- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Szia!
Azt nem figyeltem most hirtelen hogy leírta e már az előttem szóló, de az 576 Kbyte szaküzletben keresd, ott tuti meg fogod kapni, max meg kell rendelniük, de hamar megvan az is szerintem. Érdemes. Másfelől meg, az 576 kbxyte honlapon meg lehet rendelni is ha nem tudsz vagy nem akarsz járni kelni utána.
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha rám hallgatsz, akkor a Platinum Edition verziót veszed meg, ugyanis az 2000 forint, és igen sok mindenhez már kellenek a DLC 1-2-3 pakkok. Ez midhárom benne van a Platinumban. Én viszont, most a Pro Farm verziót várom, mert van egy map, amihez sajna az kellene, de még nem tudok róla hogy magyarba kapható lenne.