Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
SBC Can van, de nemigen jön ki vele a 10 chem.
-
Meghivott
addikt
Dembele nekem nem vált be, Gündogan is szürke volt.
Vagy Mertens megy, és jön Gomez (87) és Pogba. -
Meghivott
addikt
Szeretnék kérni egy kis segítséget, hiányzik ebből a csapatból egy bal CM, aki hasonló allround player, mint Nainggolan. Bármilyen kezdőfelállás jó, csak legyen jó a chem.
Van javaslatotok? Ha nem megy,akkor inkább legyen védekezős jólpasszolós az ember.
Köszi -
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Korábban én írtam róla, de kicseszett velem az EA. 
18140 -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szavazunk kinek jár az IF és rettegünk IF Musától.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Marchocius
üzenetére
Az mi is volt?
-
Marchocius
tag
Nem lesz FUT Community ?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
PC-n nyomom. Itt azért az árak kicsit magasabbak pl. IF Castro 380-ért megy. Ne kérdezd miért....de ennyiért már kávét is főzzön miközben játszom. Vele már korábban is szemezgettem. Valszeg egy SIF Hectort kipróbálok LB-ben, azt többen is írtátok.
Kalou egyébként iszonyat jó csatárként. Olyan embereket lefut illetve ellök, hogy csak nézek. Stindl viszont tényleg darabos néha.
IF Leno jobb lenne mint IF Sommer? Csak azért kérdezem, mert volt egy TOTGS Fährmann amit olcsón vettem, de botrányosan védett. Még a sima lapja is jobb volt. Sommer eddig bevált.
OTW Embolo vagy Robben? Nem túl gyenge Robben egy párharcban? (elnyomják)
@Dejvid8
Reus Csatárként......erre még nem gondoltam. Jó ötlet!

Auba? róla vélemények....PC-n 180 körül mozog. Mikor lenne érdemes venni?
-
thebigK
addikt
Na már Div4ben járok, de bicskanyitogató milyen hendis meccsek vannak. Durvább, mint a 16ban, az fix. Ez a Butland meg Leno páros meg csak ellenem ilyen g*c1, hogy a lehetetlent is fogják 10ből 9x?
-
Meghivott
addikt
Kék Dybalára milyen chem cardot érdemes tenni, már ha érdemes?
Köszi -
Z'Z"
őstag
válasz
Marchocius
üzenetére
Bírd ki szeptemberig.

-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Marchocius
üzenetére
Az összes eddigi eredményed (játékosok és coin) elveszik, ha váltasz.
-
dejvid8
őstag
válasz
Datsyuk
üzenetére
Ha jól tudom PC-n játszol.
Szerintem a középpálya úgy jó ahogy van az első csapatnál. (és a másodiknál is igazából)
Én Reus-Robben párost mindenképp tennék előre, Reus-t akár csatárként (LF-ben 7 chem, nem baj neki), Robben pedig Bellarabi helyére. PC-n Robben 80k, Reus 120k.
Ja és Rodríguez helyére valaki mást raknék, mondjuk IF Plattenhardt-ot vagy IF Hectort. -
Marchocius
tag
Sziasztok!
Gondolkodom konzol váltáson ps3 ról ps4 re szeretnék. Az lenne a kérdésem, hogy pl jelen esetben ha a Fifa17 et megvettem a psn store ból és letöltöttem a gépre, akkor ha ugyanazzal az accounttal belépek a ps4 en arra is le tudom, tölteni ?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Datsyuk
üzenetére
x1-es árakkal számolva sztem Reus, OTW Embolo (akár csatárba is RF-ként, 7es chemmel), Auba, Alaba is jöhet és végre vki, akinek Forsberg bejön!

amit én módosítanék:
-nekem Stindl nagyon darabos volt, ide tenném be Embolot vagy Aubat
-Rodriguez off, ide jöhetne Alaba
- Sommer nekem nagyon alacsony -> Leno-Kalout lecserélném
-Müller helyére Embolo, Dembele
- Kolasinac nekem szintén darabos, aki még bejött IF Plattenhardt, SIF Hector
-ha Junuzovic nem jön be, akkor IF Castrot is próbálhatod -
Datsyuk
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném én is kérni a segítségeteket méghozzá 1-2 tippel ha van még javítási javaslatotok a keretemmel kapcsolatban. Van egy állandó és egy fitness Bundesliga csapatom. Igazából elégedett vagyok vele de sose lehet tudni ki milyen tapasztalattal rendelkezik. Nálam akik nagyon beváltak: Forsberg (legjobb vételem volt), Brooks, Sanches, Keita, IF Schürrle
Ezen kívül még van a padon:SIF Hernandez, IF Süle, Koman, Douglas Costa, SIF Bentaleb, IF Gomez, Movember Hahn
Jelenleg 300 ezer coin van erősítésre. Amivel még tervezek SBC-ket csinálni. Előre is köszi!

-
MdewC
nagyúr
válasz
pckownz
üzenetére
4-3-2-1 vagy 4-3-1-2 (utóbbit eléggé érdemes kipróbálni)
Custom Tactic:
65
50
Org
60
40
65
Free
45
45
45Játékos instrukciók 4-3-1-2-höz:
2 db ST: get in behind
Középső CM: stay back while attack és conservative interception
LB és RB: stay back while attack és conservative interceptionA mostani keretedből a legjobb, ha meccsen a sípszó után alakítod át a formációt és teszed rá az instrukciókat. Kis gyakorlással 20 mp alatt beállítható minden meccsen.
Keret előtte --> Keret sípszó után

-
pckownz
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ezzel a kozeppalyas labdaszerzes lesz jobb? Milyen instrukciokat javasolnal ehhez a felallashoz?
Passzolgatos jatek lenne az optimalis? -
etaclan1984
őstag
válasz
pckownz
üzenetére
Gyakorlatilag nincs középpályán def-ed. Válts 4-3-2-1-re. Can, Kante, Dembele - Lallana Walcott es Shaqiri helyére. És hagyd a 2 csapatozást, 2 erős BPL csapatot nem fogsz tudni összerakni ezért nincs értelme, inkább minden 3. meccs előtt tolj el egy squad fitness-t. . Shawcross helyére Koscielny vagy Bailly, amelyik neked szimpatikusabb.
-
getdizzy
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Idén a BPL és a Seria A van a célkeresztben, milyen játékosok lesznek jézus...

Továbbá a hétvégi WL-t pár ember javaslatára a 4-2-3-1 alakzatban toltam le, ennyi meccs után ki tudom jelenteni, hogy sajnos annyira nem vált be gold3 lett belőle.
Ami a legbosszantóbb az egészben, hogy toty, otw, if lapos csapatok ellen simán partyban voltam és jobban ment a játék és általában nyertem is, de mikor egy sima rare csapat jött velem szembe az esetek 90%-ban kikaptam... és hihetetlen hendit éreztem az ellenfél javára, na de sebaj.
Ami még idegesítő volt, hogy mindig nekem kellett az eredmény után futni, mert már mondhatni rendszeressé vált, hogy az első 5 percben gólt kaptam nagyon komikus helyzetekből, öngól, 4. odapattanó labda, kapus bevédi és hasonlóak. De sebaj majd legközelebb jobban megy csak ezeket kellene vhogy elkerülni amire tanácsokat is várok.Nagyon nem szoktam online seasont nyomni, de ha játszok a div3-on túl nem tudok tovább jutni, erre tegnap 4-1-2-1-2(2) felállásra váltottam és 6W1L-el nyitottam, néha már nem értem, hogy javulnom kell vagy a gép dönti el mikor mennyire tol....

-
pckownz
őstag
Szeretnek egy kis segitseget kerni

1,5 hete kezdtem a jatekot, de valahogy nagyon ingadozik a teljesitmenyem. Tegnap 4L egyhuzamban DIV7-ben, egyszeruen lealaznak es alig jutok 16 kozelebe.
Martial LW-Sturridge ST -Mkhitaryan RW
Walcott LM-Lallana CM-Shaqiri RM
Shaw-Smalling-Shawcross-Valencia
LlorisTobbiek:
Williams Jagielka
Xhaka Henderson Wilshere CM, Wijnaldum LM, Dyer RM
Mata CAM
Giroud Welbeck STProbaltam 4-3-3(2), 4-3-3(3) felallasban, 4-1-2-1-2, de valahogy sehol nem az igazi.
Tegnap olyan 3-0 -t kaptam, hogy nem tudtam hova nezzek. Az ellenfelemnel kozeppalyatol jatekosonkent atlag 16-20 sikeres passzal volt, nekem meg szinte mindegyiket elkapta (3-5 sikeres).Probaltam a kozepen passzolgatos kiugratost, vagy a szelen felfutost, az utobbival jartam tobb sikerrel, foleg valencia es miki oldalan, bar tobbnyire a tegla gyorsasagu Giroudra tudok csak sikeresen crossolni.
Vedelmet atlatom, tobbnyire a rutintalan banalis hibakbol kapok golt, de a tamadasok siralmasok.
-
Attis1117
tag
van 400k-m (pc). milyen játékos vagy játékosokba lenne érdemes fektetni szerintetek?
-
LedyGyuszi
addikt
nem voltam benne biztos...

Máj 19-26 Gold-Silver-Bronze consistent never IF TOTS
Máj 26-jún 2 BPL
Máj 29- 31 Football league, Benelux
Jún 2- 9 Bundesliga
Jún 5- 9 Jameel, Liga NOS
Jún 9 -16 LaLiga
Jún 12 - 14 Russian League, Latin- AMerika
Jún 16-23 Ligue1, CalcioA
Jún 19-21 Süper Lig, Rest of World
Jún 23- 30 EAS TOTS
Júl 26- Aug 2 MLS TOTS -
gabigyerek
senior tag
Az a Kante lap azért brutális lehet IG.
Szívesen összeraknék egy Belga-BPL kombót (Nainggolan-Kante-Mertens-Lukaku-Hazard stb.) az ilyen túlhúzott játékosokból és megnézném mennyire kezdene el szivatni az EA a rating miatt.
És még hol a TOTS amikor ezekhez a lapokhoz még jönnek majd ilyen 98-as Dybalák. Ennyi erővel tényleg tegyenek fel mindenkit 99-re és a WF/WR és magasság adatok fognak számítani, mint tavaly sima online meccseken amikor minden játékos rating azonos szinten volt minden csapatnál.
-
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem ő volt az "új Kanté" akit 40 millió fontért árultak csak ezért?

-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Talán.

(#18746) bdave16:
Akkor rosszul tudtam.
-
Meghivott
addikt
Dybalaból melyiket érdemes venni most PC-n? Mármint anyagilag... melyiknek az ára esett jobban 89-90-91?
Köszi -
Meghivott
addikt
Szerintetek mikor emelkednek majd megint az árak?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ő is jó lenne, de így sem rossz a csapat, mondjuk a védelmet meg kell erősíteni a PL-re.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sissoko
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mikor Pardew volt a menedzser sorra hozta a franciákat emlékszem . Tele voltak velük

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te! Szerinted úgy mennyit basztam el erre a retkes TOTKS SBC-re? WALKOUT NÉLKÜL !?!?!
Amúgy 86-os El Shaarawy és 88 Salah incoming,de minimum az egyik.
Inkább vissza,mert ott van annak a csapatnak a helye . Francia C válogatott

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bdave16
üzenetére
Nem számít, te itt gazdagon várod majd a TOTS csapatokat, én meg itt szenvedek 600k-val, plusz egy Dembelével, akin már 100k-t buktam és csak abban bízhatok hátha kap egy új infromot.

Streamelheted amúgy!off: Nem tudom kit érdekel, de a gyerekkorom óta kedvenc Newcastle most jutott fel a Premier League-be, gáláztak egyet a Preston ellen!

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És ha a haveroméból ? Az övét is én nyitom,mert nem lesz itthol
Azt meg se kérdem mivan ha mind2-ben messi lesz

Streameljem srácok ?
-
nyervi
aktív tag
válasz
Lori82
üzenetére
általában szarokat is ad. néha-néha meg esik ki valami. volt már, hogy 5k-s pakkból nyitottam pl. "szülinapos" kártyát (azt talán 3at is adott ilyen-olyan csomagokban), drága csomagra még mindig ráfaragtam. talán egy mega rare pack volt amiből az eddig legnagyobb nyitásom volt, egy narancssárga Kanté. vitték 600ezerért, megvettem belőle a fél csapatom

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bdave16
üzenetére
Te ide figyelj!
Ha nekem itt csütörtökön be mered rakni a TOTW csomagod képét, ahogy kinyitod Messit meg ST Martialt, akkor töröllek a téridő kontinuumból! 
(#18728) Citroghost: Persze, de én pl. sajnos egyáltalán nem érek majd rá erre , szóval csak fellépek a web appba és 5-10 perc alatt kinyitom, amit kell, ha jön TOTS gyors elpasszolom és majd nyáron visszaveszem, ami kell. Szóval ilyen Messi, Cr, Dybala, Nainggolan és hasonlókat tuti nem nyitok, mert csak BPL-re megyek, de majd meglátjuk!

-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem nem így érdemes gondolkozni. Nem az a lényeg, hogy olyan játékost kapj, akit a csapatba szeretnél tenni, hanem az, hogy a zsetonjaidért minél értékesebb csomagokat kapj. Innen eladod az értékes játékosokat, és abból veszel majd azt, akit szeretnél.
Inkább nyiss 1 millás valakit, aki nem kell, mint egy 500k-s olyat, akit betennél a csapatodba. Azt az egymillás semmirekellőt eladnád, aztán telne belőle, akit akarsz...

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milliókat a BBVA TOTSBA!!

-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
ezt nem értem, lehet hülye vagyok, de ilyet nem láttam még

-
Kristof_94
nagyúr
Egy kis tanács azoknak, akik szeretnének majd a kedvenc ligájukból TOTS játékosokat és terveznek csomagokat nyitni.
Csak ligaspecifikus csomagokat nyissatok, a többi nem éri meg és sokkal kockázatosabb, kivéve persze, ha több 10 ezer fifa pontotok van, de azt azért kétlem!
Mit is takar a ligaspecifikus csomag? Tavaly lett bevezetve, tudomásom szerint két típus létezik. Mondjuk vegyük példának a BPL-t, de minden nagyra csinálnak ilyet Az egyik a "BPL Premium Players Pack", ez 30k zsetonba vagy 400 fifa pontba kerül és 12 játékost tartalmaz az adott ligából, melyből legalább 10 arany és 3 ritka. A másik pedig a "BPL Prime Players Pack", ami 55k zsetonba vagy 700 fifa pontba kerül és 12 játékost tartalmaz a ligából, melyből legalább 10 arany és 6 ritka. -
Kristof_94
nagyúr
-
Hogyhogy ezévben mindenkinek milliomos játékosokat dobnak a csomagok? (csak nekem nem, én szerintem 60k-nál értékesebb játékost még semelyik évben nem kaptam
) -
evibly
senior tag
Eddig nekem az összes SBC-ből (és bármi egyébből) eső lap a legrosszabbak közül került ki. A MM TOTW díjai mindig a leggyengébek voltak és múltkor, amikor a valóban a legócskább Demirbay volt a jutalom, elátkoztam az EA-t, mert nem lehetne ekkora genyók, hogy így szívatják az embert.
De én is ugyanolyan függő vagyok, mint ti, szóval eldöntöttem, hogy egyetlen alkalommal azért megcsinálom a TOTKS untradeable SBC-t, amibe kéjes örömmel forgattam bele ezt a 81-es német fiatalembert, aki egyébként biztos jó labdarúgó, meg szuper fej.
Xboxon nyitottam, és végre tanúja voltam az első walkoutnak (egy már lett volna Czech képében, de azt mobilon nyitottam, ingyen kínai újév pakk), mert jött ő:
Végre valami

Van egy szépen alakuló Bundesliga csapatom, fogom is tudni használni. Pár meccs után az van, hogy baromi jól mozog, brutál módon lő, de 4321-ben CM poziban nem az igazi, sztem neki CAM kéne. Mit gondoltok?
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Majd én elviszem a balhét

RATING csak találgatás, játékosok MEGERŐSÍTVE
-
Kristof_94
nagyúr
Megvan kik lesznek benne a TOTS MC csapatokban. Ugye itt azokról a játékosokról van szó, akik kiemelkedő teljesítményt kaptak, viszont IF lapjuk nem volt a szezon során. Linkelhetek egy képet, amin rajta vannak? A játékosok véglegesek, de a rating még nincs pontosítva!
-
Meghivott
addikt
Nem lett, ezért toltam egy sima gold SBC-t, Nainggolan

-
Lori82
senior tag
válasz
Marchocius
üzenetére
Hát nem lett semmi abból a mai Marqueeból,de a hétvégire van valami tippetek?
Az lehet,hogy a drága játékosok ára csökkent,de a 82-83-84 játékosok ára nagyon durván felment.Egy szaros Sagna 4000 alatt alig van,de Fernandot( 79-es) is alig találtam 1700-ért. Máskor 650-ért is vettem Pc-n -
Sempronius89
tag
Sziasztok,
Szerintetek ezen a konfigon el fog futni a játék:
Nvidia Geforce 940M 2GB
Intel Core i5 - 6200U 2,8 Ghz
8 Gb RAMMultizni nem akarok. Este easy-n elverném a Barca száját ilyen Getafe szintű csapatokkal erre nekem 4 € EA Acces előfizetést megéri.
-
Meghivott
addikt
Mai SBC-re (marquee, ha lesz) van tippetek?
Köszi -
MdewC
nagyúr
Tudom, hogy most le vagyok maradva 1-2 körrel, most láttam lila Kante értékeit.
Hát egyébként tud a pali, IRL, azt nem vitatom, de az már nevetséges, hol tart az UT néhány értékben.
Erre van eszük, hogy osztogassák a 90-es statokat, de az nem működik, hogy minden meccsen a valós értékeiken cselekedjenek a játékosok.
Random, butított, irányított, belassult, késő irányítású... na ez bezzeg megy.
Jár a taps megint.

Mondom ezt úgy, hogy teljesen jól megy a div 1-ben, csak maga a FUN, az nincs meg a játékban. És a korrektség sincs.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
Jaj, ne is emlegesd OTW Dembelét, az eddigi legrosszabb befektetésem. 415-ért vettem most 330-340 körül van és azért imádkozom, hogy ha jól szerepel az elkövetkezendő 4 meccsen kap egy informot és 0-ra hozhatom ki, nem érdekel ha nincs rajta profit. Így 100k körül van jelenleg a bukás...
Amúgy szerintetek Kanté TOTS lapja kisebb vagy nagyobb összértéket kap, mint ez a POTY?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Korábban én írtam róla, de kicseszett velem az EA.

Plusz ott van még a mentalitás is.