- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
veterángeri
üzenetére
Mik a feltételek/nyeremény?
-
scholl
tag
Akinek van már megoldása az SBC -re, az megoszthatná

-
Aguinaga
őstag
Rooney -Thiago Alcantara - Renato Sanches középpályás sorra (4-3-2-1 felállásban) milyen chem lapokat tennétek? (Pl. Rooneyra Engine vagy Catalyst? Érdemes egyáltalán a sebességével foglalkozni?)
-
veterángeri
tag
Kint az új SBC. Nem vészes.
-
Attis1117
tag
Hát sbc nincs viszont vehetsz 45k csomagokat...
-
77Guba
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De packot le lehetett volna, mint a WoT-ban is tankokat...
-
szcsaba95
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem kell ingyen adni, de úgy tudom a Black Friday lényege a világon mindenhol a leárazás és az akció. Erre egy egész hétvégét hirdetnek ezen a néven és semmi ilyen nem volt. Szóval ha nagyon kukacoskodni akarok, ez tisztán félrevezetés volt az EA-től. És ne értsd félre, semmi ilyenre nem számítottam, csak szerintem ez jogos kritika feléjük.
-
Aguinaga
őstag
válasz
zarakisan08
üzenetére
Köszi, azt ki is próbálom rajta

-
-
szcsaba95
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ezt a BF-et nem vitte túlzásba az EA az tuti. Nem volt semmi akció vagy ajándék. Lett volna legalább valami olyan, hogy ha veszek FIFA Pointot dupla annyit kapok, vagy a csomagok fele annyi pontért mennének, de nem. Kicsit kamunak érzem az egészet.
+A heti ajándék csomagban megkaptam a lehető legolcsóbb 88-as játékost Lloris személyében..Persze ajándék 30k coinnak ne nézzük a fogát.

-
szcsaba95
tag
válasz
veterángeri
üzenetére
A Cyber Monday elkezdődött már vagy majd az is délután 2-3 órakor fog? Egyelőre semmi érdekeset nem találok, ami erre hívná fel a figyelmet.

-
ferni
őstag
Igazából ez a 2 TOTW SBC volt nagyon szar, neki se álltam, mert kb csak bukni lehetett rajta.
Aki pakkozgatott az meg ne csodálkozzon, hogy bukott elég sokat.Én se nem pakkoztam, se nem TOTW SBCztem, csináltam 4 db 82+os SBC-t meg 3 ligásat, abból esett is egy Sturridge-Azpi-Bellerín trió, tehát pluszosban is jöttem ki

A sima szokásos SBC-kben pont az a jó, hogy megcsinálod és 100%, hogy nem buksz rajtuk, max nyerhetsz.
-
77Guba
aktív tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Ha ez megnyugtat valószínűleg sokkal kevesebben jöttek ki jól a BF-ből, mint haszonnal... Én is miután hamar nyertem egy Chiellinit és Marchisiot, befektettem egy tradeable TOTW-ba, meg pár másik SBC-be, úgyhogy a haszon szinte el is ment... Vettem is inkább egy IF Florenzit, hogy legalább a csapatom fejlődjön, és véletlenül se kattogjak valami költségesebb SBC-n... :-)
-
bobooo
addikt
Companion/Web app másnak se jön be? Szombat óta servers are donw-t ír

-
sz_abika
addikt
Jó volt ez az SBC hétvége.
-20k coin, kezdő 11emből áldoztam játékosokat,így most az a csapat ilyen olyan feltöltéssel 0-0-5el búcsúzott a divíziótól.
Nem kéne erőltetni ezt a játékot, inkább szögeságyon kéne aludni

-
HdRew
őstag
Lewandowskival kapcsolatban van valakinek már tapasztalata?

-
Baga1983
senior tag
Sziasztok. Ennyire szarok az EA szerverei? Szezon meccsekkel semmi gond de a weekend league kvali meccsekből egyet sem tudok irányítani mert fél percenként beszaggat aztán bámulhatom gyorsított felvételben ahogy az ellenfelem berámolt egy gólt. Így nem sok ráhatásom van a meccsekre...szánalmas. Biztos hogy nem nálam van a hiba mert az online divison hibamentes.
-
mitisz
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez nem lag, hanem ahogy F1rstK1nq kollega is írja fentebb, input delay. Tehát a gomb megnyomása után kb. negyed másodperc telik el, mire fogadja a parancsot a játék. Számomra szinte teljesen tönkreteszi a játékélményt, a 16-ban nem volt ilyen, és minden problémája ellenére pont emiatt sokkal nagyobb élmény volt a 16-al játszani. A 17 input delay szempontjából borzasztó, és kb. teljesen lehetetlenné teszi az élvezetes játékot. Vicc az egész, hogy az EA ezzel kapcsolatban ennyi időt alatt nem tudott semmit sem előrelépni. No komment, vérlázító, és teljes árat adtunk ki érte...
-
F1rstK1nq
aktív tag
Minden platformon ott az input lag (inkább input delay), ez sajnos beállítás független, de úgy látom fórumról is már sokan megszokták, engem még mindig idegesít és várom a patch-et ami kijavítja. (nem fog jönni amúgy, el kell fogadni ezt a részt, ezzel a delay-jel sajnos
) -
Meghivott
addikt
Valaki lenne olyan tündér és leírná mik a napi kvalifikáció pontos feltételei?
Köszönöm -
mitisz
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van valami speciális beállításod, hogy eltűnt az input lag? Vsync kikapcsolásával próbálkoztam, illetve az nvidia control panelben a maximum pre-rendered frames 1-esre állításával. Eddig semmi sem tüntette el az input lagot...
Valaki járt sikerrel beállítások terén ilyen szempontból? -
Meghivott
addikt
Cyber Monday elindult vagy majd délután?
-
ferni
őstag
Nekem a beadás-fejes kombó nagy hiányérzetem, hogy kb használhatatlan.
Persze, nem egy Fifa 14 kell, ahol csak a beadás fejes ment, de nagyon durvàn visszavették ezt.
Amúgy akinek vannak 5 csillagos skillerjei:
[link]
Meglepően jól működik. -
77Guba
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azt gondolom a spanyol és olasz tuti, a másik kettő is simán lehet, ha csak nem raknak helyette más kontinensről valami "hülyeséget"...
-
evibly
senior tag
válasz
Attis1117
üzenetére
Nyugi, a túlnyomó többségnél ez van, csak azt nem reklámozom én sem, hogy az untradeable TOTW SBC-ből egy Bisevac esett, amibe össze sem akarom számolni, hogy mennyi coint toltam bele. A tradeable pakkot meg sem csinálom, inkább spórolok valami kedvenc, kinézett játékosra és megveszem majd azt.
-
Lori82
senior tag
válasz
Marchocius
üzenetére
Az Fenerbahce - Besiktás

-
Attis1117
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hihetetlen milyen szerencsések vagytok. Nekem a legjobb lap ami esett ezekből a rohadt Fb-s sbc-kbol az egy mata volt.... 4k!!!!!!
Megcsináltam a trade-es sbc-t bealdoztam if kamenit meg meg egy 15k-ért vett if-et. Mit nyertem? If kamenit.... GG -
Pendragon911
aktív tag
válasz
Pendragon911
üzenetére
Valaki esetleg a fenti kérdésemre tud reagálni? Annyival kiegészíteném, hogy csináltam egy Repair-t az Origin-en belül, de továbbra sincs változás. Lehet, hogy újra kell kezdjem a karriert?
Köszi!
-
HdRew
őstag
Az ilyen Vardy - Musa csatárpárossal felálló játékosoktól a szőr áll fel a hátamon. A Reus - CR - Bale - Vidal - Modric - Alaba - Boateng - Ramos - Neuer-féle csapatot meg tudom verni, erre jön egy okádék Musa - Vardyval, és annyiból áll a játéka, hogy lefusson. Skill semmi.. 10 emberrel vertem neki kettőt, rögtön beállt park the busra a kis...
Lehet én voltam a hülye, és meccs elején már nekem is park the bust kellett volna nyomnom, de abban mi a játék? És abban mi a játék, ha arra megyek, hogy csak simán lefussam az ellenfelet skill nélkül? Áhhh, leültem 4 meccsre, hátha sikerül, és ilyenen baszom fel az agyam.
Mostantól, bárkinél meglátok egy Vardyt, vagy Musát, megy a PTB. A fostos mindenét az ilyennek.
-
77Guba
aktív tag
válasz
matyasmate
üzenetére
Szerintem igen, mert csak a Black Friday-os SBC miatt emelkedett meg az ára, gondolom én...
-
Kristof_94
nagyúr
Ma játszottam először a frissítés óta és először nagyon gyorsnak tűnt a játék, de kezdem megszokni, 4 meccs 4 győzelem! Nyitottam ma untreadable IF Kane, Movember Barzagli, Kroos, valami iraki movember... Mondjuk ezekből már csak az utolsó van meg. Ma volt az első alkalom, hogy nem szívatott meg semmivel a FIFA 17.

-
matyasmate
csendes tag
Van egy 83 IF Brozovicom ha most el adom pár nap múlva szerintetek vissza tudom venni olcsóbban (10 er vettem most kb 20ba megy)
-
mitisz
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bugos a squad rating mutató. Egy vicc ez az egész.
Kb. 40k coint tradeltem be egy untradeable IF Gonalons-ért... soha többet ilyen drága SBC. 
-
Meghivott
addikt
Kik a legolcsóbb TOTW játékosok a TOTW Tradeable-höz (83-84)?
Köszi -
Sanyicucu
aktív tag
A 4-3-2-1 felálláshoz tudnátok egyéni taktikát ajánlani?
-
Kristof_94
nagyúr
Behalok. Az előbb SBC silver pakkból egy iraki Movember. Most egy 82-es csomagból movember Barzagli, bár sajnos vele semmit nem tudok kezdeni, mert nem IF és olasz csapatom sincs. De azért adja!

Bár ha belegondolok a TOTW-hoz felhasználható, mint sima lap, szóval Kroos és ő is fel lesznek áldozva.
szerk: Egy Suso jött.
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratula.Nekem csütörtökön volt egy Özil,egy premium player packban amit a WL miatt kaptam

-
Lori82
senior tag
Sziasztok,legjobb weekend league-t zártam. 25 meccsből 16 Win ebből 4 tizenegyes párbaj,mindet megnyertem
CSütörtökön jön 35 000 coins + 1 mega + 2 premium players csomag 
MÁS : Nálatok nincs semmilyen bug?PC-n nyomom és meccs közben a hang néha hangosabb,néha teljesen halk,néha meg pár másodpercig nem is szól.Meccs közben nagyon zavaró tud lenni -
77Guba
aktív tag
válasz
Marchocius
üzenetére
Ez a kettő tuti, már csak a másik kettő a kérdés...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na felhasználtam Kane-t, de csak egy tradeable Malli jött...
Viszont csináltam megint egy 82+ -os SBC-t és jött egy Kroos walkout! Az első walkoutom, amit láttam is!
Bár felhasználni a csapatomban nem igen tudom. -
szupersanyi
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez nekem is feltűnt, például 1 hónapja, amikor volt egy Marchisiom, akkor lőttem vele 5 meccsenként egy nagyon nagy távoli gólt, a mostani Marchisiommal pedig kihagyom az üres kaput is. Pedig semmit sem változtattam és nem is játszok azóta rosszabbul, csak egy új Marchisio lap van nálam.
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
olyan problémával állok szemben, hogy a The Journey módban egyik napról a másikra megakadt a játék, magyarul van egy mentésem, amit ha betöltök a következő fejezet egy edzés lenne, felsorakozik a csapat minden játékosa a képernyőn, ezután be kéne jöjjön az ablak, ahol jóvá tudom hagyni az edzést, majd továbblépek, csakhogy ez az ablak és semmi egyéb más nem jön be, egyszerűen ott áll mindenki a pályán egymás mellett és várják, hogy történjen valami, ahogy én is, mivel semmire nem lehet kattintani, nem reagál a játék semmire, viszont nincs lefagyva, egyszerűen nem töltődik be vagy mi. 2 mentésem is van, az egyik az előző meccs előtti, a másik pedig az azutáni, de hiába játszom újra a meccset, bízva abban, hogy helyrepofozza a játékot, nincs változás. Valaki találkozott ezzel a problémával?
Válaszokat előre is köszi! -
Marchocius
tag
Jovo hetre Lazio-Roma meg az El Classico mint Marque Marchup?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó kis háttalpasszosztgól, felbecsülhetetlen.
-
Chereiose
addikt
Konzolon tudok játszani tesómmal online meccset ketten? Tehát pl. úgy mint online haverral a coopot

-
Kristof_94
nagyúr
Hoppá! Gondoltam csinálok egy 82-es SBC-t és kaptam egy TOTW Harry Kane-t!
Lehet megpróbálom felhasználni az SBC-hez.
Vagy jó lehet a srác? -
vegitossj7
addikt
Látom, egyre több meccsen terjed a META, hogy passzoljuk szét az embert, háttal, mindenhogy.
Ezzel nincs is nagy bajom, legyen, kurvára idegesítő, hogy fogom a szöget és nem ér bele, de legyen.
De könyörgöm, akkor ne ez legyen az egyetlen támadási formátum a játékban, ami nem random.
Minden olyan dolog, ami eddigi fifákban ment nekem (cselezés, jó passzok, kényszerítők, testcselek) a picsába le lett nerfelve, esélyed sincs az automata "nohand" contain ellen. A szélen pedig egyenesen lehetetlen bárkit kicselezni, ilyenkor a META-t gyakorló emberek elkezdenek passzolgatni mint a hülye vissza, majd egy driven és háttal bebasszák.
Várom az a patchet még mindig...
-
Kristof_94
nagyúr
Mekkora kicseszés ez a Tradeable TOTW SBC...
2x84 , 8x83 , 1x80 játékosok kombinániójából kijön a 84-es összérték
2x84 , 8x83 , 1x82 -vel pedig nem. az egyik TOTW játékosom 82-es...
-
#TOTTI
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én szeretem az általam nyitott játékosokat, ha veszek is egy drágábbat, akkor is olyat aki még nem játszott máshol. De ez az én betegségem.
-
-
77Guba
aktív tag
Ez Black Friday áresés annyira nem jött be IF Manolas és IF Florenzi drágább, mint egy hete... :-)
-
ferni
őstag
82+os SBCből esett egy Sturridge.
A gond ott van, hogy nem akarom eladni azt amim van, hogy lecseréljem erre, annyira megszerettem, de bakker 35k+ban jönnék ki ebből, ami nem mindegy...

-
dejvid8
őstag
válasz
Attis1117
üzenetére
-nem konkrétan válasznak ment, hanem mindenkinek-
Szerintetek akkor hogy lenne a legmegfelelőbb a francia 3 védős rendszer?
Akik jelenleg szóba jöhetnek: Varane, Umtiti, Perrin, Mangala, Mathieu, Kolodziejczak, Zouma, Y-M'Biwa.
Egyedül Varane helye biztos, ő nagyon jó minden téren. Ki legyen a másik 2?
(Koscielny-re egyelőre nincs pénz, ő mindenképp ott lesz később, ideiglenesen kellene most ezek közül valaki.)
A Workrate arány valóban nagyon számítana? Jöhetnek az ötletek. -
Meghivott
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Lehet, de be lettek tárazva, így az esetleges SBC-ig tartom és használom őket. Ráadásul jó fix minimum áruk van.
-
dejvid8
őstag
Fekir Engine chemmel nagyon nagyon adja. Fut mint a bolond, jól lő, jól cselez.
Ajánlom a srácot! -
ferni
őstag
Vettem ma egy Chiellini-Marchisio duót, eddig nagyon beváltak.
Vettemegy Barzaglit is, de eddig nem igen vált be és maradt helyette Miranda.Most sztem veszek egy Buffont, mert máshol nem igen tudom fejleszteni a csapatot, csak 100k feletti játékossal, max Barzaglit próbálgatom még.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
szerintem Chicha sebességét eléggé nerfelték, hogy kiegyensúlyozza a technikai hiányosságait, így most adott egy kicsit, alacsony csatár, aki ugyan jól fejez be, de ha nincs kiszolgálva, nem tud magának helyzetet csinálni. Hahn szerintem ilyen szempontból jobb, mert átmegy mindenen és mindenkin.
viszont én fölösnek érzem a Movember kártyákat, IF árban mennek, miközben az a +5 phy kb. semmit sem számít. -
Meghivott
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az még úgy rendben, de a csere inkább a kérdéses...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valaki járt sikerrel beállítások terén ilyen szempontból?