Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n0tr3adY81

aktív tag

válasz ObiGabi #2992 üzenetére

;]

Én nem említeném egy lapon a kettőt (és igen, most jön a hosszú rizsa :D )

Szóval : a Nádasdfalva V2 egy nagyon szép map, magyar sajátosságokkal. Rengeteg beépített mod van a mapban, illetve némely helyeken akár 20-30 ezer polygon is van a képen. Nem beszélve a mapon a 400+ kapcsolható fényforrásról, ami még egy FS(H) -s cimborám i7 4770 + GTX 770 kombóját is megfekteti (30-40 fps).
    Mondhatni normális felbontás mellett high/very high grafikán nem árt neki egy komolyabb gamer kategóriás gép - ami az FS-el játszók 90%-nak nincs.

A Giants gyári mapok pedig pont ellenkezőleg vannak felépítve : alacsony polygonszám, hogy a -mondjuk ki- szar gépeken is élvezhetően fusson. így lesz eladható a játék.

Az viszont már más lapra tartozik, hogy a kreatív részleg valószínáleg Prypjaty (jól írtam? :D ) és Csernobil környékéről nézegetett Google műhold fotókat, fényképeket.
    Csak egy pár gondolat, hogy mit rontottak el a YT gameplay alapján :
    - attól, hogy Kelet Európa, még nem jelenti azt, hogy az összes közúti tábla kötelezően rozsdás és rohad.
    - jelenleg keverednek a régi omladozó épületek, magtárak az új, gyorsszerkezetű építményekkel, míg a Giants szerint minden lepusztult és rohad. Ja és rozsdás.
    - de ha már ennyire rozsdás, akkor a lepusztult BGA telepen mit keres a csilli-villi Fliegl Rondomat?

És csak 1x néztem meg a gameplayt...Megvenni biztos nem fogom / fogjuk, és játék helyett inkább tovább dolgozunk a H&H v4.1-en ('13-ból talán ismerős lehet), amit karácsonykor szándékozunk Nektek a "fa alá tenni" :)

Új hozzászólás Aktív témák