Új hozzászólás Aktív témák

• evibly
    senior tag
    válasz vegitossj7 üzenetére #8607

Korrekt összefoglaló! :R

Két komment:

"És itt most nem fos játéksokra kell gondolni, hanem igenis jó játékosokra. Senkinél nem láttam eddig pl. Parejo-t a csapatában. Nézzétek meg, tökéletes."

Mert velem nem akadtál össze, amikor a BBVA csapatommal voltam :) Használom és imádom Parejot, az egyik leginkább alulértékelt középpályás zseniális passzokkal. Mellé tenném Borja Valerot, aki ugyanaz pepitában!!

A hendi kérdéssel nem igazán értek egyet, de nem rugózok rajta, mert soha nem lesz benne igazság. Sok meccset lenyomtam már, és még mindig meg tud lepni a játék. Már régen nem idegeskedek, izgulok egy-egy fontos meccs alatt, ezért ki merem jelenteni, hogy a gyakran a legmagasabb fokú koncentrációm ellenére is borul a meccs.

Tegnap este két olyan menetem is volt, amikor egy félidő alatt lőttem 3 sima gólt és a másodikban jött a feltámadás az ellen részéről. Mindkettőnél megfogtam a dolgot és nyertem, de a két játékrész képe között ég és föld volt a különbség. Ez _lehet_ pszichés alapú is, azt is elfogadom, hogy a nagy előny birtokában az ember kienged, de a hirtelen kialakuló brutál nyomás, a megszerezhetetlen ladba jelenség annyira gyakori és általános, hogy sztem egyértelműen a kód része.
    (na, csak rugóztam rajta egy kicsit, sry :D )

De az írás ettől még nagyon pontos, sok hasznos dolog van benne, thnx!

Új hozzászólás Aktív témák