Aktív témák
-
granpa_matis
aktív tag
A szomszed gepes peldajarol meg annyit, hogy valoszinuleg az o midrange gepen jobban megy a 98 mint a te high-end eden az XP, miert nem hasznalsz akkor te is 98-at??
Ez a vita amit most folytatunk szerintem minden uj Ms oprendszer megjelenesevel lejatszodik a felhasznalok kozott:
mostani bevalt gyors oprendszer versus uj lassu oprendszer, aztan valohogy 2-3 ev alatt mindig az uj gyoz. -
granpa_matis
aktív tag
Nem haragszom. Josolgatasbol amugy sem erdemes vitat nyitnunk.
A hozzaszolasaimbol ugy tunhetett ,mintha en szeretnem a Microsoftot, pedig nem igy van.
De nincs mit tenni, szerintem programozoknak nem szabad csak ugy elmenni a .Net mellett, mert a Microsoft eddig meg keresztulvitte minden komolynak szant oprendszeret, meg a Longhornnal sokkal rosszabbakat is, gondoljunk csak a 98-ra. -
granpa_matis
aktív tag
A Longhorn gepigenyerol meg annyit , h mire megjelenik 5Ghz+2Gb RAM lesz az elterjedt.
-
-
granpa_matis
aktív tag
Miracle- nek mondtam.
(a #333-ast)
[Szerkesztve] -
granpa_matis
aktív tag
Microsoft nem kedvessegbol dolgozta ki a .Net platformot, (ami annyiba kerult nekik, mint egy Mars projekt), hanem azert hogy a J-t visszaszoritsa.
.Net-et a Microsoft sajat J-ja. Ha keresztul tudjak vinni a .Net-et(a longhorn mar erre epul) J-nek nem lesz tobb letjogosultsaga win32 platformon.
Abban viszont egyetertek, hogy mas platformon J kb. meg ot evig.
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest