Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Huh basszus! Helló.
Miket fogtál Te ki basszus. :S
Figy. Ezen az oldalon pl szedd le a dacia Logan kocsit és mérd hozzá az úthoz. Ez a Logan 1:1-es méret.De, ugyan ezen az oldalon, csak lejjebb, van egy John Deere 8360R FH gép, azt is mérd hozzá az úthoz meg a földekhez. Lehet hogy mégse 1:1-es méretarányos a map.
Viszont, ezek után, nem is valószínű, hogy le fogok 1:1-es dolgokat szedegetni!
Nem volt akkor véletlen, hogy nem tetszettek már korábban is, ahogy itt írtam nem rég nektek róluk a véleményem.
Inkább csinálok magamnak mapot akkor,
Vagy épp, átalakítok 1-2 mapot olyanra ahogy majd tetszik.
A Laptomon beállítottad a legkisebb beállításokat?
Próbáltad úgy is?
Ha nem akkor próbáld meg. Én viszont, szeretem a modhostert, de persze, nem csak onnan szedek le cuccokat, hanem még legalább 6-8 másik oldalról is. Csak épp, azoknál nem tudni, hogy hogy néz ki egy map pl, mert csak 1 szutyok kép van kint, sokszor olyan kicsi a kép, hogy abból nem igen látni azt a részt se amiről készült. :S Gépeknél cuccoknál ez főleg így van! :SA modhosteren viszont, pár bonyolultságot leszámítva, láthatók akár 100 kép is, emellett, rendes leírások is vannak, pl hogy 1:1-es méretek vagy sem. Mist most újonnan amiket elkezdtek a dilisek. Azért dilisek, mert ahhoz, a növényeket is 1:1 be kellene szerintem szerkeszteni a mapnál, ami nem hiszem hogy lehetséges. Vagy pedig, teljesen meg feledkeznek erről.
Én viszont, ahogy fentebb írtam is, maradok az eddigi map verzióknál. Vagy pedig ahogy szintén írtam is, átalakítok vagy szerkesztek egy teljesen sajátot magamnak. Csak ez utóbbi, sokkal több idő! :S
Új hozzászólás Aktív témák

- Híres és hírhedt proecszorokkal számol le az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Le Mans Ultimate
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy épp, átalakítok 1-2 mapot olyanra ahogy majd tetszik.