Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Nem vagy szopóágon sem a nyitogatással, sem a tippmixen, ezek így működnek, ez a normális. Mindkettő úgy van kitalálva, hogy elhitessék az emberrel hogy nyerhet, de mire ez bekövetkezik, addigra az esetek 99%-ában már a nyeremény többszöröse bele lett tolva a játékba.
Nem is ebből gazdagodtak meg az itteniek sem, 1-2 szerencsés kivételtől eltekintve.
-
sz_abika
addikt
Azert nagyon kemény csapatok vannak már itt, meg 1m+ keretek csapatokra...en meg 1100meccs utan, 9000coinnal vagyok es a drága (=50+) jatekosaimra több hosszú spórolás után tudtam beszerezni... Én nem tudtom ti mennyi órát / dellát tesztek bele, de úgy érzem itt is a szopoagon vagyok mint a tippmixen..
Soha semmi hasznosíthatót nem nyitottam a csomagokbol. -
MdewC
nagyúr
válasz
Body_builder
üzenetére
Fekir bal, Laca jobb oldal.

-
vatafakk
aktív tag
Ha holnap Aguero nem tömi ki a Boro-t, akkor szerintem simán SON viszi a POTM címet, mert ma Benteke nem lőtt gólt és kikaptak, kb ő lehetett volna még esélyes.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Body_builder
üzenetére
Aha, nekem megint Ő van.

Egy picivel még az SBC-nél is jobb, a traitek miatt.
A vicc, hogy jobban adja, mint a kék lapja. Ez mondjuk inkább fura.
-
Body_builder
csendes tag
Valaki próbálta már SIF Lacazettet 87est?
IF Ben Yeddert cserélném le. -
-
Body_builder
csendes tag
Várható most 19:00 után újabb promó pakk vagy nem? Mit gondoltok?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma délelőtt még tudtam játszani az eredeti FIFÁmmal, ma délután pedig a játék elindítása után a checking networknál befagy az egész, de úgy, hogy újra kell indítani a gépet. Többször kipróbáltam, és nem működik
A net az jó, szóval azzal nem lehet gond... Még sose csinált ilyet. Windows 8.1-em van amúgy.
Más nem tapasztalt ilyet? -
gabesz82
őstag
RomBotond18 gratulálok a Seggszopo FC nevű csapatodhoz... hány éves vagy baszod?

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
PS4-en is, ne aggódj.
Idén, 4 hónap után először éreztem, ma, hogy nincs delay-em. 4 hónap bakker.
Gyorsan be is toltam 5/4 wint.
Hullottak a piros c.gányok, de abba is hagytam a csúcson.
(9-ből 6 win eddig, mind a 3 vereségnél lemákolás, ebből 1 db tizenegyesből. Nem vagyok túl rutinos ebben.)Holnaptól 2 nap vidéken az asszonnyal és barátokkal, szóval ennyi volt a WL "fun", még este 2 wint megpróbálok beleerőszakolni, hogy meg legyen a silver. De ha nem jön össze, az se érdekel.
Legalább végre apríthattam picit és nem szólt bele a delay.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
Teljesen felesleges ilyenkor pcn wlt tolni, szánalmasan nagy a diléj. Egyszerűen játszhatatlan.
-
v-man
őstag
A 87-es inform, egy ideig basic, aztán catalyst lappal. Volt hogy 10-es,volt hogy csak 8-as chemmel. Abban nem tapasztaltam különbséget. RF és LF között játszott St pozícióban. Ugyanannyi pénzért jött a 88-as Icardi helyére most.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Csak úgy általánosságban!

Általában tetszenek az új lapok, de ez most rosszkor jött!
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt biztos nekem akartad ? Nem nagyon értem

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ennek most annyira nem örülök, 300 ezernél van OTW Dembelé és a mai meccsért ugye nem kaphatna IF-t, szóval marad még 3 forduló, abban reménykedhetek, amennyiben nem jön addig valami TOTS...

-
Szigma70
addikt
Használja valaki olasz csapatban Balotellit?
Megéri vele foglalkozni? -
etaclan1984
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Szerintem semmi baj sincs ezzel, legalább elviekben mindenki összerakhatná a számára szimpatikus és szeretett csapatot mivel elég sok a választási lehetőség. Aztán az már más kérdés hogy van pár NON-IF lap ami túl OP és ezért nem nagyon éri meg 150ezret kiadnod Arsenalosként egy MOTM Oxlade-ért amikor abba a poziba ott egy sima 82-es Mane aki szinte mindenkit ver aki PL csapatot szeretne. Ha nem lenne esélykiegyenlítés baromi jól működne az egész.
-
válasz
Body_builder
üzenetére
Az idei FIFA-ban nagyon elszaladt minden kaotikussá, ezerféle lap, SBC-k, rengeteg újítás, tarkítás. Kíváncsi vagyok, hogy a 18-ra mivel tudják még ennél jobban megtarkítani.
-
Body_builder
csendes tag
Az EA már azt sem tudja hogy milyen himi-humi tarka lapokat dobjon ki minden kis apró eseményre annak érdekében hogy fogyjanak a gigamega pakkok.
-
válasz
veterángeri
üzenetére
Ezek a lapok milyen megfontolásból jelentek meg?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
veterángeri
üzenetére
Dembele, csodálatos. Az OTW lapja még lejjebb megy majd...

-
veterángeri
tag

Mától elérhetőek egészen május 5-ig!
-
Meghivott
addikt
Lehet ezt a TOTW csomagot jövő hétre kéne hagyni

-
gab.gergely
tag
Jumbo premium gold pack(20g/7r)= 2 db gold player, mindkettô nonrare. Ehhez màr pofa kell.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Hát nem teljesen így van. Benne van néha 1-1 hiba, most Chiello kifejezetten gyenge volt, rengeteget hibázott, többet, mint 10 meccsen összesen. Mivel minden meccset látok, ezért írom.
Nem hibáznak többet mint mások, egyébként meg nem mindig adnak ki magukból mindent. Ez van, néha így kalkulálgatnak, persze idén volt már ebből gond. Ezzel én együtt tudok élni, csak hajtsanak amikor kell és nyerjenek, amikor kell.

-
eM'82
addikt
Sziasztok,
Kellene egy kis tipp.
Eddig használtam fitness csapatot, de már többektől olvastam, hogy inkább 1 bivalyerős legyen, mint két átlagos.
Főként Serie A-ból építettem az "A" csapatot, de lehet BPL-ben kellene gondolkodnom. Dybala-t bírom, de SBC Suarez még nála is nagyobb király (számomra). +Griezmann-nal az elején (nov. környékén) nem ment a játék, most viszont megtaláltam vele az összhangot.
A jelenlegi formáció így néz ki, és Suarez mindenképpen marad.Szóval a kispadon lévő játékosokat hajlandó lennék beáldozni + még IF Can-t is, ha tudtok tippet adni, hogy kit lenne érdemes ide beilleszteni, akár más formációról is lehet szó. (kb. 1,5m coinom lenne a kispad eladásából).
köszi,
eM -
Darabokra
senior tag
Több meccsükön is megfigyeltem calcioban, hogy Chiellini, Bonucci hibázgatnak hátul, lazáznak vagy nem tudom
most hirtelen az jutott eszembe, igaz nem bajnoki volt, amikor cselezni akart Bonucci hátul Barca ellen első meccsen
fejekben azért picit rendet kéne rakni az edzőnek, nyilván sok bajnoki címet nyert a Juve és annak is köszönhető az ilyen lazaság kb.. lehet hülyeséget mondtam -
Garsza
veterán
Pjanic gykorlatilag 2 gólpassz
-
Sanyicucu
aktív tag
87 Balotellire milyen lapot érdemes tenni?
-
Sanyicucu
aktív tag
Megvettem őt.Milyen lapot érdemes tenni rá cam pozícióba?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Ha néznél valóban, nem csak látnál, akkor tudnád, hogy semmi baj nincs Pjanic játékával. Idő kellett neki, amíg beilleszkedik, úgy mint pár játékosnak, de most már teljesen rendben van.

Az év eleji formájától már nagyon messze van szerencsére és talán az alibizést is kezdi levetkőzni.
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is az.Egy TOTW RB Gimenéz jött.A 4 csomagból meg a legjobb játékos egy Nani,aztán egy Costil.Most adtak le egy csomó +81-es játékost az 1 hetes TOTK-ra, erre kiszurják a szememet 80 alattiakkal.Botrány
.1 jó dolog volt ebben a Marqueeban,kerestem kb 100k-t. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi!

(#19036) Edgar2621: Sajna nem tudok jósolni, csak reménykedni, hogy egy picit keresek TOTGS Lacan, mert el fogom adni. Egyáltalán nem jobb, mint a SIF és csak a hátráltatást kapom.
Viszont kék Chiellot megtartom, amúgy is OP, de így... Plusz jól néz ki a lap.

-
-
Sanyicucu
aktív tag
Ebbe a csapatba kit vagy kiket ajánlanátok az üres hejre vagy esetleg Rooney helyére is?
-
vatafakk
aktív tag
Csináltam az MM-et mint a villám, mert tudtam hogy zuhanni fognak az árak folyamatosan és el kell adni a totw playert, erre nyitottam egy De La Bellát.... 11 750 coin, köszi szépen

-
Kristof_94
nagyúr
Nice vs PSG
Players from Nice - Min. 1
Players from PSG - Min. 1
Ligue 1 Players - Exactly 11
Rare Players - Min. 3
Rating - Min. 80
Reward - Jumbo Premium Gold PackR. Sociedad vs Granada
Players from R. Sociedad- Min. 1
Players from Granada - Min. 1
Spain Players - Min 7
Chemistry - Min. 90
Rating - Min. 79
Reward - Premium Electrum PackRB Leipzig vs Ingolstadt
Players from RB Leipzig + Ingolstadt- Min. 2
Bundesliga Players - Exactly 11
Rare Players - Min 3
Chemistry - Min. 90
Rating - Min. 78
Reward - Jumbo Premium Gold PackSpurs vs Arsenal
Players from Spurs + Arsenal - Min. 4
BPL Players - Exactly 11
Rare Players - Min 5
Chemistry - Min. 95
Rating - Min. 81
Reward - Premium Gold Players PackGroup Reward - TOTW Player
-
Edgar2621
őstag
válasz
Garsza
üzenetére
Az gyönyörű lenne, talán túl szép is. Ha így lesz meghívlak egy sörre(feltéve ha elmúltál 18😀).
Egyébként ki mit tippel(mert erre már csak tippelni lehet szerintem) mennyire mennek fel az árak most hogy vége az sbc és tottks őrületnek? Vagy esteleg még lejjebb mennek?😂 Őszintén nekem már mindegy mert így is buktam vagy 7-800ezer coint legalább( ismerős MdewC?) csak kiváncsi vagyok hogy látjátok a piac alakulását, ki hogy gondolkodik. -
Garsza
veterán
válasz
Darabokra
üzenetére
Marci most kezd magára találni a sérülése után. Monaco ellen ő játszik, Khedira eltiltott lesz.
Pedig Pjanic jól tolja ebben a felállásban, Sőt volt róla olyan cikk is hogy már jobban járt vele a Juve mint ha Pogba maradt volna. Utoljára Januárban a Milán ellen lőtt gólt a kupában.
-
Garsza
veterán
Nekem is nagyon szenvedősek mostanában a meccseim. Azon gondolkodtam már hogy minden színes lapot eladok ami eladható és építek egy sima arany csapatot. Csak sajnálom őket.
De lehet az is hogy is hogy csak túl sok nekem a másodosztály. Nehéz eldöntenem.(#19027) MdewC
Közeben olvastam hogy a legerősebb kezdőt küldi pályára Allegri, viszont azt nem tudom mennyi igaz belőle. -
Garsza
veterán
Én is afelé hajlok hogy Chiello menjen.
Más: Szerinted Pjanic játszik ma este? Mert akkor az ő lapjának az eladásával várok még.Amúgy azt sem értem hogy ezt a Naingolan lapot mért nyomja ennyire az EA elég nagy külömbségek vannak szatotkban az egyes lapok közt. Nem szoktak ennyiket emelni.
-
Garsza
veterán
Meg kéne erősítenem a középpályám. Mert visszaálltam 4231 ről 4312 re. Sajnos hosszútávon beigazolódott hogy a Szélső CAM -ek távol vannak a kaputól, ezért ritkán kerülnek helyzetbe. Egyedül kontráknál jó hogy közelebb vannak az oldalvonalhoz.
Jelenleg Marci 89Verratti és OTW Pjanic vannak ott. Pjanicot beáldoznám, 88Mertens is megy a Piacra.
De IF Naingolant szeretném beszerezni közpályára, és ahhoz még el kéne adnom vagy TOKS Chiellinit és vissza a simát vagy SIF Bonut és vissza a simát, de nem bírok dönteni kit adjak el. Chiellóval nyernék kb 30k ahoz képest ahogy vettem Bonun buknám az adót.Szerintetek melyiket áldozzam be?
-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Detto.Előző hét szerdán nyitottam egy TOTW Leno és azóta kuka az összes lap.
-
HdRew
őstag
Eddigi WL nem is olyan rossz, a gameplay tűrhető.
6 meccs 5 W és 1 meccsen hátrányból (0-1-nél) connection lost.
4 hónap kihagyás után nem is olyan gáz.
A bundes csapatom félelmetes.Platti, Jarstein, Brooks egy állat. 4-1-2-1-2-re váltok IG, Reus a CAM, Dembélé a bal ST.
-
bdave16
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Rossz hírem van,a giovinco nem is számít annyira rossznak . Ilyen kevés és rosszabb packokból ne is remélj semmit
.Az Icardival nem fejre kell játszani . Labdafedezés és érkezik a cam vagy a 2 szélső .
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sári amúgy jó, de nagyon durván beesett az ára, 30%-al , úgyhogy mostanság el is kezdte szórni a gólokat távolról, hogy kicsit kárpótoljon

-
Darabokra
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
azon nem igazán csodálkozhatsz, hogy a 15k-s pack senkit nem adott 6ból. Én fél év alatt egy Aboubakart nyitottam egyszer vmi szines lap volt.
-
gabigyerek
senior tag
Áááá gyerekek...megcsináltam a 2db Europe tour SBC-t és a legjobb játékosok 83as ratingesek voltak benne?
Vicc. Hozzáteszem kb 6 15k s pakkot is nyitottam az elmúlt 1 hétben és semmi...
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
valaki meséljen már erről, amikor lesz TOTS milyen packok lesznek és milyen áron? vagy sbc lesz és az ad packot? én tavaly még nem voltam résztvevő, amikor jött. Fogalmam sincs mennyit kéne összeszedni rá.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
Én is próbáltam már Icardit, a 89-es változatát, monthly reward volt. Tényleg jó volt, 7 meccsen 10 gólt szerzett, ráadásul olyan volt, ahol félig ezüst volt a csapatom. A skill kicsit kevés, főleg, hogy Higuain sem egy cselgép, de hozzá lehet szokni.
Ha majd lesz időm nyáron összerakok egy ilyen csapatot. Tudom nem nagy szám, de kb. erre lenne zsetonom. Nyilván függ attól is mit nyitok a TOTS-ból és mennyiért megy el. Feltéve, ha nyitok valamit. Tavaly viszonylag komoly nyitásaim voltak, hála a ligaspecifikus pakkoknak. -
HdRew
őstag
87-es Thiago-ról vélemény valaki? Illetve 85-ös Jarstein?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Facebook és Messenger
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.1 jó dolog volt ebben a Marqueeban,kerestem kb 100k-t. 
bosnyák.