Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zarew

senior tag

Na este próbálgattam a gross-heidekamp mappot. Nem tudom miért de nekem mániám az 1:1 es cuccok használata.De még mindig nem értem.Ez ügye egy 1:1-es map.Az alap gépek vannak ügye a platinumban azt is adja a térképbe indulónak.Nézem hűha alig fér el a trakesz az út sávban.Na sebaj raktam be 1:1 es gépet.Na most jött a meglepetés,az még nagyobb kb ötödével.A kukoricából nem látszott ki a gép. A Claast nem próbáltam,ha az sem lát ki az ciki. Meg ez egy bazi nagy map rengeteg kis úttal és mindenhol 1 méteres sövény amin mozdíthatatlanul felakad a gép. A földek bejáratát is hosszas csalinkázás után találtam meg. Az udvarban is elég szűk a hely. Igaz csak 1órát próbálgattam,de nem tetszett nagyon. Elég nekem a normál méretű map is.Igazábol a modhoster en a legnagyobb a választék,csak utálom a letöltő linkeit,főleg egy maphoz 5-6 kiegészítőt triggert ezt azt kell leszedni.
    A munkahelyemen ráérnék molyolni néha,de sajnos egy hétig nyúztam a laptopom,de képtelen elindulni a játék,nyilván a silány video teljesítmény miatt.Pedig nem is játszani,csak próbálgatni akartam a modokat.

Új hozzászólás Aktív témák