Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Sziasztok!
Értem a dolgot, ebben a pillanatban is azzal próbálkozok, hogy sikerüljön menteni. De sajna csak az asztalra tudom még lementeni. Pedig egy Youtube videón is totál ugyan úgy csinálja a valaki, mint ahogy én. Bár, nem tudom hogy nem e állított esetleg be valamit, amit nem látni a videón, egy olyan részben.
Ez az a videó: http://www.youtube.com/watch?v=z4cXx_wzZUE&feature=related
Remélem nem baj hogy betettem ide. Leírom a menetet ahogy én csinálom. Hátha abba van a baj. Szal. Így nyitom: C:\Program Files (x86)\Farming Simulator 2011\data\maps
Ez után, az eredeti cuccot, mindet kitörlöm a "maps" mappából, majd az üres map-ot amikkel letöltöttem, bemásolom a helyére. Ezután, megnyitom a map01-et azzal a verzióval, amit írtál. Vagyis a 4.1.7-el. Ezután, leteszem az úthálózatot, majd az épületeket, vagy más néven az "Objecteket" leteszem. Ez után, át állítom a "Texture Layert" wheat-ra, majd szépen egy területet leteszek egyből arra a füvesítésre, amit a készítője addig megcsinált. De az a gáz, hogy csak a földek nem maradtak ott. Az épületek és az úthálózat igen.Viszont, amikor a Mentés ikonra kattintok, valamiért Error kis ablak ugrik elő, amibe ez van írva: Error while saving i3D file
Van egy Ok gomb, aztán ennyi.
Lehet hogy a windowsomban kéne beállítani valamit?
Mellesleg Eredeti a Windowsom! Az alap játék szintén. Sőt, duplán megvan a játék.Aki tud csinálni térképet, és man MSN vagy Skypeja azzal mikrofonon is tudnék beszélni, ha kell. Már azon gondolkodok, hogy lerajzolom egy papírra hogy mit hova szeretnék, stb, és valakit megkérek hogy csinálja meg olyanra nekem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest