- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
rokefeller #1869 üzenetére
A Fedora kényes a szabad szoftverre és médiaformátumra, alapból nincs mp3. Például minden más disztronál az audacious-hoz az audacious-plugins-t elég telepíteni az mp3 lejátszáshoz. Fedoránál ezt kiszedték belőle és külön kell felrakni az audacious-plugins-freeworld-öt. A nem szabad médiaformátumokhoz a cuccokat az rpmfusionról lehet leszedni:[link] az RPMfusion nonfree repo-ból. Tegnap pakoltam fel a 12-höz, nem volt vele gond.
Mindenfajta média, codec, plugin, font telepítéshez, beállításokhoz Fedorához én ezt találtam a legjobb útmutatónak, már Fedora 12-re is elérhető, sajnos csak angolul: [link]. -
válasz
rokefeller #1869 üzenetére
Repobol tettem fel, ezert elmeletileg minden fuggoseget feltett a boinc.
Viszont ahogy az elozoleg linkelt kepen latszik, a 12-esben nincs totem-gstreamer plugin.
A masik thread-ben ezert hisztiztem, hogy nincs multimedia tamogatas alapbol, es a plusz repo felvetele utan se megy. Persze ez nem csak fedora alatt igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest