- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
No. Lexion 780 gép át skinezve.

Bocs, hogy ennyit írok sorba, de. Mint már többször jeleztem, NEM az Én hibám, hogy alig pár perc után kiírja
hogy letelt az idő a módosításra. (persze nem pont ez a szöveg de ez a lényege). Biztos tudjátok mire értem, főleg az oldal rendben tartói stb. Szerintem, ezt el kellene törölni ezt a korlátot, mert akkor, most kb 20 perc után, nem kellene a saját írásomnál a Válaszra kattintanom és Úgy beírnom megint, hanem akkor a korábbit tudnám módosítani és ennyi. Annyi kellene csak, hogy ez a módosítós idő úgy legyen, hogy a legelsőnek beírt szöveget ne lehessen már módosítani és ennyi, de hozzá bővíteni lehessen. Nem oktatásként szánom, csak gondolat és ötlet az oldal fenntartói felé. Nekik és a moderátoroknak stb is könnyebb dolguk lenne szerintem.
De most visszatérve a géphez.
Mint látni, ez a színe egy 770-s TT kombinak is.
Fogtam és rátettem ugyan azt a skint, csak 1 részt kellett Painttal kivágnom és áttennem a 770-s skinre.
Én meg nekiálltam hülye fejjel kicsinyenként át színezni.
Akinek esetleg kell a skin, annak szívesen odaadom, persze nem ezzel a színnel, hanem valamilyen zölddel.
Utána csak Gimp progi kell, beállítani egy színt ami tetszik, oszt kijelölni a zöld színt és pár kattintás, vagy hasonló és kész. Mentés Vissza konvertálni PNG ből DDS be bemásolni a gép mappájába és ezzel ennyi a dolog. Utána gép XML be belemenni Notepaddal megkeresni a nevét, és az adott színt bele írni a nevébe hogy a shopban ne keverje az ember össze.
(mint én eleinte). 
gogabinak szerintem ezt nem hiszem hogy írnom kell, mert sokkal többet tud nálam.
Biztos vagyok benne.
Viszont a gépnek ugyan ezt a skinjét koszítottban is meg kell csinálni, mert amikor koszolódik, akkor az előző színe kerül elő.
Báár, lehet színváltós is.
Na rövidre zárva a dolgot, akit érdekel a dolog, írjon nekem, és akár skypeon is segítek ha kell mikrofonon keresztül. 
A skint is át tudom küldeni könnyen ott pluszban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akinek esetleg kell a skin, annak szívesen odaadom, persze nem ezzel a színnel, hanem valamilyen zölddel.
Biztos vagyok benne.