Új hozzászólás Aktív témák

• A szerverek túlterhelése, más felhasználók fiókjaival való visszaélések, és virtuális fizetőeszköz engedély nélküli cserélgetése is banhoz vezethet. Mindenki, aki érméket vásárol, vagy olyan weboldalakat reklámoz, amik érméket árulnak, bannolva lesz. Az első vétség figyelmeztetéssel, a második a felhasználói fiók és a FIFA pontok nullázásával, a harmadik pedig örökös kitiltással jár. Az EA megígérte, hogy mostantól minden eddiginél jobban szűri a csalókat, és a játékosokat is arra kéri, hogy jelentsenek bármilyen rendellenességet.
    Ez a szeptemberi megjelenéskor írta az Ea! Én nem vettem cointot eddig és így már nem is fogok de ez egy nagyon elbaszott rendszer így! nem értem Ea-nak ez miért jó? Miért nem akarja meglátni hogy warez oldalaknak ez mekkora biznisz és saját zászlója alatt miért nem legalizálja? Ki akar szaros pointot venni legtöbbször a semmiért? Szinte már senki! Ha lenne Ea-s coin ilyen árakkal mint vipcoinfifa stb már biztos vettem volna én is pár millióért! jobban pöröghetne az egész játék is! Én kereskedek egésznap de max 4-5 ezer coin napi szinten igazolásból,fittnes kártyából,átalakítóból stb.

Új hozzászólás Aktív témák