Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest
    veterán

+1
    Adom amit írtál, hendi van ez vitathatatlan, viszont olyan nincs, hogy mindenről a hendi tehet! Arról, hogy valaki pl. 5 osztályt visszaesik, már biztos nem a hendi tehet.

Amit említettél, szöglet után befelé cselezős megoldás..... na ellenem mindenki ezt csinálja, a játék "gyengeségét" kihasználva bármi áron, de ezt erőlteti... gusztustalan. Az a baj ezzel, hogy hiába szerelem 85%-ban csak egy újabb szöglet lesz belőle és újra próbálkozhat.... nagyon nehéz. Nem egyszer volt, hogy az ellenfél zsinórban valami 7-8 szögletet "rúgott" így ellenem.

És igen, nagyon igaz, hogy 3-4 meccsnél többet egyhuzamban nem szabad játszani!!! Erre én is csak lassacskán, mondhatni tudat alatt jöttem rá. Azt figyeltem meg eleinte, hogy kihagyás után ha leülök fifázni kb az első 3-4 meccsemen verhetetlen vagyok! Konkrétan, hiába ingázok az 1-2. osztályban az első pár meccsemen olyan érzés, mintha lassított felvételként látnám a játékot: mindent letudok reagálni, kitudom passzolni az ellent, mindenhová odaérek, nagyon sima 3-0, 4-0-ás győzelmeim vannak ilyenkor vagy csak ragequit egyszerűen.

Viszont, és itt jön a lényeg, ha tovább játszok nagyon jól észrevehető, hogy romlik a játékom, jön az 1. vereség, aztán a 2. aztán még egy, aztán már úgy vagyok vele, hogy csak nyerjek egyet és otthagyom a francba, de ekkor már nem tudok nyerni sem - és ilyenkor jönnek szerintem másoknak is a több osztályos visszaesések. Még ez előtt kell abbahagyni.

Továbbá a hendi működését is valahogy ehhez tudnám belőni: attól függetlenül, hogy több meccs után romlik a koncentráció, 4-5 lejátszott meccs után már ami addig működött az sem működik a hendi miatt. Belassul a csapat, pontatlan minden passz, nem tudok kijönni a térfelemről, pedig mindent megteszek, de képtelen rá a csapatom. Ezek a dolgok, tehát mint a sebesség, passz pontosság, az hogy a támadóm köti a cipőjét elől és nem a labdáért fut, 100%-os gólhelyzetben (üres kapu) lesérül és nem éri el az előtte keresztbe guruló labdát (igen ilyen is volt!), tehát ezek nincsenek összefüggésben azzal, hogy agyilag lefárad az ember. Egyszerűen szemmértékre látszik, hogy lassú a csapat tehát ez rajtunk kívül eső faktor ilyenkor.

Szóval én azt mondom, hogy hendi van, de többnyire az aznap lejátszott 4-5. meccs körül kezd kiteljesedni. Ha a napi 1. meccsedet játszod akkor biztos vagyok benne, hogy semmi hendid nem lesz (lehet ez is egy EA üzletpolitika része, alkalmi játékosokat próbálja kicsit jobban bevonzani "látod megy ez neked" üzenettel)

Új hozzászólás Aktív témák