Új hozzászólás Aktív témák

• gabigyerek

senior tag

A tegnapi meccset én is megkönnyeztem.

Cseleztek a srácok meg trükköztek! Ezt nem tudom ki figyelte meg, de ez azt bizonyítja hogy felszabadultak voltak. A másik hogy távolról voltak próbálkozások ami megintcsak arra utal, hogy úgy mentek ki, hogy csak játszunk nem lehet semmi baj.

Kádárról majdnem kaptunk egy gólt, de amit végzett munkát iszonyatosan jó volt.
    Gera élete meccsén van túl ezzel a szűrő munkával és passz játékkal.
    Kleinheisler pedig egy igazi szív lélek ember aki még a cseréje előtt is sprintelt.

Láttam bennük a jót már régóta és Klein..első meccsén már az első 5 percben feltűnt hogy végre van egy olyan játékosunk aki rohadt kreatív megoldásokra képes. idővel beforr.

Ez a magyar csapat ha innentől végig kikapnak is fejhajtást érdemelnek tőlünk.

Szalai meg Szalai, remélem nem játszik a következő meccseken mert tényleg szégyen volt az ahogy eldobálta magát és a megoldásai 0-val egyenértékűek voltak. Laci adott egy olyan gólpasszt neki amit majdnem kihagyott de bement. Ezzel úgy könyvelem el, hogy jóvátett pár múltbéli meccset.

A legjobb pedig az volt az egészben, hogy mindenkibe visszajött kis magyarság. Gyerekek a trikolor színekre festett arcal, zászlókat vittek és idegenek ölelgették egymást a gólok után.
    Ebben látszik a focii ereje.

Grat fiúk és hajrá magyarok.

Új hozzászólás Aktív témák