Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
Másfél hónap után és az előző heti gold 3 "csalódás" után újra gold 1 .Amikor elkezdtem pénteken az volt,hogy ha a 16 Win meg lesz akkor a havi is Gold 1 lesz.Távolinak tűnt ,de ahogy játszottam a meccseket egyre közelebb került.Mára 3 meccset hagytam 13 Winnel hagytam abba tegnap.Első 2 meccset neccesen 1-0-ra hoztam,az e heti gold 1 már meg volt és jöhetett a még nagyobb falat ,a havi gold 1.Az ellenfél jobb volt,de én szereztem vezetést Mané óriási bombájával 25-ről.Második félidőben egyenlített az ellenfél.86. percben szöglethez jutottam,kapufát fejeltem,erre lekontrázott,de sikerült szögletre mentenem.Izomból beküldte rövidre,nem figyeltem és az a kurva narancssárga Son befejelte,de úgy,hogy Begovic beütötte a saját kapujába
Túl szép lett volna,de így sem rossz.
Nézegettem,hogy tudnám erősíteni a kp-t.Az a 84 IF Gueye milyen?Van valakinek tapasztalata vele? -
MdewC
nagyúr
-
dejvid8
őstag
Hmm, kár érte, belerakhatnák majd valami update folyamán.
Igen, először a MOTM volt képben, de kicsit sokallom azt az ár többletet (350k az LM, 1millió a CAM). És már nincs is így rá zsé. Talán majd egyszer.
Addig is, meccs elején 30mp állítgatás, ennyi kompromisszum talán belefér.
Köszi!
-
dejvid8
őstag
Olyat nem lehet csinálni UT-ben, hogy egy sémát előre megcsinálok (teamsheet-et), mint ahogy offline is lehet, amelyen beállítok minden player instructionst, custom tactics-ot, stb, és meccsen csak úgy arra átállni?
Mert ugye jelenleg ez a csapatom, és Mkhitaryan-t 3-5-2-nél nem lehet megoldani hogy 7 chem legyen. (ingame CAM-ba teszem).
Így alapból 3-4-1-2 a felállásom, meccs elején szoktam átállítani 3-5-2-re,pozíciókat beállítani, de az instruction-öket is be kell állítgatni így mindig. Ja, meg ilyenkor , ha meccs közben állítom át , a custom tactics az a full defaultra áll át? Vagy az nem felállásfüggő? -
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Azé' ezek között van 10 millás keret...
a hendizésben egyetértek. Egyébként én is úgy gondolom, hogy akár az én akár a te csapatodnak kéne az átlagnak lenni... -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És addig ne játsszunk, vagy mi? 😁 Inkább a csapatban tartom a pénzt, én legalábbis.
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tegnap vettem őket elég jó áron. Ma pl mindenki drágább. Ha úgy érzem, simán eladom majd őket. Sima rongyrázás. BPL-ről meg nemigen váltok szerintem, szóval a csapatban áll a pénz.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ja, játékkal biztos össze tudok szedni 4 misit cörö7re...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Meghivott
üzenetére
Milyen posztokon vannak?
IF Martilara én deadeye-t tennék, Aguerora attól függ, hogy milyen poszton van. Architect, vagy esetleg basic. Ha Aguero center, akkor jó a hawk is, csak lesz majd olyan passz, ami nem ér célba.
Mondjuk ha a gép úgy akarja, akkor amúgy sem...
(Agueron én pazarlásnak érzem a huntert. DE ez szubjektív. Futni és lőni egyébként is tud, viszont ráférne a strengh meg a passz is. De mondom ez stílus függő is.)
-
MdewC
nagyúr
válasz
toome1985
üzenetére
Nem azzal van a gond, hogy nem alkalmasak a kombinatív játékra. De, pont arra alkalmasak. Alap esetben, ha a játék nem lenne ekkora f0s, akkor én is 4-2-3-1-et tolnék.
DE div 1-ben, vagy a tényleg a legjobbak ellen kombinálhatod, csak nem leszel hatékony. Sajnos ez a fifa nem a kombinatív és szép fociról szól. Ez a baj.
(#17184) Szigma70: ugyan ezt tudom ide is mondani. Ha Neked ilyenekre van időd a felsőbb osztályokban, vagy a WL-ben, akkor az nem semmi. Nekem ilyenekre sajnos nincs időm.

Maximum akkor, ha úgy jön ki a lépés, de erre tudatosan nem játszom már.

-
toome1985
tag
Nem tudom miért fikàzzàtok a 4411 és hasonló felàllásokat. Szerintem abszolut élhető. Ezt jàtszom idén és szerintem elég balanceolt. Masszivan lehet védekezni. Labda jàratàsra szintén jó. Tàmadásnàl alkalmas arra hogy középpen àtjàtszad a védelmet vagy ha jok a szélső középpalyàsok akkor akàr egy 433 szerü alakzatot is fel tudnak venni ha kifele játszol. Szóval az egyik legkombinativabb felàllàs.
-
Meghivott
addikt
A BDay kártyákból érdemes venni valamit befektetésnek? Nem a szuperdrágákra gondolok...
Esetleg OTW befektetési tipp?
Köszi -
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Hülye lennék, már bocsi.
Idén sokkal veszélyesebb az erősebbik lábbal a hosszúba, mint a finesz. 
bdave: bizony, ma elbukott a 4-3-3(3) is, messze van a CM a kaputól.
Nincs kompromisszum, idén hulla vagy, ha nem a 4-1-2-1-2(2)-t, 4-3-2-1-et, vagy a 4-3-1-2-t tolod. Hulla. Szóval már csak az maradt, amit írtál.

Meghivott: nincs mit, akkor azonnal válts.

-
Lmh
őstag
válasz
üzenetére
jajj ne :S Én el akarom cseszni a pénzt rövid úton
Vagy katarzist akarok
Nincs kedvem ezer kis bronz szar lapot egyenként eladogatni 
Ebből a rare mega packból csak sima lapok eshetnek ugye? Mondjuk azok is tudnak sokat érni...
Gold vagy promo pack közül nyilván a legdrágább a legjobb...gondolom. -
bdave16
senior tag

Srácok,vélemény?
-
TBMC
addikt
van valakinek ötlete?
tegnap este még játszottam...ma bekapcsoltam az xboxot, az fogadott, hogy frissült a rendszer...
majd belépnék a fifába s ez fogad.
restart, egyebek megvoltak...
-
hulkobb
tag
Aki esetleg szeretne tolni pár meccset vagy 2v2 seasont elkezdeni vegyen fel (PS4): TukuB96

-
Kristof_94
nagyúr
Első WL ellenfél: Ronaldo, TOTY Suarez, TOTY Messi, TOTY Modric, TOTY Marcelo, TOTY Ramos, TOTY Alves, Pogba és SBC Luiz...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát ez igaz.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is az volt sokáig, de nem lehet vele idén megélni sztem. Nekem nem ment.

Még az sincs kizárva, hogy kipróbálom a 4-3-1-2-t is.

-
Kristof_94
nagyúr
Anno 433(4)-t játszottam nagyon sokáig, főleg tavaly, majd idén is azzal kezdtem, utána pedig a 4321. Viszont rájöttem, hogy nem megy nekem ez a széleken való sprint és hasonlók. Volt, hogy Musával 3 gólpasszt adtam és gólt nem is lőttem, akkor jöttem rá, hogy inkább váltanom kellene és akkor jött a 4312. Szerintem nagyon jó felállás, én szeretem. Nyilván mindenkinek más jön be, engem például kiakasztanak az olyanok, mint a 4231, 4411, de a csúcs az 5212...

-
Blashe
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a játék mire alkalmas még szerinted? Szerintem semmire egyébként.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
és mind 4-3-2-1, vagy 4-1-2-1-2 és 4-3-1-2

csak az OP és csak a hibák kihasználása...

-
bdave16
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

Az a baj,hogy csak az elején szoktam képet csinálni a végén már sose.
-
dejvid8
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Wow, jól néz ki!

Kész lett végre az én csapatom is, ami itt megtekinthető.

Meccs elején Son-Pogba, Mkhitaryan-Kanté csere.
És eddig 3-5-2-ben játszottam, de át kellett váltanom Mkhitaryan végett 3-4-1-2-re. Majd az még kiderül, hogy itt a CM-ek mennyire tudnak CDM-ként játszani. Ha nem, a felállást is mindig átcserélem a jó öreg 3-5-2-re meccs elején. -
DallasKorben
csendes tag
Halihó mindenkinek! 😀 Hát ea isten meg ajándékokozott egy jó pakkal. Tegnap 125 ezres pakkból eset egy 90-es Eto'o.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezek default WL csapatok PS4-en.
Sőt, nem is a legerősebbek, vannak még durvábbak. TOTY CR és kék barátai...
BenXL: no offense, de mire számítottál? Milliós lapot betenni egy random totw pakkért. Inkább bemesélem magamnak, hogy ez meg se történt.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Továbbra is csak azt tudom mondani hogy a játék felénél már szerintem ezeknek a csapatoknak kéne lenniük az "alapnak". Inkább az kéne már hogy a sima rare lapos csapatokat ne nyomja a játék és nekik legyen kevesebb lehetőségük egy ilyen csapat ellen nyerni. A TOTW packokon se kell szerintem csodálkozni hogy baromi drágák, nem hiszem hogy olcsóbbak lesznek vagy tartják a pár hónappal ezelőtti szintet ahogy halad a játék és mindenkinek egyre több pénze lesz.
-
MdewC
nagyúr
kiegészítés, csak nem tudtam javítani:
- a sima 4-2-3-1-nél: a két szélső CAM nem indul be úgy mint a két szélső csatár és csak az ST és KÖZÉPSŐ CAM fejez be.
- 4-3-3(3) alakzatnál tartok most, nem 4-3-4(3)
Plusz utána számolva nem 200 + meccs, van az 300-350 + is a 4-3-2-1-ben, mert a javát abban toltam idén.

Bármi, ami segít a fejlődésben ehhez az alakzathoz, azt örömmel olvasom!
Ja, majdnem elfelejtettem! Ennél az alakzatnál a 3 csatárnak nagyon OP-n kell passzolnia, 85+ rövid passz, ha kell katalizátor, deadeye stb, különben jobb is, ha alakzatot vált az ember.

-
Lmh
őstag
Tehát rare mega pack ár/érték arányban a legjobb?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Meghivott
üzenetére
Túl vagyok több mint 200 meccsen a 4-3-2-1-es alakzatban. Vagy még több.
Nagyon jó alakzat, nagyon veszélyes, szinte mindenki ellen, a legtöbb div 1-es ellenfél ellen is veszélyes. Viszont vannak korlátai. Az igazán jók felzabálják elől ezt az alakzatot, ez 10-ből 1-2 játékost jelent.
Erre lehetne mondani, hogy akkor ellenük más alakzat se lenne jó, viszont ez inkább a 4-3-2-1-ből fakad. Pláne, ha a gép rákezd az auto tackle-re.
2 eset van a 3 db támadóra:
1. vagy mind a 3-on rajta van a get in
2. vagy csak az LF és RF-en van rajta a get in és az ST-n nincs.Az első verziónál néha annyira elől vannak 3-an, ha megfognak a kp-n, akkor nincs támadás építés. Vagy annyira belerohansz a védőkbe elől, hogy semmire nincs idő az auto tackle miatt. Erőltetni kell ilyenkor és nem mindig jön össze az 1 v 1.
Nekem ez az utóbbi jött be leginkább, a 2. verzió, mert néha CF / CAM-ként viselkedve vissza jön az ST és tudsz támadást építeni, ha rá lenne téve a false 9, akkor még CM posztig is visszajön, de ezt nem javaslom.
Na szóval akkor van baj, a vki nagyon penge hátul, mert a 3 támadó néha kevés a kombinációkhoz elől, simán egysíkúvá tud válni a támadásunk, a közép pályán nem mindig érnek fel és ha megkapjuk a kontrát akkro baj van.
EZ AZ ALAKZAT nem azért OP idén, mert akkora király, hanem megvan benne a lehetőség, ha elcsúszik az ellenfél védekezése, akkor ki lehet ugratni a 3 csatárt és az LF és RF is csatár poszton tud kapura futni, és gólt szerezni. Tehát a játék gyengeségére épít és szinte minden meccsen van 1-2 ilyen lehetőség. A játék hibáit használja ki ez az alakzat, de a mi játékunkat butítja egyébként. Ezért használják QRVA sokan.
LF mindenképp bal lábas legyen a hosszú lövés miatt
RF mindenképp jobb lábas legyen a hosszú lövés miatt
ST ami perferáltabb1 előnye még van ennek az alakzatnak, az a védekezés. A 3 CM ha elkapja a fonalat és besegít a gép is, nehezen mennek át rajta.
Mindenképp feltoltabb védelmi vonalat javaslok, nem 60 körülit, de egy 45-55 mehet.
Én most kicsit eluntam ezt az alakzatot, újra olyan alakzatokat tesztelek, hasonló jellemzőkkel, mint a 4-3-2-1, csak több variációs lehetőséggel elől. Nekem ez hiányzik ebből az alakzatból, mert ha igazán jó ellenféllel találkozok, vagy kapom az áldást és még 2 méterre is nehezen passzolok az ea miatt, akkor a nagy előnyből hirtelen hátrány lesz.
2 napja tesztelt alakzatok:
- sima 4-2-3-1: hátul hasonlóan stabil, viszont a 2 szélső CAM hátul van, nincs meg az az érzés mint az RF / LF-nél, hogy 3 csatárom van, a CAM-ek nem mennek 1 v 1 a kapura. Támadás építés nagyon kreatív, de szinte csak a CAM és ST fejez be. Igazán jók ellen ez kevés.
- 4-3-3(4): baromi jó elől, megvan a plusz CAM a variációhoz, a két szélső meg tud indulni, remek, 1 nagy hiba viszont van. Hiányzik a középső CM, aki ügyes, simán beindít a helyén és baj van, ezt div 1-ben nem bírja el a csapat.
- most tartok a 4-3-4(3)-nál, a 2 db CDM miatt, a CM egy picit előbbre van, nem tudom még, 2 nyert meccsem van eddig vele, majd kiderül...1 jó hír történt a tesztelésre, hogy kierült, hogy IF Pogba remek CAM is. Plusz, hogy erre is válaszoljak, Pogbara vagy shadow kell, ha védekezni akarsz vele, vagy hunter, ha támadóbb pozícióban szerepel. Mindenképp kell neki a +3 pace. IF Kante szerintem is brutál, 3 dolgot tud, de azt nagyon. Gyors, jól szerel és jól passzol. Ennyi. De abban profi.
Na hajrá.

(#17150) BenXL: ezt inkább nem kommentálom, amióta olvasom a fórumot, ilyen baklövést még nem láttam.

-
BenXL
aktív tag
2 totw tradable sbc: Pulisic, Mercado KÖSZ EA
Beleraktam az untradable TIF Dybalámat is az egyikbe 
-
Meghivott
addikt
Manet tegnap 450K-ért hoztam el, közvetlenül utána ki volt téve egy OTW asszem 65.000-ért. Pont lecsúsztam róla

-
Meghivott
addikt
Köszi.
Új nekem ez a 4321, még próbálgatom.
Tegnap toltam pár WL meccset. Az elsőnél a 35. percben 4-0-nál lépett ki a srác, a következőt 6-2-re nyertem. Rémálom volt a csapat
Érdekes, hogy volt már nálam OTW Kante, de a mostani az valami nagyon durva, lőtt egy mester3ast is, az egyik gól kb 25-ről egy felső léces.
Most már szinte biztos vagyok abban, hogy vannak működő és kevésbé működő lapok (ugyanabból a játékosból), bár ezt nem tudom hogyan csinálja az EA. Az előző Kante 20 meccsen közelébe sem ért ennek a teljesítménynek.
Pogbát kicsit lomhának érzem még, nem tudom milyen kártya kéne rá.
Mane pedig olyan, mint egy gömbvillám, nem egyszerű kontroll alatt tartani.
Próbálgatom a custom tacticot is, majd kialakul. -
Lmh
őstag
Ha nagyon muszáj vennem 1 packot akkor a rare mega pack ár/érték arányban a legjobb, ugye?
Yolo-ba felteszem minden pénzem és nyitok egy pakkot. Ha szakítok vele valamit akkor folytatom a játékot, ha nem akkor félreteszem kicsit xD -
Meghivott
addikt
Végül ez lett az új csapat
-
bdave16
senior tag

Ez eddig,hogy nem vettük észre PC-sek ?

-
vatafakk
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Redditen olvastam több helyen, nem ellenőriztem a forrást, ha ettől függetlenül őrzöd a 84es lapjaidat nem nagyon bukhatsz, mert ahogy fogynak ezek a lapok és tart a totw sbc nem lesznek olcsóbak.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Az EA azt mondta erre, hogy nem lesznek drága SBC-k a napi sorozatban, szóval ilyen 84-85 követelményre nem kell számítani.
-
majnkopf
tag
Mert pl. 2-2 az állás, mész a szinte biztos gól lesz belőle helyzetnél, ő fogja kilép. Neki mindegy, mert vereség szinte biztosan ha belövöd akkor azért ha kilép akkor azért, de te legalább nem nyersz..
hülye megoldás, hogy ha a másik fél kilép majd megszakad a kapcsolat akkor neked nem automatikusan íródik jóvá egy győzelem 
-
dejvid8
őstag
Hát, még ilyen tanácstalan nem voltam mint most ebben az IF Neymar ügyben
Várni, vagy nem várni. Most az emberek 2.8M-ért viszik.. Ettől lejjebb úgysem megy már talán (talán, fogalmam sincs...) .
Mikor vége lesz a szülinapnak,kitudja hogy feljebb megy e... Legalább 3M-t szeretnék érte kapni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mindenképp, hulladéknak hulladék, de döntetlennél miért adna győzelmet? Ilyen nincs.

-
Meghivott
addikt
Aki próbálta már a 4321 és 4312 formációt, melyik jött be inkább és miért, köszi
Előbbi esetén: IF Martial - Aguero - OTW Mane lenne elől, majd IF Can - Pogba - Kante.
Utóbbi: Aguero - 87es Son - 88 Eriksen, a CMek ugyanazok. -
gabesz82
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pont azért mert 2-2... ha vezetsz csak akkor írja jóvá győzelemként

-
bdave16
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
X-nél sosem ad,csak akkor ha vezetsz.
-
LendvaiFeri1
veterán
2-2nél kilépett a gyerek, de nem adott győzelmet. Ez mi a retek?
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nem adnám még el a 83-84-85ös lapokat ezért:
Exactly 3 Daily Birthday SBCs completed – Mega Pack
Exactly 4 Daily Birthday SBCs completed – Prime Player Pack
Exactly 5 Daily Birthday SBCs completed – Rare Players Pack
Exactly 6 Daily Birthday SBCs completed – Rare Mega Pack
Exactly 7 Daily Birthday SBCs completed – Jumbo Rare Players Pack
Exactly 8 Daily Birthday SBCs completed – Ultimate PackSzerintem a végére már 83-84es csapatot kell összerakni, esetleg egy clubból vagy vmi hasonlóan szívatós.
-
vatafakk
aktív tag
2 egymás követő héten lehet ugyanaz a játékos TOTW?
Forsberg / Thiago is eselyes -
sz_abika
addikt
Akárhogy is nézem, a hunter lapos Eder, jobb mint feketelapos Icardi és Immobilem együtt.
Majdnem 1gól/2meccs átlag mellett játszott nálam közel 300 meccset és a zömében félidei csere volt... -
sz_abika
addikt
Na egy pakkból jött megint egy minimal áras TOTW, de volt benne egy Martial is. Azt hiszem kifujt a szerencsém a szülinapra itt

Amúgy stat alapjén is tetszett és kéne a csapatba CAM Shaarawy...most viszont div2ben jöttek ellenem vele. Pff, brutál. Mintha IF Gomez lenne, csak emberi fizikummal. Valahogy össze kell gereblyézni a pénzt rá.
-
dejvid8
őstag
Hát, én főleg a mai Draftos Griezmannos élményem miatt szeretném őt nagyon a csapatban, a 90-es baromi jó volt.
Kantéból szerintem is felesleges az IF , jobban szeretek a támadásba több pénzt ölni. De talán az IF Martialért meg sokallom azt a 600k-t... Kapusból meg soha nem volt IF-om, nem tudom hogy látható lenne e a javulás a sima Lloris-hoz képest.(a sima is elég jó nálam) -
bajzal
őstag
érdemes venni 45 ezres csomagot most?
-
Darabokra
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
ahogy kb Kante sima lapja is bőven elég

-
dejvid8
őstag
válasz
dejvid8
üzenetére
Szerintetek a 89-es és a 90-es Griezmann között sok különbség lehet?
Mert van egy olyan verzióm, hogy a 90-es Griezmannt veszem(1.6M), és minden marad úgy mint a képen,
vagy pedig van egy olyan verzió hogy a 89-es Griezmannt veszem, ÉS még mellé vagy Kanté/Lloris/Martial-ból az informot (5-600k).
? -
sz_abika
addikt
Nem is tudom mibe reménykedtem a TOTW Tradeablenél...de egy dárdais daridát kapni...

-
-
Kristof_94
nagyúr
Basszus nagyon durvák ezek az új lapok, azt sem tudom kit vegyek majd meg. Remélem azért olcsóbbak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak vegetáljatok! 

tegnap este még játszottam...

Miééééééért?