- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
orixon
csendes tag
Na a mosas megvan, nekem ugy mukodik ha jol vettem eszre hogy az tartaly melle allok es B betuvel megmossa, azert nem tuodom pontosan mert a New Holland gepek is bennet vannak es azoknak a mosojaval ami nem mas mint egy Karcher lemostam es azutan mikor az eredeti tartaly melle alltam akkor a B betut nyomtam meg eltunt a keprol az AdBlue kijelzes ami akkor jelent mikor 2 orat dolgozott a traktor es mocskos lett...
Az olaj cseret meg nem tudom.
Azt viszont ha megtudnad mondani hogy hol lehet pontosabban megnezni hogy melyik mod nem jo, mert olvastam itt a forumon egy ilyen dologot, de nem ertem pontosan mit kell csinalni. mert tettem be ma eleg sok modot es valamiert kezdett akadozni a jatek amit elobb nem csinalt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung LE32R86WD 32 LCD TV 3 HDMI, DVB-T tuner (HD Ready)
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest