- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
űáélkM
tag
1. A VC++ 6.0-t hogyan kell használni?(csak angol help van hozzá, azt pedig most fogom kezdeni). Az érdekelne, hogy a programot hogy lehet debuggolni, és lefordítani exe-nek.
2. Ebben minden függvény bent van, ami a Turbo C-ben, ha nincs azt honnan lehet letölteni? -
űáélkM
tag
Volna 2 kérdésem:
1. érdemes ilyeneket tanulni Pascal nyelven, hogy hangkártyaprogramozás, meg OOP, vagy lépjek tovább C-re?
1.1. Ha továbblépek C-re, milyen fordítót használjak, és azt honnan tölthetem le?
2. Érdemes Assembly nyelven tanulni, hogy a programokat kiegészítsem?
Ennyi volna, előre is köszönöm. -
űáélkM
tag
Van olyan régi számítógép, amit C vagy c++ nyelven lehet programozni, mert én nem találtam?
-
űáélkM
tag
10-en x-edszer kerestem rá, de nincs fent a neten más verzió, csak ez.
U.i.: Ha már a könyv 98%-a megvan, akkor már nem adnék ki érte pénzt. -
űáélkM
tag
válasz
loszerafin #304 üzenetére
Magyarul nincs meg a 8. fejezet? Már megcsináltam a 7. fejezetig nyomtathatóra, de a nyolcadik hibás. Vagy valaki le tudná fordítani a 8.1-et és a 8.2-t?
-
űáélkM
tag
Loszerafin, merre vagy?
-
űáélkM
tag
válasz
loszerafin #299 üzenetére
Akkor ha azt elküldöd, megköszönöm, egyébként az ugye magyar verzió?
-
űáélkM
tag
válasz
loszerafin #296 üzenetére
elf nyelven esetleg?
-
űáélkM
tag
válasz
loszerafin #299 üzenetére
válasz ment.
-
űáélkM
tag
válasz
loszerafin #293 üzenetére
Igen, onnan töltöttem le, csak hibás a 8. fejezet.
-
űáélkM
tag
Valaki elküldené nekem a Keringham-Richie A C programozási nyelv (magyar verzió) könyv 8. fejezetét e-mail-ben nekem egy hibás verzióvan meg. Kimaradt belőle az első rész 2. fele és a második rész, és máshol is vannak benne hibák?
Előre is kösz! -
űáélkM
tag
válasz
blemidon #290 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget. Én úgy képzeltem el, hogy a Programozás TP nyelven c. könyv után nem sokára megjön a Programozzunk Turbo Pascal nyelven!(Computerbooks) könyv. Ezután jönne a Programozzunk C nyelven!, majd az a Keringham-Richie könyv: A C programozási nyelv, és utána a C++.
Ez így jó?
Szerk.: És kellene egy 3d animációs program, és ehhez egy jó könyv. Milyen program lenne a megfelelő?
[Szerkesztve] -
űáélkM
tag
válasz
blemidon #288 üzenetére
Nem is így gondoltam. Először most Pascalban programozok kisebb programokat a Programozás Turbo Pascal nyelven c. könyv alapján. Aztán jönne még egy könyv Pascalban (Programozzunk Turbo Pascal nyelven! (Computerbooks)). És utána jönne a C. Csak kíváncsi voltam egy ilyen egyszerű program felépítésére C-ben.
-
űáélkM
tag
OK. A következő kérdésem, hogy, ha 3d-ben szeretnék előbb-utóbb programozni, akkor el kell kezdenem c-ben programozni, igaz ez?
-
űáélkM
tag
A Programozzunk Turbo Pascal nyelven könyvvel milyen tapasztalataitok vannak?
A CD-melléklet is érdekelne. -
űáélkM
tag
Akkor szerintem kellene még egy (erősebb) Pascalos könyv is, mert Sokobant nem tudok írni.
-
űáélkM
tag
Honnan tudjam, hogy mihez képest tudok sok mindent csinálni( a Programozás Turbo Pascal nyelven könyvből programoztam). Nem tudsz egy linket, ahol van egy nehéz feladat, amit ha megcsinálok, mehetek tovább?
Egyébként Delphihez milyen kezdő könyvet ajánlanál?
[Szerkesztve] -
űáélkM
tag
Elkezdtem programozni Turbo Pascal-ban a Programozás Turbo Pascal c. könyv alapján, milyen könyvnek, és fejlesztői környezetnek kell ezután következnie? Értem ezalatt, hogy lépjek Borland Pascalra, vagy maradjak Turbo Pascalban? Ja és ha lehet a könyv pontos címét írjátok le!
-
űáélkM
tag
És C fejlesztői környezetet honnan tudok letölteni, és egy jó könyvet ajánlanátok?
-
űáélkM
tag
De lehet, hogy C lesz belőle, ahhoz milyen letöltőhelyet és könyvet ajánlotok?
-
űáélkM
tag
A cím alapján mintha csak magamat hallottam volna, én Pascallal szeretném kezdeni, egyik jó verzióját szeretném valahonnan letölteni. És volt egy könyv, amit régebben ajánlottak, kb. A5-ös nagyságú, zöld. A címe Programmozzunk Turbo Pascal nyelven, vagy valami hasonló, a pontos címére lennék kíváncsi.
Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest