- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doyle
tag
Üdv minden Farming Simulator 2011 rajongónak!
Az elmúlt hetekben azon gondolkoztam hogy hogyan lehet rádiót csinálni a játékban több helyen is érdeklődtem de nem tudtak olyan tippet adni hogy a zene is menjen de a traktor hangja is megmaradjon.
Ma viszont számomra egy áttörést jelentett mikor ez sikerül megcsinálni 3 óra hossza próbálgatás után sikerült egy általam kiválasztott ún. "prototípus"
traktoron megcsinálni a rádiót és ez nem befolyásolta a traktor hangját tehát volt zene is és traki hang isAz eljárás a következő volt a prototípus traktor az MTZ 550E volt ahhoz hogy szóljon a zene a következőket tettem
1. Az asztalomon létrehoztam egy "Radio" mappát
2. Ebbe egy általam kiválasztott zenét tettem amit előtte átkonvertáltam WAV formátumba
3. Megnyitottam szerkesztésre az MTZ.XML fileot és ott a radioSoundnál beálítottam a következő elérési utat "Radio/zene.wav"
4. Ezután megnyitottam totalcommandert és a mods mappába megkerestem az MTZ 550E.zip - et ezt megnyitottam dupla clickel és a korábban az asztalon létrehozott Radio mappát áthúztam az MTZ 550E.zip - be
5. És innetől márcsak annyi dolgom volt hogy elindítsam a játékot és a beállításoknál azon belül az irányítás menü pontban a "Missing RADIO l10_n.hu xml" nek adtam egy irányító billentyűt ami az R betű volt
6. Ezután elmentettem a beállításokat és már csak annyi volt a dolgom hogy betöltsem a mentésemet miután betöltött "beszálltam" az MTZ 550E traktoromba és megnyomtam az R betűt és már szolt is a muzsika
ekkor nagyon örültem miközben pedig szépen duruzsolt a kis trakiTehát ha rádiót szeretnétek és a traki hangját is hallani akarjátok akkor a fentieket tegyétek

Szerintem ez egy elég nagy fölfedezés mivel eddig tudtommal nem sok embernek sikerült ezt végbevinnie!
Ha kérdésetek lenne nyugodtan írhattok privátot vagy e-mailt : gamer93 [kukac] freemail.hu
Mindenkinek jó szórakozást

Új hozzászólás Aktív témák

- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- RAM topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Crimson Desert
- Gray Zone Warfare
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkor nagyon örültem miközben pedig szépen duruzsolt a kis traki