Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_
    őstag
    válasz Takika14 üzenetére #8752

Belinkelem a spanyol csapatomat, amihez nem merek egyszerűen hozzányúlni, mert félek, hogy bárkit cserélek, csak rosszabb lesz. Nem a pénzhiány miatt nincs Rakiticem, vagy hasonló nagyobb ratingű lapom, van 500k-m, amivel kb. semmit se kezdek, illetve egy kicsit tartalékolok a TOTY-re is.

Diego Alves - megkerestem a 82+ ratingű kapusok közt a legmagasabbat, hibátlanul teszi is a dolgát
    Carvajal - na őt tényleg nem szabad lecserélni, felesleges róla sokat beszélni, ki kell próbálni atombiztos
    Gimenez - szintén atombiztos védő, kiváló workrate-el, nála jobb már csak Pepe bajnokságon belül, de ő irreális áron megy
    Mangala - szeretem a ballábas védőket LCB poszton, workrate szintén príma, és minden másban is szuper
    Tremoulinas - Értelmes kategóriában szerintem mégiscsak ő a legjobb LB, Marcelo persze jobb, de az ő reális ára szerintem 12-15, majd ha annyi lesz megéri, addig nem. A hibát nálad inkább Masch részéről érdemes keresni
    Wass- hidden gem, senki nem használja, mert 80-as, meg nem ismeri, aki nem néz LaLigát, de emberek, nézzétek már meg a statjait, amikor ilyen Naingollanokat, Marchisiokat istenítetek, akkor az ilyen lapokról se feledkezzetek meg. Maximum Modricra lennék hajlandó lecserélni. Az egyik legjobb CM-em, és ráadásban szabadrúgásból is kitűnő.
    Gomes - kicsit darabos, kicsit esetlen, de középen ellátja a feladatát. Őt egy kicsit a "hazaszeretet" miatt is játszatom, na meg nem találtam nála jobbat elérhető kategóriában.
    Turan - ő amolyan támadó középpályás, bekapcsolódik támadásokba, de fizikuma lehetővé teszi szerelésekre is, ajánlom.
    Vela - Na, ő nem az igazi, de ki jobb nála? Persze, Inaki Williams nekem is jobban bejönne a statok miatt, de ebben a formációban egy jobb lábas jobb szélső nem pálya nálam. Rossz a jobb lába, de cserébe gyors, és tud gólt is lőni. Messi híján....
    Bakambu - Egy bestia, a szó nemes értelmében, sokmindenben hasonlít tavalyi kedvencemre, Jackson Martinezre, csak a 4* skill hiányzik. De ha jobban belegondolok, az se nagyon.
    Nani - ultimate LW számomra, cselek, robbanékonyság, gólok miatt, persze Neymar kiszorítaná, de ott még nem tartok.

A tieidről vélemény:
    Mascherano - való életben imádom, de Pace és főleg magasság miatt ebben a játékban ő egyszerűen számításba se jöhetne nálam.
    Rakitic - nem CAM-nak való, inkább Isco helyén próbálnám ki, b2b CM-nek, de a Pace miatt aggályaim lennének. Meg azért rá ennyi pénzt kiszórni... 5k-t, ha ér, maximum.
    Isco - 39-es Def-el még mindig ott van a CM-en?! Overrated lap, mint minden évben.
    Gaitán - hát, nem tudom, Naninak adj egy esélyt, szerintem rövid távon elfelejted őt.
    Aduriz - bitang csatár ő, az tuti, de nem egy ilyen egycsatáros rendszerben. 2. csatárban, egy futóbolond mellé kiváló, de ebben a formációban többet szenved, mint amennyi pluszt hoz.

Új hozzászólás Aktív témák