Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

Tegnap megvettem a játékot Instant-gamingen keresztül, letöltöttem originen, és menedzser módben a második meccsem kezdetekor lefagyott a game, nem reagált semmire, majd bezártam, és utána elkezdett szarakodni a winchesterem. Egy 2 TB-os Toshiba, eddig semmi baja sem volt.
    Vagy látom a vinyót, vagy eltűnik, nem is látja a win10... rámegyek a mappákra rajta, lassabban nyitja meg, tölt... töltés utána nem reagál, eltűnik a komplett meghajtó... újraindítás, a windows próbálja rendbehozni a rajta lévő partíciókat, megint látoma meghajtót, minden lassan indul róla, a fifa egyáltalán nem... majd a sokadik újra indításra tudok játszani a fifával, de csak a demo módot engedi, nem látja hogy fel van telepítve...
    a hd sentinel-t el sem indította, arra is kifagyott a komplett meghajtó, és eltűnt... az is azon a meghajtón volt (tört). A rendszer egy külön ssd meghajtón van, azzal minden rendben.
    Most letöröltem a fifát, elindítgattam a többi játékot, minden újra jónak tűnik. Mi okozza ezt?? Meghalt a winchester?? Az Intel Rapid tárolásitechnológia program, és az eszközkezelő látja, és normálisan fut...
    Tudja valaki mi lehet? Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák