Új hozzászólás Aktív témák

• Takika14
    aktív tag

Jelenlegi keretem a következő.

BBVA

Tudtok valamelyik poszton javasolni újítást? Esetleg kit érné meg beszerezni vagy valamilyen kem lapot tenni rá?!

Carvajal-al nagyon meg vagyok elégedve, őt nem is szoktam cserélni maximum ha pihentetni kell viszont a bal oldalon kicsit elveszettebbnek érzem a játékot, többször is törnek be Tremoulinas felől ami sebezhetővé teszi a kontra játékomat.

A középső védősornál Mascerano még új igazolás, 2 meccs van benne eddig úgyhogy sok véleményt nem tudok mondani róla. Varane teszi szépen a dolgát ahogy kell, Gimenez és Laporte is igen stabil CB.

A középpálya motorja Rakitic, nagyon jól lő és passzol is, sok 16-on kívüli gólt lőttem vele, megérte a 34k coint. Arda, Isco, Koke jóval kiszámíthatatlanabb mind lövésileg mind passzilag bár a három közül Arda a legjobb így is.

Elől Williams igen jó vétel volt. Gyors, technikás, viszonylag jól lő és hamar vissza ér a védekezéshez. Gaitan stabil ember eddig, nem sokszor cseréltem le viszont semmi kiemelkedő.. Teszi a dolgát. A két csere embere, Castillejo és Musonda is nagyon jók, főleg a 60. perc környékén csereként beszállva fel tudja lendíteni a támadásokat és a szélekről való megfutásokat/betöréseket. Jobb oldalon Vela-t gyengébbnek tartom Lucas Vazquez-nél, a mexikói srác nálam sokszor körülményesebb a labda átvételekor vagy ráfordulásokkor viszont ha egyszer megiramodik akkor nehéz szerelni mert elég jól vezeti a labdát.

Aduriz egy disznó, nem akadály ha félfordulatból vagy háttal állva kell gólt rúgni, vagy középről kell a kapura törni 2 védővel szemben szinte szerelhetetlen ha jó labdát kap. Gameiro kb ugyan ez annyi különbséggel, hogy ő minimálisan többet hibázik a befejezéseknél. Morata is új ember, eddig nem győzött meg túlságosan de csereként ha sérült egy csatár vagy épp fáradt akkor ő is bevethető legalább. Van még egy Bakambu is aki szintén eléggé OP lett viszont az utóbbi pár div-ben kiszorította Aduriz-Gameiro páros.

Kicsit hosszú lett viszont a kérdésem még mindig az, hogy kit és milyen poszton ajánlanátok új alap emberként vagy csereként.

:R

Új hozzászólás Aktív témák