- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Tajték
üzenetére
Ja meg, hogy hosszabbításnál van, hogy simán 5 percig támad az ellen 2 perc helyett, de én esetembe simán befújja rögtön 2-nél, nyamnyam.
Btw én múlt héten az Elite 1-et elértem, de rohadtul nem érte meg. Többet biztos nem küszködök érte, egész héten tolom, mint a hülye, a legtöbb meccset legendaryn, idegeskedek a csaló rendszer miatt, azért hogy a legnagyobb player, aki kijön a csomagból egy 82-es legyen.
Beállítom Beginner-re, belövöm az 5 gólt és elmegyek enni. EA meg elmehet a picsába. Divi-t is letoltom rank 3-ig azt csá, ez a játék nem ér meg ennyi időt belefektetni, 0 jutalommal 87+-os squaddal a hátad mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest