Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hajbel

addikt

válasz Rypejakten #2136 üzenetére

Szeretnék én ilyen "szarul" cselezni azért :DD Szerintem a reaction arra vonatkozik, hogy pl. egy elpattanó labdára milyen gyorsan reagál egy játékos, mivel a dribbling csoportban van. A vision vonatkozik arra, hogy hogyan lát a pályán egy játékos, az pedig csak 81-es nála, ami 95+ a való életben. Sok mentális tulajdonság hiányzik, ami pl a football managerben megvan, decisions, concentration, teamwork stb.

#2166 vegitossj7 Én tavaly olyan akcióban rendeltem elő, hogy be kellett lőni egy flashes játékban három gólt, erre kaptam még néhány százalék kedvezményt. Gyanúsan olcsó volt a játék, ami sohasem érkezett meg. Írtam a supportnak, hogy a játék már két napja megjelent, a kulcsom meg sehol, erre írja a supportos, hogy várjak kicsit. Kérdem, hogy mire számíthatok? Írja vissza, hogy a megoldásra, erre rögtön ki is lépett a beszélgetésből. Visszakaptam a pénzem, de addigra már 5-6 fonttal drágább volt a játék. Kerülöm is a G2A-t azóta. Sohasem volt bajom velük, vagy a kulccsal, nekem a support nem tetszett meg a tény, hogy átvágtak. A használt bankkártyás dolog meg tényleg nem az én bajom, oldják meg a kiadók és a bankok, vagy akkor tiltsák be ezeket az oldalakat. Tudtommal én fizetek nekik, nem pedig fordítva, szóval ez az ő bajuk. Ha valaki el akarja adni a használt vagy a promóciós játékát, annak szíve joga. Ha én annakidején nem kezdek el olcsó kulcsokkal fifázni, az utóbbi két évben nem is veszem meg a játékot eredeti helyről.

Új hozzászólás Aktív témák