- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
Miracle
senior tag
a teach yourself nagyon király könyv, én annak a 2. kötetébpl tanultam meg c++ul.
aq bajrne féle viszont komolyabb. ha van Cs előismereted(ami túlmutat a heééó világ programon) akkor mindenképpem a bjarne könyvet vedd meg, ha nincs, akkor gondolkodj el a teach yourself...en, mert az jól emagyaráz mindent, és még egy két alapvető algoritmussal, szoftverfejlesztésnél használatos technikával is megisertet, könnyen befogadható módon, és eleinte lassan halad, de igen tisztességes szintre juthatsz el vele. -
tgabi333
aktív tag
Szevasz
Ha jól gondolom akkor a kétkötetes Bjarne Stroustup könyvre gondolsz..
Ez a könyv a standard c++-t tartalmazza, tehát nem fogsz benne egy szót sem olvasni oprendszerekről (pl hogyan tudom meg a kurzor helyét a képernyőn) ez csak NYELVLEÍRÁS.. de nagyon jó.. tanulni csak úgy lehet belőle, hogy elolvasod az egészet.. de ez kb 1500 oldal..
A másik : sokan kezdik, hogy megvesznek a boltban egy valami hogyan programozzunk windows alatt dephi-t.. nagyon szép ábrák vannak benne, hogy hogyan lehet szép ablakokat csinálni....
Megmondom a valót.. a wc papír többet ér mint ezek a könyvek.. ha programozni szeretnél, és tényleg programozni, akkor a legjobb a Stroustrup könyv, ha meg ablakokat szeretnél pakolgatni értelmetlenül akkor.. Egyébként ne mondja senki, hogy azokból a könyvekből lehet normális windows-os programokat írni....
A másik probléma a programozással, mármint aki kezdeni akarja, hogy jön az OO és csak néz, megérti, de fogalma sincs arról, hogy hogyan kell ennek az eszközeivel élni, főleg egy olyan nyelvben mint a C++,
Ha valaki nyelvet szeretne tanulni, akkor elsőre szerintem nem OO nyelvel kellene kezdenie. mondjuk C utána C++ és ADA, az a nyelv nagyon fontos, rengeteget lehet belőle tanulni, nekem a kedvencem...
Tehát a lényeg ha valaki még nem programozott ne OO nyelvel kezdjen!
És ha valaki már jól halad akkor a vonal továbbiakban C# és Java
A másik téveszme, a ''kvázi'' programozók között, az, hogy a Java olyan mint a C++, ja ... csak kicsit másképpen meg fordítva..... -
Gambit
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest