Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
No. Lexion 780 gép át skinezve.

Bocs, hogy ennyit írok sorba, de. Mint már többször jeleztem, NEM az Én hibám, hogy alig pár perc után kiírja
hogy letelt az idő a módosításra. (persze nem pont ez a szöveg de ez a lényege). Biztos tudjátok mire értem, főleg az oldal rendben tartói stb. Szerintem, ezt el kellene törölni ezt a korlátot, mert akkor, most kb 20 perc után, nem kellene a saját írásomnál a Válaszra kattintanom és Úgy beírnom megint, hanem akkor a korábbit tudnám módosítani és ennyi. Annyi kellene csak, hogy ez a módosítós idő úgy legyen, hogy a legelsőnek beírt szöveget ne lehessen már módosítani és ennyi, de hozzá bővíteni lehessen. Nem oktatásként szánom, csak gondolat és ötlet az oldal fenntartói felé. Nekik és a moderátoroknak stb is könnyebb dolguk lenne szerintem.
De most visszatérve a géphez.
Mint látni, ez a színe egy 770-s TT kombinak is.
Fogtam és rátettem ugyan azt a skint, csak 1 részt kellett Painttal kivágnom és áttennem a 770-s skinre.
Én meg nekiálltam hülye fejjel kicsinyenként át színezni.
Akinek esetleg kell a skin, annak szívesen odaadom, persze nem ezzel a színnel, hanem valamilyen zölddel.
Utána csak Gimp progi kell, beállítani egy színt ami tetszik, oszt kijelölni a zöld színt és pár kattintás, vagy hasonló és kész. Mentés Vissza konvertálni PNG ből DDS be bemásolni a gép mappájába és ezzel ennyi a dolog. Utána gép XML be belemenni Notepaddal megkeresni a nevét, és az adott színt bele írni a nevébe hogy a shopban ne keverje az ember össze.
(mint én eleinte). 
gogabinak szerintem ezt nem hiszem hogy írnom kell, mert sokkal többet tud nálam.
Biztos vagyok benne.
Viszont a gépnek ugyan ezt a skinjét koszítottban is meg kell csinálni, mert amikor koszolódik, akkor az előző színe kerül elő.
Báár, lehet színváltós is.
Na rövidre zárva a dolgot, akit érdekel a dolog, írjon nekem, és akár skypeon is segítek ha kell mikrofonon keresztül. 
A skint is át tudom küldeni könnyen ott pluszban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akinek esetleg kell a skin, annak szívesen odaadom, persze nem ezzel a színnel, hanem valamilyen zölddel.
Biztos vagyok benne.