Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Telekom mobilszolgáltatások
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Hát ige. Ez így igaz ahogy leírtad! Amiket tudok, mondhatni, nagy részét vagy magamtól kerestem googleban, vagy ezerrel jártam a fórumokat és olvastam.
Többek közt pl erre az infóra is magam leltem rá, egy általam mondhatni rendszeresen ide be linkelt oldalon. Leírása szerint, azt az infót és letölthető pakkot, amivel a normál, (gyári méretű), mapot, át tudom 3-4 kattintással méretezni. Pedig, azt az oldalt már nagyon sokszor minden oldalát végig néztem, nem egyszer! És lám, most meglett. Lehet hogy eddig is ott volt, csak épp, nem értettem még ami oda volt hozzá írva. Leszedtem most nem rég, és lám, a Readme leírást elolvastam, és egyből rájöttem, hogy az ami hónapok óta kerestem rá az infót! Most már leszedhetek egy normál pl Multifruitos mapot, és 3-4 katt és már nem is kicsi, hanem 4 szer nagyobb a gyári map méretnél! De, pl azt is magam találtam meg, annak a leírását, hogy egy 2009-es játékba való gépet vagy eszközt, hogy kell átírni a 2011 re. Vagyis, ha nem írja át valaki a 2008/2009-módokat, akkor egyáltalán nem is használhatóak. Báár, így is nem 1-el megakadtam, mert nem mindig tudom rendesen átírni. Vagyis, most hirtelen már 2 sokak számára igen lényeges és fontos dologról írtam.
Szívesen leírom 100-szor is, de. Tessék venni a fáradtságot, és türelmet, és bele olvasgatni több fórumba is, vagy épp, ha módról kellenek oldalak, akkor ha lehet, ne csak én használjam a Google keresőt. Igaz, van mikor sokat unom magam, olyankor kapásból keresek is ami kell az illetőnek, de van mikor nincs hozzá türelmem és kedvem. 
A módok berakásáról viszont, legalább 3 szor írtam már itt fórumban, tehát, ha nem baj, többször had ne írjam már le! Mivel magam is látom, hogy nem igen sok az írás itt fórumban, így nem nehéz megtalálni az írásaim pl.
De pl ObiGabi írásait sem.Ismétlem, nem nagy baj hogy kértek, és szívesen is segítek ha tudok és ha tudom, hogy az illető maga is vissza olvasgatott fórumba figyelmesen. Ha lusta az illető visszaolvasgatni, akkor kérem, inkább Ne kérdezzen senkit.
Köszi mindenki. Tisztelet a kivételnek.
Gabi köszi az infót a gépről.
Ez az a dolog, amit nagyon is jól megjegyzek, azért, mert mindent amit tudtam kikapcsoltam, letiltottam stb azért, hogy ha lehet, senki se léphessen a gépembe bele. Én meg viszont, nem is tudom hogy kell más gépére lépni. Amúgy, az asszem más néven a távsegítség.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szívesen leírom 100-szor is, de. Tessék venni a fáradtságot, és türelmet, és bele olvasgatni több fórumba is, vagy épp, ha módról kellenek oldalak, akkor ha lehet, ne csak én használjam a Google keresőt. Igaz, van mikor sokat unom magam, olyankor kapásból keresek is ami kell az illetőnek, de van mikor nincs hozzá türelmem és kedvem.
Ez az a dolog, amit nagyon is jól megjegyzek, azért, mert mindent amit tudtam kikapcsoltam, letiltottam stb azért, hogy ha lehet, senki se léphessen a gépembe bele. Én meg viszont, nem is tudom hogy kell más gépére lépni. Amúgy, az asszem más néven a távsegítség.