Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz apach #2444 üzenetére

No. Lexion 780 gép át skinezve. :)

[link]

Bocs, hogy ennyit írok sorba, de. Mint már többször jeleztem, NEM az Én hibám, hogy alig pár perc után kiírja
    hogy letelt az idő a módosításra. (persze nem pont ez a szöveg de ez a lényege). Biztos tudjátok mire értem, főleg az oldal rendben tartói stb. Szerintem, ezt el kellene törölni ezt a korlátot, mert akkor, most kb 20 perc után, nem kellene a saját írásomnál a Válaszra kattintanom és Úgy beírnom megint, hanem akkor a korábbit tudnám módosítani és ennyi. Annyi kellene csak, hogy ez a módosítós idő úgy legyen, hogy a legelsőnek beírt szöveget ne lehessen már módosítani és ennyi, de hozzá bővíteni lehessen. Nem oktatásként szánom, csak gondolat és ötlet az oldal fenntartói felé. Nekik és a moderátoroknak stb is könnyebb dolguk lenne szerintem. :)

De most visszatérve a géphez. :) Mint látni, ez a színe egy 770-s TT kombinak is. :) Fogtam és rátettem ugyan azt a skint, csak 1 részt kellett Painttal kivágnom és áttennem a 770-s skinre. :) Én meg nekiálltam hülye fejjel kicsinyenként át színezni. :D Akinek esetleg kell a skin, annak szívesen odaadom, persze nem ezzel a színnel, hanem valamilyen zölddel. :) Utána csak Gimp progi kell, beállítani egy színt ami tetszik, oszt kijelölni a zöld színt és pár kattintás, vagy hasonló és kész. Mentés Vissza konvertálni PNG ből DDS be bemásolni a gép mappájába és ezzel ennyi a dolog. Utána gép XML be belemenni Notepaddal megkeresni a nevét, és az adott színt bele írni a nevébe hogy a shopban ne keverje az ember össze. :) (mint én eleinte). :D

gogabinak szerintem ezt nem hiszem hogy írnom kell, mert sokkal többet tud nálam. :)) Biztos vagyok benne. :) Viszont a gépnek ugyan ezt a skinjét koszítottban is meg kell csinálni, mert amikor koszolódik, akkor az előző színe kerül elő. :) Báár, lehet színváltós is. :D Na rövidre zárva a dolgot, akit érdekel a dolog, írjon nekem, és akár skypeon is segítek ha kell mikrofonon keresztül. :)
    A skint is át tudom küldeni könnyen ott pluszban.

Új hozzászólás Aktív témák