- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem is tudom
A nézetváltás könnyebb Dolphinnal, nekem hiányzik Nautilusból, nem szeretem bill. kombóval váltani. Banshee és Rhytmbox helyett Clementine-t használok, de vhogy Amarok szebb. Meg Clementine-ből kimaradt az album+előadó+szám rendezés, tehát albumon belül ABC sorrend van, most tűnt csak fel. Annyit nem használom, h nagyon zavarjon. KDE-t sokat próbáltam, nem kedveltem meg. az a baj 
mAtThEw0319: géped típusát és a letöltött lemezképet írd le micsoda.
Windowsból telepíted a LiveUSB-t? MD5 ellenőrzés volt-e? Qemuval bootol-e?
Win alatt Xboot letölt, második fül a Qemu, oda húzd az .iso-t, h elindul-e. Oldal alján még infó a használatáról, MD5 ellenőrzés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A nézetváltás könnyebb Dolphinnal, nekem hiányzik Nautilusból, nem szeretem bill. kombóval váltani. Banshee és Rhytmbox helyett Clementine-t használok, de vhogy Amarok szebb. Meg Clementine-ből kimaradt az album+előadó+szám rendezés, tehát albumon belül ABC sorrend van, most tűnt csak fel. Annyit nem használom, h nagyon zavarjon. KDE-t sokat próbáltam, nem kedveltem meg. az a baj