Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
hali.
lehet nem bírja a géped memóriával. :S vagy valamelyik nem fér össze talán a többivel.
próbáld meg azt, hogy beteszed mindet, aztán 1-1-et kiveszel közülük, asztalra, aztán játék indít, és teszt. És ha akad, akkor tedd vissza amit kiszedtél az asztalra, aztán vedd ki azt, ami közvetlen utána van a sorban. és így tovább. mást sajna nem tudok. :S nekem pontosan nem tudom mennyi, de szerintem 50-100 mod benn van most, meg 2-3 map is, plusz a hozzájuk kellő mappák. BGA control mappa, és egyebek. Vagy épp, a Map_fruits zip mappa. ha több map van benn, lehet hogy az nem jó. nem tudom sajna. de amúgy, az eredeti mapon kívül, mind akadozik valamiért. Állítólag asszem a Pro Farm nem akadozik stb. :S De erről meg nem tudok, hogy kijött e volna nálunk már. Október körül viszont, jön a Farmer Simulator 2013.
Nem biztos hogy idén lehet majd már kapni, lehet csak jövő év elejére ér ide hozzánk. :S De nem bánnám ha idén ki jönne. Kíváncsi lettem rá nagyon! 
Új hozzászólás Aktív témák

- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem biztos hogy idén lehet majd már kapni, lehet csak jövő év elejére ér ide hozzánk. :S De nem bánnám ha idén ki jönne. Kíváncsi lettem rá nagyon!