is.

Aguerot nem kell bemutatni, vadállat. POTM Lucas nagyon megérte az árát, gyors, jól lő, minden stat a helyén, szabadrúgást is brutálul lehet vele elvégezni.

A többieknél vannak még kérdőjelek a fejemben. Fernandinho tavaly kedvenc volt, alap is, de főleg az IF. Idén lassabb lett, bár egy Shadow-wal használom, úgy már hasonlit tavalyi önmagára.

Fred jó, gyors, jól forgolódik, jól passzol, kapuhoz is odaér, ha szabadjára engedem, de kicsit gyenge.

Rabiottal nem tudok megbarátkozni, nem érzem, egyelőre kakukktojás. A chem miatt kell, másik lehetőség Liuz Gustavo, de a pace miatt Rabiotot választottam.

Elől ez a Felipe gyerek aranyos, elfutkozik, fürge, utóbb két gólt is vert, de gyenge nagyon. Van, hogy a fű alól ásom ki egy-egy ütközés után, oda kellene valaki más. Son-t szeretném, de nem tudom megoldani max chemmel, vagyis ő azon lenne, de a bal cm (Pl. DEMBELE ) nem. Próbáltam LF-ben Martialt, Rashfordot, egyik sem jött be.

Esetleg ötletek LF posztra és a középpályára?

Mondjuk egy Groetzka bal CM, Sané LF? Max chem lenne, de Sanét LF-ben nem tudom milyen lehet...
    (Ugye se Rashford, se Martial nem jött be ott, ők hasonlók.)

Új hozzászólás Aktív témák