- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Huh basszus! Helló.
Miket fogtál Te ki basszus. :S
Figy. Ezen az oldalon pl szedd le a dacia Logan kocsit és mérd hozzá az úthoz. Ez a Logan 1:1-es méret.De, ugyan ezen az oldalon, csak lejjebb, van egy John Deere 8360R FH gép, azt is mérd hozzá az úthoz meg a földekhez. Lehet hogy mégse 1:1-es méretarányos a map.
Viszont, ezek után, nem is valószínű, hogy le fogok 1:1-es dolgokat szedegetni!
Nem volt akkor véletlen, hogy nem tetszettek már korábban is, ahogy itt írtam nem rég nektek róluk a véleményem.
Inkább csinálok magamnak mapot akkor,
Vagy épp, átalakítok 1-2 mapot olyanra ahogy majd tetszik.
A Laptomon beállítottad a legkisebb beállításokat?
Próbáltad úgy is?
Ha nem akkor próbáld meg. Én viszont, szeretem a modhostert, de persze, nem csak onnan szedek le cuccokat, hanem még legalább 6-8 másik oldalról is. Csak épp, azoknál nem tudni, hogy hogy néz ki egy map pl, mert csak 1 szutyok kép van kint, sokszor olyan kicsi a kép, hogy abból nem igen látni azt a részt se amiről készült. :S Gépeknél cuccoknál ez főleg így van! :SA modhosteren viszont, pár bonyolultságot leszámítva, láthatók akár 100 kép is, emellett, rendes leírások is vannak, pl hogy 1:1-es méretek vagy sem. Mist most újonnan amiket elkezdtek a dilisek. Azért dilisek, mert ahhoz, a növényeket is 1:1 be kellene szerintem szerkeszteni a mapnál, ami nem hiszem hogy lehetséges. Vagy pedig, teljesen meg feledkeznek erről.
Én viszont, ahogy fentebb írtam is, maradok az eddigi map verzióknál. Vagy pedig ahogy szintén írtam is, átalakítok vagy szerkesztek egy teljesen sajátot magamnak. Csak ez utóbbi, sokkal több idő! :S
Új hozzászólás Aktív témák

- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy épp, átalakítok 1-2 mapot olyanra ahogy majd tetszik.