Új hozzászólás Aktív témák

• Geradossz
    aktív tag
    válasz MdewC üzenetére #10544

Miért is osszam meg, mikor FOLYAMATOSAN támadnak, már rég ki kellett volna bannolni a személyeskedőket, ugyanis TILOS. Am meg ha te sem tudod, hogy mivel kereskedek akkor ne mondd meg kérlek, hogy ki tud meg ki nem... Ennyi erővel ahogy ti írhatnám én is, hogy persze vettél te 100 lapot, mutasd meg, írni bármit lehet. Csak én nem állok neki kötekedni, hogy tuti kamu ráadásul nem 10 szer, és nem hozom fel álandóan azt, hogy ki mennyit költött játékra, mikor marhára nem volt szó most sem róla, de hát ilyen a magyar, irigy, ezért tart ott az ország ahol és fog is, van akinek elmondtam innen a fórumról a kereskedést, mert normális, de nem fogom kiadni több 10 embernek, akik meg se érdemlik, azért h saját magamtól vegyem el a coint, mert licitálni kell. Ja és szép volt a 100 lap, csak én ezt mindennap megcsinálom ugynugy száz lappal ha akarom. Te megosztanád ha azzal elrontanád magadnak? Kétlem. A balhét megint nem én kezdtem de én vagyok megint a hülye, persze. Mások mondják meg nekem látatlanba, hogy miből van a coinom, meg h nem értek hozzá, milyen alapon? Ez mi?

Új hozzászólás Aktív témák