Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarakisan08
tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Nincs mit. A geforce experience progiban keresd jobb felső sarokban a kis héromszög ikont.
Ott tudod beállítani a minőséget meg minden mást, én manuális módban használom, alt+ f9 felvétel indítás, megint megnyomod leáll. Ha kész mehet youtubera, facebookra vagy ahova akarod. 
-
Lmh
őstag
Marchettit érdemes Hartra cserélni? Egész drága most Hart...Sztetek mennyit ér meg Marchetti helyett? (PC)
-
Meghivott
addikt
válasz
zarakisan08
üzenetére
Jaja nvidia van, köszi. A shadow playt mintha írná is indításnál, valami kombinációval elő is hozható. Rémlik, megnézem.
Addig addig tankoltam a Movember kártyákat, hogy bundes csapatba hirtelen bekerültek az arany helyére : Bellarabi, Rodriguez, L.Gustavo és a padon Hahn.
Azon agyalok, hogy Hahn kapjon e egy huntert és álljon e be hunter sima Borsócska helyére... -
zarakisan08
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem az van rajta.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zarakisan08
üzenetére
Köszi!
Milyen lapot tennél rá? Én hawkra gondoltam.
-
zarakisan08
tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Legegyszerűbb fraps vagy shadow play (ha nvidia kártyád van, amd-nek is van valami, de nem tudom a nevét). Win 10 esetén van beépített játékfelvevő, be kell állítani Xbox programban. De ott van OBS, XSplit, Action!, utóbbi kettő fizetős vagy csak korlátozásokkal működik.
-
HdRew
őstag
Nem túl lassú, ha teszel rá egy shadow lapot. Próbáltam azon a poszton Coquelint is, neki a passz és a lövés annyira nem állt jól, így hát kellett egy Cabaye.
(Főleg, hogy Kanté és Dembélé személyében elég jó szűrőim vannak.)(#7591) zarakisan08
Otamendi nagyon jó, én szeretem. (Anchor lappal.) Főleg azért, mert nagyon jól fejel, szereztem már így vele gólt is. Kicsit szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de azt kell mondjam, hogy a Bailly - Koscielny - Smalling - Otamendi négyesből bárkit választhat az ember, ha BPL csapatot épít. Mindegyik atom.

-
Meghivott
addikt
Valaki kérdezte már, de talán nem kapott választ, így leírnátok röviden, hogyan lehet PC-én a meccs végi helyzeteket elmenteni, megosztani?
Köszönöm, előre is -
zarakisan08
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Lukaku egy igazi tank mint mindig, a labdával sajnos nem túl ügyes, de ha megindul nagyon nehéz megállítani. Termetéhez képest egész gyors is, de nem egy villámrajtoló, kell egy kis idő míg eléri a maximum sebességét. Jól fedezi a labdát így passzosabb csapatokba ideális lehet, kicsit több gólt vártam tőle, de arra is jó hogy az ellenfél figyelmét folyton fókuszálja, mert mindenki tudja életveszélyes lehet a pali, így több terület nyílhat más játékosoknak. Coutinho-val csak ellenfélként van tapasztalatom, de az rám nézve nem olyan jó tapasztalat.
Véleményem szerint nagyon jó játékos, távolról olyan gólokat vertek vele nekem, hogy csak pislogtam. Mozgása jó, könnyed, simán le tud fordulni a védőjéről és helyzetkialakításban is elég jó a srác. Én nem játszottam vele, de nekem nagy mumus. 
-
dejvid8
őstag
Kösz a tippeket. Leginkább Koscielny-re fáj most a fogam, nagyon kellene az a 75+ pace Laporte helyett.
Diarrával és Kantéval meg vagyok elégedve, szóval egyelőre ők maradnak szerintem.
Lacazette-en én is nagyon sokat gondolkodtam. Igazából már próbáltam őt, és valahogy nekem nem az igazi. Pedig minden adott lenne hozzá, van gyorsaság, skill, erő, shot, de valahogy nem helyezkedik megfelelően, olyan helyzeteket kihagy, amit általában beszoktam rúgni pl egy Ben Arfával.
Benzemával meg eddig kimondottan meg vagyok elégedve, ma is olyan gólt vertem vele hogy csak néztem, szóval ő marad. Árilag meg Karim és Laca egy ár.Fékirre ajánlatos lenne tenni egy chem cardot? Mondjuk egy Huntert? érezhetően jobb lenne vele?
Vagy mondjuk félárért egy Hawk, Shadow, Catalyst? -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Senki sem használja őket?

-
HdRew
őstag
válasz
dejvid8
üzenetére
Én Martial - Coman duót megcserélném, a weak foot miatt. Martial bal lábbal is elég jó, Coman meg..

Benzema helyett Lacazette-et vennék, Hunter lappal Laca egy Isten. (Na jó, elég jó, épp az előbb rontott el egy ziccert, de amúgy szerintem átlagon felüli, azért a pénzért.)
Végeztem a weekend league-gel félig-meddig. 36 meccs, 25 győzelem, 11 vereség. Idáig ez a legjobbam, még ezt a 4 meccset talán megpróbálom, hátha sikerül az elite 3, de ez a gold1 a top eddig, meg vagyok vele elégedve.
Íme a végleges kereteim:
-
dejvid8
őstag
Sziasztok.
Tiszta francia nemzetű UT-m van, szerintetek milyen, illetve mit változtatnátok legelőször?
A csapat
Tervben van Koscielny Laporte helyett, és Kosc menne ki a szélre,Varane meg középre. Megéri azt a 40k-t?
Vagy inkább Lloris a kapuba Ruffier helyett? (Mondjuk Ruffier-rel meg vagyok elégedve, jól véd)
Platform: PC
ps: Pogba, Griezmann-t hanyagoljuk, arra már nincs pénz .
-
Aguinaga
őstag
Rémy-re milyen chem lap lenne jó? A Huntert pocsékolásnak érzem (igen, sikerült vennem egyet
) -
marcess
senior tag
Egy ötlet most hallottam egy youtube videóban. Ha valaki megcsinálja a garantált TOTW játékost ami eladható és bármikor kinyitható az hagyja meg szerdáig és nyissa ki mikor új TOTW van, mert akkor még mindenki többet ér és szerencsével inkább termel profitot mint a mostaniak akiből már csak 3-4 ér valamennyi coint.
-
Aguinaga
őstag
Megcsináltam vagy 3 Calcio A-s SBC-t, de nem kaptam semmi értelmeset...
-
MdewC
nagyúr
Köszi Srácok!

Pogba miatt kérdeztem.

Valencia 1 wf tényleg kevés, ezt leszámítva jónak tűnik.

-
Aguinaga
őstag
Vicc, hogy pc-n egyáltalán nincs a piacon Hunter lap (jó, most pont van egy)
-
LendvaiFeri1
veterán
Lukaku/Coutinho hogy szuperál?
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Ma megvettem PS3-ra a Super deluxe editiont (2000Ft volt storeban...
).
Még nem játszottam Fifa Ultimate Team-mel, aki már tapasztalt tudna segíteni, hogy ezt a 8000 pontot ami jár a verzióhoz érdemes-e elkölteni az elején és ha igen akkor majd mire? Vagy tartalékoljam későbbre? Ha van esetleg valami netes guide a módról szívesen olvasnék róla, de eddig még nem találtam érdemlegeset. -
F1rstK1nq
aktív tag
Nekem is nagyon sokáig meg volt Mkhi, winger-ként kezdte, de oda sajnos kevés volt nálam valamiért (talán sebesség meg finishing?). CM-ben viszont szerintem is nagyon jó, ott is játszattam. 5WF/long shoot/hibátlan passing. Gündogan váltotta a közelmúltban. (a vége kb lényegtelen neked, tudom, mert RW-be használnád.
) -
ferni
őstag
Imádom magamat, hogy nekiállok komolyan az online seasonsnak, 5-6 winnel zsinórban visszajutok a másodosztályba, pihentetem a játékot, majd éjfélkor eszembe ötlik, hogy kéne tolni 2-3 meccset, de már 3 perc játék után látom, hogy ez már rohadtul nem megy, de azért letolok a 3 meccset, amiből 3at el is csesztem, mert annyira rosszul ment...

0-3ról szép nagyot alkotni ;D -
HdRew
őstag
RB Valencia jobb, mint a sima Walker. Magasabb, jobb fizikalisan, a gyorsasaga anchor lappal meg pont eleg. Szerintem fantasztikus RB, Walker se rossz, de Valencia osszessegeben, ehhez a fifahoz, jobb.
Mkhitaryanrol nem tudok mit mondani, en nem feltetlenul jatszatnam ott, cm-be tennem.
-
gab.gergely
tag
Tuhurééé!(Végre pluszban
) -
Lori82
senior tag
Akkora barom voltam.Mindig megfogadom,hogy nem nyitok csomagot.Volt 70 k-m elcsábultam és nyitottam egy 50k-s csomagot. Volt benne egy Isco meg egy Zouma
40k bukta .
Vannak ezek a cseréld be az arany játékosaidat és tuti,hogy 3 olasz,angol stb lesz a csomagban.Jó szarokat kaptam,nem éri meg szerintem.Volt 110 k-m és a francia SBC és egyéb hibás döntésnek köszönhetően már csak 20 k-m van
Na ,de hogy ne csak a negatív dolgokról beszéljek,eddig nagyszerűen alakul a Weekend League. 12 meccsből 9 Win volt,most meg ez jobb lehet.Nem tudom,hogy a sorsolás vagy minek köszönhetően,de eddig a legjobb teljesítményem 25/12 Win .Bailly sokat segített a védelem stabilizálásában.Tényleg állat a pali,nagyon jól nyomja. -
zarakisan08
tag
PL sbc-ből Otamendi + Martial (ok nem tudom eladni, de Martialt meg akartam venni így meg 5-6k-ból meglett). Otamendiről tudtok mondani valamit?
-
MdewC
nagyúr
Légyszi írjon vki részletesen RB Valenciaról és RW-ben Mkhitaryanról.
Köszi.
-
Lmh
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kösz nem. Majd talán ha meglesz az új vga, akkor kipróbálom. Akadok mint a szemét. Meg majd ha magabiztosan hozom a profi meccseket.
-
Lmh
őstag
Az imént játék közben toltam egy pause-t, vagyis kimentem a menübe...vagyik oda, ahol cserélni lehet, na.
És az ellenfél csapata volt ott felvázolva...ezt hogy csináltam?
Bug?
Mert amúgy tökre szeretném megnézni sokszor az ellenfél csapatát, de eddig csak a player performance menüben tudtam megnézni. (offline fut-ról beszélek) -
ProEvoFan
nagyúr
Kezdem unni meg teljesen kiéget a játék.
Elegem van abból, hogy jobb vagyok az ellenfélnél, de egy meccs alatt két üres kaput kihagyok, erre az ellenfél négyszer rúg kapura, abból 3 gól.Persze, mert a csapata ér vagy 2 milliót ha nem többet.Csatárai: Sánchez, Agüero; a középpályáról inkább ne is beszéljünk. El is vert 3-2re.Megy a coin biznisz ezerrel, veszik a népek orrba szájba.Nem hiszem el hogy div5ben szerezte hozzá a cointjait. -
szupersanyi
aktív tag
Custom tactics-nál nem lehet valahogyan beállítani, hogy a 4231-ben a két előrébb lévő CAM egyáltalán ne menjen vissza védekezni? Beállítottam nekik, hogy maradjanak elől, mégis visszamennek mindig...
-
Meghivott
addikt
5 órája semmi új... A Movember SBC vajon most vagy nov.30. után esik be?
-
marcess
senior tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Jaj nem úgy gondoltam, csak hogy a szokásos 700-ért menő ritka aranyok árát is felnyomta 800-1000 közé, mert ugye kell 7 db, valamint a másik, a garantált Totw játékos sbc-hez meg 84 es rating kell ami ugye a 84-85-86os játékosok árát emeli meg. Nem engedte már javítani de előbb a Huszti az nagy H.
-
marcess
senior tag
Nekem is a kedvenc felállásom, bár én csak a középső cm-re rakok stay back-et. Bürkit használtam direkt ehhez a két játékoshoz, de soha többet nem fogom inkább Karnezis, egy fokkal szerintem jobb. Ja és én mindig visszarakom defbe meccs elején innen változtatok ha szükséges.
Amúgy ez a 82+os sbc meg a garantált TOTW sbc nagyon szépen hozza az árakat. Volt kettő Ruffierem, Götzem, Höwedesem első 10kért elment (ez a max ára akkor össz vissz 3 volt a piacon) a másik kettő 6-6k-ért ment el, van bajszos Bellarabim, Gustavom, Rodriguezem sajnos ezekre ez nincs hatással.
Szerintetek lesz back to back magyar inform? huszti Gól gólpassz a Dortmund ellen 2-1re nyertek

-
Lmh
őstag
Nekem továbbra sem tölt be a webapp:
Csak loadingol...adblock kikapcsolva.
Ötlet?
Ez az a link, ugye?:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app -
szupersanyi
aktív tag
Eddig nagyon bejön a 4231.
Nagyon hasonlít játékban a 4321-re, a két előrébb lévő CAM szinte ugyanaz, mint a 4321-ben az LF-RF, annyi a különbség, hogy a két CAM kicsit hátrébb helyezkedik, de ugyanazt lehet velük játszani, mint a szélső támadókkal.
A középső CAM a csapat legfontosabb játékosa ebben a felállásban és IF Bonaventura tökéletes arra a posztra.
A két CDM-en stay back van nálam, Marchisio természetesen zseni, eddig Khedirával sincs bajom (+3 pac, +3 def van rajta, szóval nem is feltűnően lassú), csak túl gyakran megy előre ahhoz képest, hogy beállítottam, hogy ne menjen.
Bonucci és Manolas eddig tökéletes párost alkotnak, Manolas leszedi a csatárokat, Bonucci pedig képes hátulról szervezni a játékot. Erős ellenfelek ellen kontrára játszok, ahol fontos, hogy legalább az egyik CB el tudja indítani a támadókat, ezért is kell Bonucci.Az egyetlen baj eddig a felállással az, hogy két előrébb lévő CAM nagyon gyorsan elfárad. 2 meccsenként kell fitnesst használnom, ha nem rakom rájuk, akkor a 3. meccsen már nem tudnak futni.
Azt be lehet amúgy valahol állítani, hogy melyik CB menjen fel támadni all out attack-nél? Előző meccsen hátrányban voltam és nagyon kellett még egy támadó, erre Manolas jött fel a 19 shootingjával Bonucci helyett... Természetesen kihagytam vele egy ziccert.
-
ferni
őstag
Nos, váltottam 4321re.
[link]
Valamiért ez a Bayernes KP megtetszett és jó is.
Nem hittem volna, hogy Thiagot valaha fogom középső CMnek használni itt, de jó ez az egész, működik.Douglas Costa, Renato Sanches szintén jók, bár utóbbival kapu előtt szoktam szerencsétlenkedni.
Ezután tervben Dybala volt csatárnak, így lett Cuadrado az RF, játszottam is pár meccset egy kölcsön Dybalával, de aztán láttam, hogy bizony passzol ide Bacca is és mivel ellenem folyamat nyomatta ezerrel vettem egy Hunter Chemeset.
Röviden és tömören eddig elképesztő az ember...

Ha értelmesen fejezem be a támadásokat, akkor be is rúgja kb mindig, max akkor hagyja ki, ha én szerencsétlenkedek.
Elég erős, elég gyors, eddig nagyon tetszik.Most tervezek egy Chiellini-Marchisio duót, hogy stabilabb legyen a csapat.
RB-LB Stay Back
CM-CM-CM Stay Back
LF - RF Get in Behind, Press Back Line
ST Press Back LineTaktika jelenleg Counter Attack és Def vagy Balanced, ellenfél függő.
-
Rypejakten
addikt
na, megvan Aubameyang, tesztüzem indul.

-
HdRew
őstag
De Geaval kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Megeri?

-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen.
-
balisz
senior tag
válasz
matyasmate
üzenetére
Ki kell próbálni, hogy nálad hogy játszik, kb. ingyen van, nem lehet bukni rajta. Nálam jó volt.
-
matyasmate
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én is ő rá gondoltam de félek egy kicsit attól a 61 pace-tól
-
ferni
őstag
válasz
matyasmate
üzenetére
Rafinha is jó.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
matyasmate
üzenetére
Casemiro.
-
matyasmate
csendes tag
Spanyol ligás brazilok közül kit tudnátok ajánlani cm pozícióba aki ki veszi a részét a védekezésből is?
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én tegnap vettem meg. Eddig pár meccset jatszottam vele, de egyelőre okés. Jól mozog a kis kolumbiai lövései meg távolról bombák
már csak a gól hiányzik belőle -
Aguinaga
őstag
Vettem egy IF Defoe-t viszonylag olcsón (18.5k).
Gondoltam kipróbálom a hybrid csapatomban (amit még balisz javasolt a [#6887]-ben, ezúton is köszi neki
).
Érdemes Sentinel lappal a PHY-jét megemelni 81-re, mert az pl. van "raktáron"? Vagy másik chem lapot érdemel a gyerek? Esetleg próbáljam meg eladni valami minimális kis haszonnal? -
LendvaiFeri1
veterán
Hámesz megéri az árát?
-
szupersanyi
aktív tag
Inkább megvettem most a végleges csapatomat, így biztosan nem fogok több pack-et nyitni. Ilyen lett. Remélem tetszeni fog ez a felállás.

-
lanikai
aktív tag
ehh, én meg voltam győződve, hogy a "liga" pakkokban csak játékosok vannak, erre kemény 3 volt, a többi szerződés és társai
senkinek sem ajánlom
-
ferni
őstag
Ezek a ligás csapatos SBC katasztrófa, siralmas milyen pakkot ad.
82+os meg untradeable, de egyből dobott egy Azpilicuetát, lehet azt nézegetem inkább.
Ez a 2 TOTW SBC se hozott túlzottan lázba.
-
szcsaba95
tag
Sziasztok!
4-3-3(4)-ben cm Marchisiora milyen chem lapot ajánlatotok? Hawk, esetleg?
-
LendvaiFeri1
veterán
pride mez? Ez most komoly? Azt hittem, hogy ennél nincs lejjebb, erre kiderül, hogy mégis.

-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Utana nekem is a monaco kapusát... De Bruynet Fitness csapatba beraktam null chemmel cam-ba valamivel csak többet fog érni a semminél a távoli lövései ha néha beakadnak akkor már nem lesz baj.
-
Keller16
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem először duplicate Diego Alves, másodszor duplicate Moutinho. FML

-
Keller16
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Köszi a tippet, jött is 50+k 6-8 játékos eladásából

-
dracox
addikt
Na remek. LaLiga santander pakkokból 6 pakkból beadja 2x Ter Stegent. Ott hagytam a fenèbe... Erre a 82+ból meg esik egy De Bruyne... 220k csücsülni fog a klubban feleslegesen

-
szupersanyi
aktív tag
Gondoltam, hogy megcsinálom a garantált, eladható TOTW-es SBC-et, csináltam is egy egész olcsónak tűnő concept csapatot, reméltem, hogy 40k-nál nem lesz több. Erre nézem az árakat és rohadtul felmentek a 84-85-ös szar játékosok árai... Xhaka 5k, Alonso 7k, stb. Így inkább el sem kezdem, hátha lemennek pár nap alatt, akkor majd megcsinálom.
-
MdewC
nagyúr
Tegnap vettem 3K-ért pointot, 1 db 45K-s és 1 db 15K-s pakkot nyitottam, kisétált Cuortois.

Nem rossz, örültem. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
4 nap.
-
Rypejakten
addikt
Srácok, 82+ SBC meddig elérhető? Meloban vagyok, nem tudok a fórumon kívül mást lecsekkolni most. Koszii!
-
Keller16
aktív tag
Egyébként valaki írta, hogy megéri movember lapokat venni. Ezt én is tanúsíthatom. Discard áron vettem Hendersont, Bellarabit, Gustavot, Rodriguezt, Hahnt és Dahoudot. Valamint Barzagli csak 23k volt, míg Matuidi csak 35. És szvsz az összes nagyon jó lapnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jackson elektromos gitár
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(De erre gondoltam már én is, csak nincs rá zsetonom.)

)
40k bukta .

már csak a gól hiányzik belőle
).