Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyervi
aktív tag
-
gabesz82
őstag
-
-
LedyGyuszi
addikt
-
Z'Z"
őstag
válasz
Darabokra
üzenetére
Nem hinném, hogy most azért nyerne Sane, mert Premier ligás. Szerintem Bellarabi több embernek a kedvence lett idén, és azért ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ha csak az OP kategóriát néznénk, akkor magasan vinné a pálmát.
Szerintem!
Aztán lehet, hogy a végén Lucas lesz a befutó.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Darabokra
üzenetére
Például azért, mert tegnap lementem a játékosommal szépen szélén és begurítottam középre, ahol nyomtam a tap-et, hogy csak tegye bele a lábát a labdába és gól, erre tovább passzolta a háta mögött álló társának aki bepasszolta. Na most én a kart sem arrafelé húztam és nem is azt a gombot nyomtam akkor. Persze a lényeg ugyanaz lett, de azért nem mindegy hogy én irányítom vagy sem.
-
törölt tag
-
Edgar2621
őstag
válasz
Darabokra
üzenetére
Ha ezt csak viccből írtad, akkor
Ha nem akkor viszont nem igazán talált. Nem vagyok sem Messi sem CR fan, de Isco stabil kezdő sem volt nemhogy ő legyen az idény legjobbja. Volt több nagyon jó meccse és jók a statisztikái, de esélytelen hogy ő kapja. Modric jobban megérdemelne szerintem már a csapattársai közül is, vagy Marcelo. Messi volt idén szvsz a legjobb. -
MdewC
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Én nem erőltettem, hogy próbáld ki, csak megemlítettem.

Ha meg már megvan a 91-es Alli, ahhoz grat, biztos OP. (jól túl lett húzva, az már biztos...)
Ha jön még mellé bika Kante, és nincs már hely, akkor felesleges is. (valakinek sima Pogba is megengedhetetlen és itt leginkább erre céloztam)

-
Edgar2621
őstag
válasz
Darabokra
üzenetére
Milyen egyszerű focit játszik a Watford és megint milyen veszélyesek tudnak lenni. Prodl nem tudom hány gólt rúgott életében, de szerencse hogy ő került oda és nem egy támadó. Deeney viszont nem tudom miért volt idegbeteg a meccsen, MU szurkoló, vagy jövőre a Poolban szeretne játszani?
-
Body_builder
csendes tag
válasz
Darabokra
üzenetére
Nem tudom mi olyan röhejes

Amúgy nem azt írtam hogy többször egy személynek megvolt egy lap és nem azt adta HANEM: egy lap különböző személyeknél! Nem mindegy hogy idd ki a bilit vagy vidd ki ugye?

Ez adódhat a stílus különbségből is. De mindegy hagyjuk mert nem megy át.....
-
v-man
őstag
válasz
Darabokra
üzenetére
Nekem volt mindkettő, Higuainból csak sima arany 89-es. Nekem is jobban bejön Icardi, sokkal jobban megjátszható. A sima 84-es arany lappal 100 meccs után is tartotta a közel meccsenkénti egy gólt, a 88-as inform meg még nem olyan hosszú tapasztalat után, de 15 meccs 20 gól. Higuain nálam rosszabb volt mint fél gól meccsenként, pedig akkor még alacsonyabb osztályban is jártam. Nyilván stílus függő kinek melyik csatár válik be jobban.
-
Body_builder
csendes tag
válasz
Darabokra
üzenetére
Azért mert volt korábvan Higuain is

Azon meg nem kell csodálkozni hogy eltérőek a tapasztalatok egy-egy játékosról. Ha mindenkinél mindenki ugyan azt hozná akkor mindenhol csak azokat játszatnák.
Volt már rá itt nem egy példa hogy egy játékos teljesen ellentétesen mozgott kölönböző tulajoknál.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Hát nem teljesen így van. Benne van néha 1-1 hiba, most Chiello kifejezetten gyenge volt, rengeteget hibázott, többet, mint 10 meccsen összesen. Mivel minden meccset látok, ezért írom.
Nem hibáznak többet mint mások, egyébként meg nem mindig adnak ki magukból mindent. Ez van, néha így kalkulálgatnak, persze idén volt már ebből gond. Ezzel én együtt tudok élni, csak hajtsanak amikor kell és nyerjenek, amikor kell.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Ha néznél valóban, nem csak látnál, akkor tudnád, hogy semmi baj nincs Pjanic játékával. Idő kellett neki, amíg beilleszkedik, úgy mint pár játékosnak, de most már teljesen rendben van.

Az év eleji formájától már nagyon messze van szerencsére és talán az alibizést is kezdi levetkőzni.
-
Garsza
veterán
válasz
Darabokra
üzenetére
Marci most kezd magára találni a sérülése után. Monaco ellen ő játszik, Khedira eltiltott lesz.
Pedig Pjanic jól tolja ebben a felállásban, Sőt volt róla olyan cikk is hogy már jobban járt vele a Juve mint ha Pogba maradt volna. Utoljára Januárban a Milán ellen lőtt gólt a kupában.
-
Garsza
veterán
válasz
Darabokra
üzenetére
Ezt konrétan 1 meccs után írtam felindulásból, de amúgy rengetegszer van ilyen. Higany szinte minden lapját használtam már. Van amikor tényleg mindent bever de van hogy semmi nem megy be.
És olyankor elég flustráló hogy ilyen Sturredg félák meg ép bevernek mindent ami jön még a pöcsükkel is. -
Francesco003
aktív tag
válasz
Darabokra
üzenetére
Kassait lehet szidni de az összes vitatott bíráskodásba a spanjai hibáztak...partjelző bèla meg alapvonal lajcsi
SZERINTEM MEG miattam kaptak ki😂😂😂
Nem bírta azt woodoo sámánkodást a bayern amit rá küldtem.(VETTEM egy totw Robbent befektetès cèljából)Ez a Robben ellenes woodoo varázslat sajnos teljesen össze ba....a szèlre alapult játèkuk...😡😡😡
Ne vedd szemèlyeskedèsnek de te mindent kimagyarázol megmagyarázol jó lennèl ott a studióba a sok okos t mellett😂😂 -
MdewC
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Álljunk meg 1 szóra!
Egyetlen egyszer sem írtam le, hogy tartok a Madridtól, vagy bármelyik csapattól, csak megadtam a kellő tiszteletet.
Jó formában van a Juventus, de ezen a szinten szerencse is kell, nem beszélve a bírói tévedésekről, hihetetlen mostanában mennyi van, szóval senki nem mehet biztosra.
De azt mindig megjegyeztem, hogy keményen kell tolni.

A maihoz: szvsz Vidal volt a szűk keresztmetszet, a korábbi kihagyott tizenegyes és a piros miatt.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Darabokra
üzenetére
Grat hogy sikerült egy ilyen meccset behúznod
Komolyan, az ilyen meccsek a legrosszabbak amikor ellent lejátszod és látod hogy valami hirtelen történik ( általában pár perccel a 2. Gólod után kapsz egyet) és elkezdődik a "pressing" ellened és a labdakihozatal borzalmasan nehéz lesz. Én is próbáltam ezt a szélen megindulást és csatár kiugratást de az esetek többségében valahogy megszerzi és már nyomja a középre passzokat Lukakunak vagy az aktuális csatárnak, jön a labdafedezéses sarokpassz vagy a scoop turn+shot kombó és kihullik a hajam pedig még csak 22 éves vagyok 
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Darabokra
üzenetére
Ez egy olyan dolog amire még én sem találtam konkrét leírást.
tapasztalat alapján a High attack wr-nél mintha nagyobb területen mozogna a csatár, többször indul, de ezért nehezebb is megtalálni. Indítgatós játékra alkalmasabbak.
Ha alacsony a WR akkor nem mozog ki sokat a pozícióból, ezért tudod hogy mindig hol fog helyezkedni. csatárból nem sok ilyen van. (Balotelli ilyen, de ha olyan a stílusban játszol hasznos is tud lenni, nekem pl bejött)Ez igazán nekem CM-eknél jön ki, mint pl egy nainggolan, aki mindenhol ott tud lenni, de sokszor pont ezért nincs a helyén

Érdemes nézni amúgy ezt, és fontos hogy High WR mellé (legyen az def vagy attack) társuljon magas stamina.
Legalábbis az én észrevételeim alapján.
-
dejvid8
őstag
válasz
Darabokra
üzenetére
Igazad lehet, el is adtam 160k-ért az előbb. Ettől ha többet is fog érni, akkor az max 200k lesz talán, az meg már nem sok különbség.
Amúgy én hülye, még 8 óra körül, nem voltam gépközelben, így mobilon néztem Son árát hogy hogy alakul. És hirtelen megláttam egyet hogy 480k, néztem is hogy de olcsó, még siettem is hogy megvegyem. Erre fel most meg 360k-ért megy

Nyilván nem buktam semmit, mivel Alonso meg a packok visszahozták ezt a különbözetet, meg még többet is jóval, de hát na. Megfosztottam magam 100k cointól.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Nálam IF Pogba nagyon "szerethető" CAM-ben, előtte most ugye 2 csatárral.
Jól passzol nagyon, veszélyes kapura, nehéz szerelni, elégedett vok vele. Eddig nem zavar, hogy ott is gyorsabb játékost használtam, idén arra a posztra úgy látom nem a sebesség a legfontosabb. Nem hátrány, de, hogy Pogba egy drabális állat, az kompenzálja a sebességet ott CAM-ben 4-3-1-2-ben. A szűk alakzat miatt kevés területe van futni.
Más:
IF Bonut használta / tesztelte már vki? Érdekelne mik a tapasztalatok.
-
-
nyervi
aktív tag
válasz
Darabokra
üzenetére
nem! én tudom magamról, hogy nem vagyok egy nagy játékos, így aztán a vereséggel sincs baj. ha valaki jobb, hát jobb. de nem kicsit feltűnő, hogy PL csapat ellen sokszor elesnek egymásban a játékosaim, rúgok 5 kapufát egy meccs alatt vagy épp biliárdozunk az ellenfél 16osa előtt. 5-ből 6-szor hozzájuk pattan vissza a labda, sőt az is megesik, hogy a bíró is nekem fut
viszont ezeket csak PL csapat ellen tapasztaltam eddig. ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de nem tudok, mert 18 van

viszont ezeket csak PL csapat ellen tapasztaltam eddig. ez van.