Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdave16
senior tag

Tudtam,hogy nagyon jó playa és a játékán is látszott . Az hétvégi eredménye pedig mindent elmond . -
bdave16
senior tag

Ez a vérbeli örökhugyozást nem érő pack,de legalább walkout .

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A PL-ben oriasi flop volt, szerintem semmi extra a srac. Ezen is inkabb csak a Ligue 1 ereje latszik (még Depay is lo ott neha golt), de 20 millat lehet, hogy kap erte a Newcastle.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Thauvin a Newcastle United-tól van kölcsönben, 24 éves, 15 gólja és 7 gólpassza van. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyiért tudja majd a csapat eladni, mert szerintem a Marseille meg akarja majd venni! A Transfermarkt 11 millió euróra becsülni, de szerintem minimum a duplája.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Thauvin fincsi, kar, h rw poszton Knockaert is fasza, mint egy francia alternativa
-
Meghivott
addikt
Eder mester milyen lehet CAM-ban?
-
Santana01
aktív tag
Tolisso inform lapjára milyen chemit ajánlotok?
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
James de jó lenne ha kiesne a TOTW pakkból.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi!
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt a Koulibalyt nyitnám, de amúgy elég felejtős.
-
Kristof_94
nagyúr

-
Kristof_94
nagyúr
Jó ez a Csoboth Kevin és még 17 éves sincs. Szerintem a szereplésünktől függetlenül ezeket a gólokat értékelni fogják a Benficánál.

-
SzakalyAti
tag
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
Mivel pc-n sok a csaló ,ezért vannak ezek... meg lassan lecseng a játék, csodálkozol hogy arany csapattal rak össze? Ahogy megjelent a Fifa, egy napi játékkal össze lehet rakni jó arany csapatot, ha tudsz játszani. Aki valamennyit nyomja a fifát, már a gyengébbeknek is színes csapatai vannak ilyenkor
-
Garsza
veterán
Nekem meg tegnap este semmi nem jött össze. Ellőttem a WL selejtező lehetőségeket is. Egyszerűen nem nyerhettem. Volt olyan meccs hogy 3x vezettem addig amíg nem vezettem köze nem volt a meccshez az ellennek, de mind a 3x mikor megszereztem a vezetést szinte azonnal kiegyenlített. 11 párbajnál 3x eltaláltam az irányt nem volt hajlandó védeni a kapusom. De úgy egészében vért kellett izzadnom hogy egyáltalán helyzetbe kerüljek.
-
MdewC
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
Köszi a bejelölést, amint leszünk mindketten online, írjunk majd. Általában mikor vagy fent?

Más:
Tegnap jó meccseket toltunk Blashe kollégával friendly-ben, legalább játszható volt a net kapcsolatunk, nüanszok döntöttek.
Aztán meccs után még felmentem pötyögni WL selejtezőbe, 40 perc alatt sikerült végigtolni, picit meg is lepődtem, de jó volt játszani megint. Becsülni kell ezeket a pillanatokat.

-
Szigma70
addikt
Kicsit erősítenék a csapatomon.
Olasz ligás, legtöbbet 4-3-1-2 ben tolom.
A CAM posztot erősíteném, most Hamsikot használom ott, és néha Banegat.
A kérdés, hogy 86-os Balotelli, vagy 84-es Gómez legyen?
Balotellit kicsit körülményesebb beépíteni, viszont lehet nehezebben nyomnák el mint a pöttöm Gomezt, akivel meg körbeszaladhatom őket.
Esetleg más javaslat?
A középpályám Asamoah-Khedira-Marchisio, és van még Pjanicom is. -
Garsza
veterán
Pedig idén Se Ronaldo se Messi nem nyújt olyan kiemelkedőt hogy feltétlenül kettejük közül kéne kikerülni a győztesnek. Tudom a marketing meg a pénz, de hátha. Én reménykedem.
(#19273) Edgar2621
Azért azt nem mondanám hogy annyira rendben van a védelmük a a kieséses szakaszban kaptak 4 meccsen 9 gólt. Előtte a csoportkörben is 6/7. Az nem kevés. -
Edgar2621
őstag
Szerintem eszméletlen jó csapat idén a Monaco, nálam 51-49 az esélyek megoszlása. Persze nagyon szurkolok a Juvenak és Giginek, de ez nem lesz könnyű párharc. A Monaco védelme is rendben van nem csak a Juventusé, elég komplex kis csapat sajnos. De egy BL eldöntőben nem is számíthat könnyű ellenfélre senki.
-
-
sz_abika
addikt
A TOTKS kártyáknak lehet még bármi hasznuk a jövőben? A két belga ligás srácot beleraktam a csapatba próbálgatni, de hiába 86os full jó statokkal Dendoncker (tényleg tökéletes lenne nekem CDMbe), de konkrétan 10 meccs alatt emlékezetest csak úgy okozott, hogy elvesztette a labdát kulcshelyzetekben...Badu jobban kezelte a középpályát, Khedira verhetetlennek tűnik idén is a csapatban. Így viszont nem kell erőltetnem a belga vonalat.
IF Salahnak van értelme, vagy nagyon világtalan még az is? Sima lapját próbáltam, de az nagyon béna, egy beadást nem bírtam vele megoldani..
-
drachoHUN
senior tag
-
dejvid8
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én nagyon sokáig használtam az SBC verziót, de kb az ugyanaz.
Itt írtam is egy hosszú írást róla: Link
Persze már nem nagyon fér be a csapatomba, de tényleg nagy állat, néha beáll a cserepadomról az öreg és vág 1-2 gólt
-
gabigyerek
senior tag
Skacok. Valaki próbálta már az öreg Defoe-t?
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Idén nem lesz kérdéses az Arany labda kihez kerül. Mert Buffon lehozza kapott gól nélkül a BL egyenes kieséses szakaszát, és úgy nyer BL -t. És nem lesz kérdés ki kapja.

-
Hát őszintén örülök hogy nem fizettem teljes árat (60€) azért a játékért. Gondoltam 4€ belefér kipróbálni és befizettem egy Origin Accesst. Anno FIFA 14-el játszottam sokat és a FIFA World Betaval de az utóbbi 1 évben már nem kerültem Ultimate Teames játék közelébe.
Első dolog hogy ha véletlen rákönyöklök a Windows gombra vagy alt+tabolok a játék azt veszi mintha disconnecteltem volna. Igazán vicces dolog, mikor leteszed a kontrollert az asztalra és vezetéken lévő zajszűrő lenyomja a Windows gombot és emiatt disconnect + kevesebb coin büntetés (utoljára ilyet a FIFA World bugos betajában láttam, kicsit komikus ezt látni AAA játéknál)
Jellemzően a kezdő bronze csapatom ellen full arany csapat ellenfeleket dobál Division 9-10 környékén, 1-2x még elmegy de hosszabb távon frusztráló
Minden 3. matchből az ellenfél eltűnik a középkezdés után, miszerint elveszett a kapcsolata a szerverrel, coint kapok, liga pontot nem, szerződések ugrottak (kezdő szinten elég szívás, mert így sosem lesz meg a season végi coin, mert ugye ilyenkor ugyanannyi match marad vissza a seasonból). Jellemzően multiplayer játékokkal játszom, kizárólag ennél a játéknál tapasztalok ilyesmi szerver problémákat.
NVIDIA vezérlőpulton való mászkálással megoldottam hogy a vágóképek ne 30FPS-el fussanak, mondjuk elsőre ez is fura volt.
Néhány órás játék után ennyit lát az ember, szerintem semmiképpen sem éri meg a teljes árát (lehet később még más véleményre jutok).
-
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
2010 Sneijder
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bdave16
üzenetére
Ha Neymar összeszedi magát a legjobbak között lesz! A franciák, belgák fiataljai nagyon jók, elég megnézni Mbappét. Nagyon nehéz lenne, ha most azt mondanák rakjak össze egy kezdőt a legjobb 24-25 év alattiakból.

Szoboszlai szerintem is jó, középpályásként igen gólérzékeny, jók a pontrúgásai. Viszont már sokszor, sok mindenki volt tehetség, Tajti is kezd eltűnni. Nagy Ádám jó, de nem tudom mennyire tud majd visszakerülni a sérülése után. -
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ribery ? Ő jutott elsőre eszembe és még Iniesta amikor VB-t nyertek .
-
LedyGyuszi
addikt
sajnos sokan elfelejtik, hogy az aranycipőt adják a gólkirályoknak...

Sokszor előfordult az elmúlt években, hogy volt olyan játékos, aki sokkal jobban megérdemelte volna az éves teljesítményért, mint a 2 kirakat maki...
dehát a pénz az pénz, elég megnézni a fifa év csapatait is... -
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Asensioból nagy játékos lesz még. Vazqueznél nem érzem ezt . Sokan vannak akik feltörekvőek . Neymar pl. nem akkora tehetség a szemeben . Fejben nincs rendben,Dybalával ellentétben . Ousmanne Dembelé akitől még sokat várok .
A fiatalokkal kapcsolatban egy megjegyzés! Holnapról U 17-es EB! 2-től játszunk a Franciákkal . Érdekel a Szoboszlai játéka. De nem szabad még nagy tehetségnek kikiáltani .
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bárcsak a magyar válogatott lenne olyan amatőr... Semmi baj nem volt azzal a kerettel, egyedül annyi, hogy Tévezt nem vitte ki a szövetségi. Rajta ment el az egész, mert a németek megették taktikailag, plusz a szerencse is velük volt.
-
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szvsz semmi értéke az aranylabdának. Már csak azért is, mert csak ez a 2 játékos nyerheti.
Biztos vagyok benne, hogy Messi odaadná az összes labdáját, ha megnyerhette volna az argentinokkal a VB-t. Szép, szép, de ez akkor is egy csapat sportág.

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mintha lenne pénzük a spanyol kiscsapatoknak

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gimnastic(3.osztály),Deportivo,Alcorcon(2.osztály),Celta
Fogjuk rá .
Mondtad meg is néztem 
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A bajnokságban 1-el kevesebbet játszott a real
. A kupa,hogy őszinte legyek nem annyira számít és ezt nem azért mondom,mert ott már csak a barca van versenyben . Meg az Alaves(Még mindig. HOW???)

-
Kristof_94
nagyúr
Ja akkor jó!

Mondjuk ha a Real nyeri a BL-t érdekes lesz az aranylabda verseny. Mert ugye Ronaldo eddig lőtt 10 gólt és adott 5 gólpasszt a BL-ben. A bajnokságban 20 gól, 6 gólpassz. Messi 11 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott a BL-ben, de ugye kiestek. A bajnokságban viszont magasan a legjobb, 33 gól, 9 gólpassz, 14 meccs embere. Tudom még messze van, de ha a Barcának összejön a bajnokság és a kupa, akkor nagyon komoly verseny lesz.
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Össze van rakva a csapat,ma mindenki jó volt és zidane is tudta,hogy mikor és kit kell behozni . Hatalmas 10-es a csapatnak . Ha Ramos vagy Casemiro nem gondolja úgy,hogy kihagyja a bl döntőt akkor ezt simán le kell hozni a Vicente Calderonban . Alig várom a PSG-Barca emlegetéseket egyes facebook oldalaktól .

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne degradáld magad.
Ezt gondolom én is, amit írtál.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az eléggé érdekes lenne.

(#19242) MdewC : Zombori Taktikus Sándor módra!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tökéletesen összefoglaltad!
-
Darabokra
senior tag
Atketico sokkal jobb volt pedig.
-
Kristof_94
nagyúr
Ilyen játékkal BL győzelemre esélyesek, de a Juve védelme a legjobb, szóval ez érdekes lesz. Bár nem szeretném elkiabálni, hogy ők lesznek a másik döntős csapat, mert a Monaco sem gyenge.
-
MdewC
nagyúr
Jó formában a Real.
-
sz_abika
addikt
Brace yourselves, Ronaldo IF incoming
-
Kristof_94
nagyúr
Ha az Atletico nem lő gólt, akkor ez a párharc eldőlt. 3/0 a lövéseik aránya...
-
Garsza
veterán
Minek lejátszani a meccseket ha úgyis a rendszer dönti el ki nyer és ki veszt? Gusztustalan az egész esküszöm.
-
Sanyicucu
aktív tag
Ebbe a csapatba Rooney helyett kit ajánlanátok?50k van rá.
-
Santana01
aktív tag
SBC Suarezt hogyan lehet a legjobban beépíteni egy PL teambe? Ben Yedder,Laca..esetleg mással?
Felállás 4321 vagy 4312,köszi. -
sz_abika
addikt
Most játszottam egy csapattal, 4-5-1 , full színes, de még azzal sem foglalkozott, hogy le82esítse a csapatot, fentmaradt 86on a rating. 2 labdaérintése után éreztem az ujjaimban az alt+f4et, de sajna PSen ilyen nincs, szóval végigjátszottam a meccset. 2-0 ide, hehe, majd jött a legnagyobb meglepi.
Erathosen, FUT Founder - Hát ez miez?
-
Meghivott
addikt
Ingame egy ilyen csapat és felállás milyen lenne?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Én nem erőltettem, hogy próbáld ki, csak megemlítettem.

Ha meg már megvan a 91-es Alli, ahhoz grat, biztos OP. (jól túl lett húzva, az már biztos...)
Ha jön még mellé bika Kante, és nincs már hely, akkor felesleges is. (valakinek sima Pogba is megengedhetetlen és itt leginkább erre céloztam)

-
eM'82
addikt
-
Garsza
veterán
Fognak még lejjebb menni az IF lapok árai TOTS -kor? Azon gondolkodom eladom minden IF lapom és TOTS -ig sima lapokkal játszom.
-
sz_abika
addikt
Egy Vermaelen - Alderweireld védőpáros nagyon lassú? Gondolkodom egy belga csapaton egy tavalyi retro Belga B teamen, de félek a mostani Varane-Umtitihez képest a -10pace nagyon fájna az évvégi meccseken, ahol már mindenki majd TOTS támadókkal jön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem max Horn lesz érdekes ebből.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)