Aktív témák
-
kisfurko
senior tag
válasz
Jim Tonic #268 üzenetére
Nekünk se filozófia, se marketing, jó, közgáz I. és II. van. Persze vehetsz fel filozófiát, ha akarsz...
Nekünk tényleg műszaki alapokon közelítik meg a témát, ezért is műszaki informatika szak.
Nem ám lenézni vagy bármi ilyesmit akartam, csupán a hozzászóló BME-s arcokról írt. Szerintem a mi képzésünk sem a legjobb, nem vagyok eltelve vele, ne félj...
Az informatika persze nem programozásról szól, az csak egy eszköz. Van programozós szakirány is, természetesen. -
kisfurko
senior tag
válasz
Jim Tonic #264 üzenetére
Első résszel egyetértek.
A második rész meg badarság. Azért, mert valami absztraktabb, attól még nem kell hatékonyabbnak lennie. És az, hogy mennyi erőforrást igényeljen, az kevésbé absztrakt dolognál jobban befolyásolható. Gondolj arra, hogy egy könyvtárat általános feladatokhoz terveztek, speciális esetekre viszont jobbat lehet csinálni. Szerintem se a túl magasszintű, se a túl alacsonyszintű programozás nem jó, mindig a megfelelő kell. Az egyensúlyt nehéz megtalálni.
Na, megint írtam egy felesleges levelet... -
Gambit
őstag
válasz
Jim Tonic #252 üzenetére
Nem akarok kötekedni.
Nem is kell nagy tehetség írni egy nagy számításigényű progit. Mind1, zárjuk le, aki akarja elhiszi, aki nem akarja, az nem hiszi. Engem nem nagyon izgat, én hiszek a haveromnak, az biztos. Jövőre kezdek C-ben tanulni, majd megírom a tapasztalataimat, ha érdekel valakit. -
Gambit
őstag
válasz
Jim Tonic #250 üzenetére
Azért szerintem nem mindegy, hogy egy programozási témában az infós haverom mesél valamit, vagy mondjuk egy pék. (Pékek, NO FLAME!
) Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ferdít.
Szerk: Azt ők is tudták, hogy gyorsabb lesz, csak azt nem tudták, hogy mennyivel. Ezért írták a progit, és mérték a futási időt. Így jött ki a 10x-es idő. De nem voltam ott, nem láttam, tehát nem konkrét...
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Jim Tonic #248 üzenetére
Megmutatnád, hol ajánlottam én bárkinek is a C nyelvet? Nehezen is tehetném, mert eddig csak Turbo Pascalban, Basicben, meg Visual Basicben próbálkoztam.
Nem konkrét dolog, ha elmesélem, hogy infósok a műegyetemen direkt irtak egy tesztprogit amivel tesztelték a 2 nyelvet egymás ellen? Akkor elnézést kérek, senkit nem akartam félrevezetni.
Szerk: Annyit még hozzátennék, hogy ha idézőjelet használsz, akkor illik szóról szóra idézni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged