Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

válasz akooos #21093 üzenetére

Velem is egy az egyben ez volt nemrég. Mindegy ki volt a csatárom és az is mindegy volt ki az ellenfél kikaptam sorra és nem tudtam még csak gólt sem lőni. Long shottal próbálkozz. Meg ami nekem most veszélyes a beadások és a kontra. Most mindenki erre megy. Vezetem a labdát Williannel és a gyerek csak hátrál-hátrál és nyomja a team contain. Na ilyenkor megállok a labdával és sétálok vagy véletlenül sem nyomom a sima passzt hiszen pont ez az amire vár az ellenfél hogy belehibázol. Ha szlalomozol és csak a 16-os előtt passzolsz meg nyomod a longshotot akkor ki fog támadni rád mivel fél hogy beakad egy vagy beszlalomozol. Picit legyél "kreatív" hitesd el vele a long shotokat majd jöjjön a tiki-taka. Próbálj változatos lenni. Ez sem az ultimate megoldás,de hogy ezekkel próbálkozom,kijönni látszom a gödörből.Valamint ami most eléggé megy az az izomból passz a csatárnak mert vagy visszapattog eléd vagy visszaszerzed vagy átveszed, de nehéz nagyon lefülelni úgy hogy az ellenfél azonnal kontrázzon. Valamint a becsúszást is alkalmazd, ezt a FIFA Solved osztotta meg youtubeon. Nagyon hatásos tud lenni :)

Új hozzászólás Aktív témák