Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doyle

tag

Üdv minden Farming Simulator 2011 rajongónak!

Az elmúlt hetekben azon gondolkoztam hogy hogyan lehet rádiót csinálni a játékban több helyen is érdeklődtem de nem tudtak olyan tippet adni hogy a zene is menjen de a traktor hangja is megmaradjon.
    Ma viszont számomra egy áttörést jelentett mikor ez sikerül megcsinálni 3 óra hossza próbálgatás után sikerült egy általam kiválasztott ún. "prototípus"
    traktoron megcsinálni a rádiót és ez nem befolyásolta a traktor hangját tehát volt zene is és traki hang is

Az eljárás a következő volt a prototípus traktor az MTZ 550E volt ahhoz hogy szóljon a zene a következőket tettem
    1. Az asztalomon létrehoztam egy "Radio" mappát
    2. Ebbe egy általam kiválasztott zenét tettem amit előtte átkonvertáltam WAV formátumba
    3. Megnyitottam szerkesztésre az MTZ.XML fileot és ott a radioSoundnál beálítottam a következő elérési utat "Radio/zene.wav"
    4. Ezután megnyitottam totalcommandert és a mods mappába megkerestem az MTZ 550E.zip - et ezt megnyitottam dupla clickel és a korábban az asztalon létrehozott Radio mappát áthúztam az MTZ 550E.zip - be
    5. És innetől márcsak annyi dolgom volt hogy elindítsam a játékot és a beállításoknál azon belül az irányítás menü pontban a "Missing RADIO l10_n.hu xml" nek adtam egy irányító billentyűt ami az R betű volt
    6. Ezután elmentettem a beállításokat és már csak annyi volt a dolgom hogy betöltsem a mentésemet miután betöltött "beszálltam" az MTZ 550E traktoromba és megnyomtam az R betűt és már szolt is a muzsika :DD ekkor nagyon örültem miközben pedig szépen duruzsolt a kis traki

Tehát ha rádiót szeretnétek és a traki hangját is hallani akarjátok akkor a fentieket tegyétek :) :C

Szerintem ez egy elég nagy fölfedezés mivel eddig tudtommal nem sok embernek sikerült ezt végbevinnie!

Ha kérdésetek lenne nyugodtan írhattok privátot vagy e-mailt : gamer93 [kukac] freemail.hu

Mindenkinek jó szórakozást :)

Új hozzászólás Aktív témák