Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darabokra
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
az az igazság, hogy hétvégén a WL ben nekem is volt kb 5 ilyen meccsem az első 30ból, akkor írtam is ide egy hosszabb "élmény" beszámolót.. Az az igazság, hogy amikor éreztem, hogy tolja a gép az ellent, mégpedig úgy, hogy teljesen megérdemelten vezetek 2-0ra, meccsbe nincs az ellen, de a második gólom után azonnal szépített a színes csapatával, a második félidőben kénytelen voltam a széleken tartani a labdát elég patkány stílusban, mert megelégeltem az ilyen hendis vereségeket, és nem sikerült egyenlítenie, a végén pedig szögletnél felhozta Butlandet is (ki más lenne a kapusa), én meg köszöntem szépen és befutottam a labdával az üres kapuba szöglet után.
szóval annyi a lényeg, hogy én már nem játszok fejetlenül WL ben, ha vezetek, úgyis ott találkoztam eddig a leggusztustalanabb ellenfelekkel, én is beállok közéjük ha muszáj. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ilyen ez a mai nap
Nekem volt szerencsém találkozni egy színes Calcio A csapattal most. Ugye azt lehet érezni gameplay alapján ha valakit tol a játék
Ez még hagyján, de Mario Gomezt kb úgy felrúgták 2x a tizenhatos környékén, hogy a labda a közelben sem volt. Szó szerint szaltózott egyszer a levegőben...sípszó elmaradt mindkétszer. Majd ugyanezt megcsinálták Keitával is. Azt még néha lenyelem, hogy lomhábbak a játékosaim, lassabban reagálnak és kihagynak ziccereket.
De amikor nyilvánvaló szabálytalanságokat kell tétlenül néznem....az nálam már a csalás kategória. -
ShiberMonkey
senior tag
Mondjuk ha neked is felmerülnek furcsa kérdések, akkor reménytelen vagyok
Pedig már a cselezéseket is eléggé jól tudom alkalmazni.
Amúgy a PS most frissítette a firmwaret 4.55-re és most vettem észre hogy a costum tactic helyett az alap taktikával toltam le ezt a 3 meccset :/ Csekkoljátok le hogyha frissített a PS, ne hogy alap taktikán legyetek
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Minél többet / jobban játszol, annál több furcsa kérdés fog felmerülni...

-
Meghivott
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ez sajnos rendszeres. Már gondoltam arra, hogy gyors 2-0 után verek egy vagy két öngólt, mielőtt a gép felszorozza az ellen ratingjeit

-
ShiberMonkey
senior tag
Valaki őszintén tud arra választ adni hogy harmadszorra vezetek 2:0 ra és mind a háromszor megfordítják a meccset 25 méteres Lukaku góllal az én játékosom Taison meg 7 méterről 1 az 1 ben 2:2-nél kaput nem talál ?? Ez most tényleg lehetséges hogy 35 perc alatt (játékban természetesen)megcsinálok egy előnyt és még a félidő előtt egyenlít úgy hogy se nem váltok taktikát se nem váltok felállást, de még a csapat mentalitása is balanceon van ???
Komolyan szeretném ha valaki elmagyarázná hogy ez most miii??? -
MdewC
nagyúr
A PC-s verseny bekerült a TOPIK összefoglalóba és tudtok váltani az OFF topikra, ha valakinek aktuális, vagy csak szimplán szeretne szurkolni / informálódni!
Sok sikert!
Plusz bekerült az egyéni taktika értelmezése is.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Darabokra
üzenetére
Ez egy olyan dolog amire még én sem találtam konkrét leírást.
tapasztalat alapján a High attack wr-nél mintha nagyobb területen mozogna a csatár, többször indul, de ezért nehezebb is megtalálni. Indítgatós játékra alkalmasabbak.
Ha alacsony a WR akkor nem mozog ki sokat a pozícióból, ezért tudod hogy mindig hol fog helyezkedni. csatárból nem sok ilyen van. (Balotelli ilyen, de ha olyan a stílusban játszol hasznos is tud lenni, nekem pl bejött)Ez igazán nekem CM-eknél jön ki, mint pl egy nainggolan, aki mindenhol ott tud lenni, de sokszor pont ezért nincs a helyén

Érdemes nézni amúgy ezt, és fontos hogy High WR mellé (legyen az def vagy attack) társuljon magas stamina.
Legalábbis az én észrevételeim alapján.
-
Darabokra
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
főleg, ha Shadow van rajta

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
x1-en néztem sorry...

88-as 310k
87-es 400k
86-os 230kmondjuk nálam alapból a 88as 7chem kilőve, hiszen van ST-s alternatívája a lapnak...
de továbbra is tartom, ezek annyira minimális különbségek ingame, amiket sztem sosem fogsz észrevenni és a 88assal ugyanúgy érvényesülni fogsz (vagy nem), mint a 86ossal...
-
Darabokra
senior tag
Már egyszer feltettem ezt a kérdést itt, de válasz nem jött rá. Mit számít egy csatárnál a workrate?
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy a 90-es pace-t már nem érdemes tolni 99-ig, mert ugyanúgy utoléri egy 70-es paceel a CB ha 90es ha 99es

-
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A két lap azonos árban van.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
a kollega leírt egy pár "papír alapú" statot...
-curve 91-98 sztem 85 felett teljesen mindegy...
-ugyanez a shor passnál...(ST-ben meg sztem főleg lényegtelen)
-fejelés... mennyi beadásod van egy meccsen?
stamina: 88-99, az egyetlen lényeg számomra, de megér ennyi felárat?ad annyival többet? -
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
Meghivott
addikt
ST-be inkább 88as Son 7 chemmel vagy 87es 10-el?
Azt figyeltem meg, hogy Aguero nem szeret nálam jobb ST-ben lenni. Kiköveteli a bal oldalt

-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt tuti nem rakok rá, 10 statot bukok rajta a Hawk-hoz képest.
-
etaclan1984
őstag
Van új marq. Lejcseszter-A.Madrid, Bárka-Júve, Estudiantes-Nacional, MU-Anderlecht.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem Hunter van MOTM Sonon. Alkalmazkodni kell a fifás közösséghez!

-
Meghivott
addikt
Valaki még esetleg jelentkezik a helyi bajnokságra PC platformon? Már egész sokan vagyunk. Csütörtöktől el lehetne kezdeni a meccseket, előtte pedig lehet ötletelni a FIFA OFF topikban.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megvettem SIF Son-t (PC 380k).10 meccs 7gól 1asszist LF-ként. Jelenleg Hawk-al próbálgatom, valaki mást rakna rá ?
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, valaki tud nekem ajándékozni csapat átnevezést, mert új klubbom van és már nem érhető el ilyen item így sajnos Ravenna FC néven kell tengődnöm, legalább olaszos, de annyira nem szimpi.

-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Értem. Köszönöm
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
talán annyi a lényeg, hogy meccs indításkor mindenki a legjobb chemen legyen, ehhez olyan felállást állíthatsz ami a legkedvezőbb, aztán középkezdés után már variálhatsz, mert a 10-es chemes játékos más poziban is 10-es marad, akit meg a "helyére" teszel, az is megkapja a jobb chemet, vagy ha csereként teszed fel akkor a nem ráillő poziban is 5cheme lesz
-
Szigma70
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Köszönöm
Bár ezt a szélsős dolgot nem értem mire gondolsz.
Álltalában a 70. perc körül szoktam frissíteni egy védőt meg középpályát, ezért érdekelt. Akkor érdemes mindíg a legerősebb kerettel játszani? Én mindíg pihentetek valakiket, de ha úgy jön ki a lépés, akkor a második félidőre behozom a jobbakat. Ezekszerint nem érdemes. Mondjuk én nem vettem észre ezt a chem hiányt, mert sok cserém dönt el meccseket.
Más hogyan csinálja ezt?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Sztem ez jó taktika.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bdave16
üzenetére
jó kérdés...német, olasz és ligue1-francia vegyes csapatom van, így jó lenne a németnél vagy az olasznál...
viszont ha az első a BPL lesz, akkor annál már kinyitom, úgyis talán ott a legnagyobb a hype, ott lesznek talán a legdrágább játékosok(?)... aztán a sok esett selejtből még pár ligás sbc-t meg tudok csinálni, így lesz majd még opció egy kisebb (kb. 40-50 pakk) nyitás egy másik TOTS-ra...de úgy érzem így is lesz bukta, mert csak 100as a transfer list és nem lesz időm átnyálazgatni, kit mennyiért lehetne eladni...

-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Melyiknél tervezed kinyitni ?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Értem.
Azt sejtettem, hogy képben vagy.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
thx, de ezt a számot megpróbálom feltornászni 200ra...

eddig votl két nagyobb (50pakkos) nyitás sorozat ,amibőle sett egy Botaneg meg egy Dybala, úgyhogy reménykedem benne...
(#18261) MdewC:
tudom
csak azt hittem gólkirály volt! mert ugye Jong is már a tottenhamben virít, ennek ellenére az holland sbc-ben őt kapod -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tévez már a kínai bajnokságban virít, jó pénzért...

GabiGy: az egész game egy csoda. Egy igazi fun telep.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azta

Nagy önfegyelem kelhetett ahhoz hogy ne nyitogasd el
Grat. Ha abból nem fog esni egy komolyabb hal, akkor az már csalás 
-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam virít a 0

-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát én se a Hoarau miatt csinálom
Hátha kiadják a tots előtt és akkor egy jó pár ezüst packkal a kezemben nyithatok vmi jó ezüstöt . -
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek ez a két csatár milyen lehet kétcsatáros rendszerben?A régebbi fifákban nagyon jók voltak.
-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Amúgy egy tipp . Nézd meg,hogy milyen formációt használnak ,mert általában abban a formációban rakják be a csapat sbc-ket amit használnak .
-
marcess
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem tudom adott e már választ valaki, de akit becserélsz azoknak az embereknek 5-ös chem lesz, ezért érdemesebb a szélsőket kezdőként játszatni LF-ként csatárba, mert 6-7 chem-ként tudod őket kezdetni. Egy szóval bárkit akit becserélsz akár pozíciójába akár nem, 5-ös chemet kap.
-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Sajnos a tavalyi gólkirály Sand lett a Lanus csatára

-
gabigyerek
senior tag
Lassan itt az ideje befejezni az idei szériát.

A WL ideje alatt a szezon meccsek is kriminálisak. Max 10 meccset tettem bele a hétvégén fele más sikerrel, de volt minden. Delay, rövidre lőtt labdára a kapus a totál ellenkező irányba vetődött, kihagyhatatlan kihagyások, elpattanó labdák, 30 méterről ficakba bevert kipattanó (Smallingommal...), Színes lapos kereteket fujattam és NIF csapatok vertek halálra, 1 kapura lövésből 1 kapott gól, nekem ugró csatárnak befújt 11-es, Williams ellen Insignhe szöglet fejes gól, totális letámadások, 3:0-ról fordítás és még pár finomság.
Div 1-ről nem tudok nyilatkozni, de ez a div2 egy csoda...
-
bdave16
senior tag
Kicsit elkezdtem nézegetni,hogy melyik ligás sbc fog még jönn a hónapban . (az elmúlt 2 hónapban már ugye duplán jöttek és kell is mert nem érnének a végére )
Nos tehát van 17 bajnokság még amikből nem volt .
Alka Superliga
Scotiabank
Ekstraklasa
Hyundai A-League
K League Classic
Liga DImayor
Primera Divison
RSL
SSE Airtricity Lge
Angol 3-4.osztály
Bundesliga 2
Serie B
Spanyol 2.osztály
Francia 2.osztály
Akikből voltak POTY játékosok :
Allsvenskan
TippeligaenTehát a dél-amerikai bajnokságok,a nagy bajnokságok kisebb osztályai és a skandináv országok . Ezekből van sok . Szerintem ezeket majd csak nyáron kapjuk meg szépen sorban,de a még megmarad "nem ide tartozó" bajnokságokat fogják kiadni . RSL(Svájci 1.osztály),SSE Airticity Liague(Ír 1.osztály,Hyundai A-League,Ekstraklasa,K League
Az én megérzésem az,hogy kapunk egy Hoaraut és egy Fonarolit
Ez a 2 van a fent említett bajnokságok közül akik arany játékosok . -
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a taktika fekszik nekem,ezt nem akarom megválasztani.Szélen szeretem meghúzni a gyors emberekkel,amit te javasoltál az túl szűk.

-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
bdave16
senior tag
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a 88as Son így 4skill 5wf-el ajándék volt 260ért. Lehet hogy én csak egy Toornstrat kaptam a totw pakkból, de bőven megérte így, hogy Son és Dybala ilyen olcsó volt.
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Onnan tudtam,hogy megjöttek a upgradek

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lacazette 4* gyengébbik láb vissza is került a padomra

-
bdave16
senior tag
Megjöttek a skill upgradek !!
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
"nyilván nem egy Kante, de jo" ..
ja csak Kante 8-9k, Herrera meg lesz 40-50 
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rohadjanak meg ha nem lesz Higu. Megint kettőt rúgott, múlt héten nem került be a Motm miatt oké, de most tegyék be. Idegenben 2-0 az ő két góljával pár fordulóval a bajnokság vége előtt egy fontos meccsen. Mi kell még?
-
Darabokra
senior tag
válasz
bdave16
üzenetére
hát a deffel szerintem nincs baj, én az olasz csapatomba hasonló védekezési értékekkel rendelkező lapokat használok, csak kb Asamoah akinek szerintem jobb ennél a jósolt IF lapnál a Gold lapja, 1400 coin kb
szóval az a lap minden csak nem brutális, sima Gold lapok ütik.. Az igaz, hogy régen amikor olcsó bpl csapatom volt, játszattam de CAM volt. -
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szar fizikum egy cm-nek,szarul védekezik és szarul is lő . Nem is magas simán lefejelik . Énsem értem .
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Isco-Carrasco jó lenne..
Messit le sem írom, mert az fullra esélytelen..kivárok szerdáig. 
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
bocsi, de mi lenne annyira brutális a Herreraban?
Dembele tényleg az lenne, és méregdrága kb..
Az a Nikolic lap sem lenne rossz
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dracox
üzenetére
Őket jósolják!
Dembelé és Herrera brutális lenne! -
dracox
addikt
Ezt a TOTW pakkot amit pénteken kaptunk az MM-ből mikor lenne érdemes kinyitni szerintetek?
Várjak szerdáig vele? -
Edgar2621
őstag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Nekem a kedd vagy szerda a Bl miatt nem igazán jó, de meglátjuk. Vegyél fel és megdumáljuk. Nagyon jó csapatod van, én valamiért mindig kettőt építek, lehet hogy váltok egyre.
-
Sanyicucu
aktív tag
Az Everton vagy a Tottenham op-b?Melyiket érdemes az MU mellé megépíteni?
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Datsyuk
üzenetére
Úgy lehetséges ahogy Neymar arrébb rakta Thiago Silvat most nekem Div 1 ben

Nagyon egyszerű leírom neked:
Nem sokat játszottam a játékkal ( 400+ meccs sima seasonben és 100 az UTben), de egy dolog nagyon szembetűnt nekem. Az új profilos ellenfelek ellen nem lehet játszani, egyszerűen a játékon érzed hogy nyomja az ellent,most is egy holland sráctól (44-4-0) kaptam ki úgy hogy nevetséges gameplay volt, a kapusa (Alves) mindent kiszedett a francba 5 azaz 5 méterről Firminoval az ellenkező sarokba bikáztam de kiszedte a lábával úgy hogy a másik sarokra vetődött.
Ultimate Teamben nyílván nem tudod lecsekkolni hogy ki mennyit játszott, de hidd el hogy ott sem azért születnek furcsaságok mert Te béna vagy vagy ilyesmi.
MdewC kollega ellen játszottam ilyen meccseket a védelmem tette a dolgát valamint még tolt is az AI érezhetően.Szánálmas volt a géptől hogy annyira tolt hogy Lacazette minden lövését kiszedte a gép. Érdekes amikor nem tolt a gép akkor a ziccerek bementek a kollégának.
Szóval próbáld ki, játsz sima seasont és meglátod hogy a "legkeményebb" meccsek azok ellen lesznek akik ilyen 50-60 meccset játszottak. -
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Web app
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bdave16
üzenetére
Gondolom 100-ból 99 hasonló.

Elraktam őket, Van Anhoolt mindenképp kell, de majd csak nyáron jutok oda. Most csak kinyitottam és ennyi. Viszont az nagy szemétség az EA-től, hogy 30 csomagot jelenít meg a játékban, így ki kellett nyitnom 4-5 csomagot, hogy hozzáférjek ehhez... -
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hallod. Ezt figyeld :

Használd,mert állat és a Van Aanholt is jónak tűnik . -
Meghivott
addikt
-
hacki87
senior tag
Sziasztok! tegnap óta én is fifázom. 2002-2006 között gimnázium alatt játszottam utoljára vele.
De egy jó hangulatú játékban benne lennék. Pl az itt megemlített kupa bajnokság. Az origines nevem: hacki870424 -
MdewC
nagyúr
válasz
Meghivott
üzenetére
Új topikot semmiképp ne nyissatok, itt van az OFF Topik, vagy toljátok ide. De újat nyitni igazán nem érdemes.

De továbbra is az OFF-ot javaslom, legalább mindenki tájékozódhat az eseményekről. Engem például kifejezetten érdekel, hogy mi sül ki, meg ki, hogyan szerepel, sok sikert mindenkinek! (Plusz így legalább nem alakul át ez a topik PC-s bajnokság topikká. De ha jön ide is pár komment, akkor se történik semmi.)
-
Meghivott
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére

Remélem nem hagytam ki senkit:
1. Garsza
2. bdave16
3. Body_builder
4. szupersanyi
5. LendvaiFeri1 (csak hétvégi meccsek)
6. gabesz82
7. nyervi
8. Datsyuk
9. menyhartlevi
10. Attis1117 (szerintem megoldható az, majd rugalmasak leszünk, mindenkinek van sok dolga)
11. marcess (szerintem a többség nem vett még részt ilyenben)
12. MeghivottHa Nektek úgy jó, kedd éjfélig várjunk még jelentkezőket, aztán indulhat a "próba bajnokság".
Aki szeretne,nyithatna egy új topicotMehetünk a FIFA OFF topicba és akkor nem keverednek a dolgok, ott pedig meg lehet beszélni a részleteket, ötleteket (kapcsolattartás, táblázat, fordulók, forduló gólja, forduló védése, meccsösszefoglalók, "dühöngő" stb). -
Datsyuk
aktív tag
Egyébként az hogyan lehetséges, hogy NIF Mané....csak úgy mellékesen arrébb löki SIF Sokratiszomat????
és igen, én nyomtam a body cheket de egyszerűen lepattantam róla.A teóriám a FUT-al kapcsolatban, hogy OP:
1. Premier Leauge
2. Calcio Aés utána jön az összes többi. Én a bundesliga csapatommal mintha mindig hendikeppel játszanék ha felbukkan ez a két liga. Pofátlanul kapom a vereségeket weekend leauge-ben az elején nevetséges gólokkal. Majd amikor szükségem van már a győzelmekre hogy elérjem a gold rankiget (11 győzelem). Hirtelen történik valami és nyerek. Tegnap pl 5 meccsből 4 győzelem kellett volna. Rejtélyes módon mind az 5 utolsó meccsemet nyertem is.....így megint Gold 3 és automatikus kvalifikáció. Egyébként div 2-3 között ingázom. Mindezt persze PC-n. Legjobb eredményem akkor volt amikor sima NIF Premier League csapattal játszottam, 17 győzelemmel. Meg is lepődtem, hogy az istenben lehet ez amikor azon a hétvégén játszottam első alkalommal a csapattal és kb senkinek a tulajdonságait még nem ismertem annyira. Ugye kell egy kis összeszokási idő.
-
ShiberMonkey
senior tag
Átáltam a 3-5-2-re és nagyon jól muzsikál.
Azután váltottam hogy a 4-1-2-1-2 Div 3-ban folyamatosan átjáróház volt és visszacsúsztam Div 4be. Ezután Div 2 ig jutottam ( feljutás már megvan) 1 meccs kell a Div 2 megnyeréséhez.
Azt hiszem ennél jobb felállást nem fogok találni az idei részben
-
MdewC
nagyúr
válasz
Lori82
üzenetére
Nincs mese, rá kell tenni egy huntert! Talán az megmenti!

Edgar: ez igaz, de sajna sokan eltűntek, nem panaszkodok, meg semmi kritika, de tűnt el jó néhány kolléga, akik eléggé képben voltak. Szerencsére még tartjátok páran a frontot, akiknek van siker élménye.
SzAti: az igen! Nagy gratula a kerethez. Ilyen egy WL team! R. Carloshoz külön pacsi!!!

Várjuk a meccs videókat srácok!

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
A Manchesternél nagyobb OP csapat nincs a játékban. Én azt ajánlom hogy nyomj egy ultra defensivet ha vezetsz és kerüld a középen való labdajáratást, mert ilyenkor mindenki tolja az all outot + high pressuret és pillanatok alatt visszakerül az ellenfélhez a labda. Széleken próbálj elhúzni és tartani a labdát az ellenfél kapujánál.
-
Sanyicucu
aktív tag
Van egy nekem bevált egyéni taktikám.Az lenne a kérdésem hogy meccs végére nem fáradnak el az embereim csak szét nyílnak és a 90. percben jön a döntő gól ellenem.Min kellene változtatnom?Esetleg chemistry lapokat kellene váltanom?
et: 75 40 szerv. 50 40 45 laza 40 45 40 fed. 4-2-3-1 (2) erre váltottam a 4-3-2-1-ről.
Tudnátok ajánlani olyan csapatot ami annyira op mint a Man. United?
-
Szigma70
addikt
Üdv Urak
Valaki megtenné és leírná a chemek alakulásá t a cseréknél?
Ha modjuk Pjanic helyére második félidőre beteszem Hamsikot, aki ha kezdő lenne ugyan úgy 10 chemes lenne, akkor marad ő is full chemes?
Vagy ha csapatidegen játékost teszek be, esetleg posztcsere történik akkor hogyan alakul?Tudom, hogy itt mind a 10 ember tudja, de nekem nem az életem a Fifa, csak egy játék, így nem kioktatásos választ várok, hanem segítséget, amit előre is köszönök.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval annyi a lényeg, hogy én már nem játszok fejetlenül WL ben, ha vezetek, úgyis ott találkoztam eddig a leggusztustalanabb ellenfelekkel, én is beállok közéjük ha muszáj.
Nekem volt szerencsém találkozni egy színes Calcio A csapattal most. Ugye azt lehet érezni gameplay alapján ha valakit tol a játék
Ez még hagyján, de Mario Gomezt kb úgy felrúgták 2x a tizenhatos környékén, hogy a labda a közelben sem volt. Szó szerint szaltózott egyszer a levegőben...sípszó elmaradt mindkétszer. Majd ugyanezt megcsinálták Keitával is. Azt még néha lenyelem, hogy lomhábbak a játékosaim, lassabban reagálnak és kihagynak ziccereket.

csak azt hittem gólkirály volt! mert ugye Jong is már a tottenhamben virít, ennek ellenére az holland sbc-ben őt kapod

de azért thx