Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pofa
tag
Az aushan-ba 2000 froncsi
-
pofa
tag
Nem nekem nem amiatt, hanem nem akarok ........ egy olyan mappa kéne amiben benne van az ..exe file is. aki érti az küldjön lécci
-
pofa
tag
Sziasztok kéne nekem egy olyan mappa amiben benne van az okosság, mert nem akar elindúúni ez a game, ha valakinek van ilyen legyen szives küldjön nekem egyet a mail- címemre thx.

-
pofa
tag
Na ez az amit nem láttam mer ott fagy mindig meg miko lelövöm a fehérköppenyes embert, thehát nincs több pálya .......................

Most mive jáccak..
[Szerkesztve] -
pofa
tag
Upp! help!
-
pofa
tag
Helló segítség kellene valami gebasz van a progimmal és pályaváltásoknál mindig megfagy a tőletek kapott pályákat mindig belerakom és így megyek tovább de most nem tudom mi van a pálya Vulcano az mikor felmegyek a körnemtudomire és a hídon átmegyek a bunkerhez ott megölök mindenkit és egy lépcsőn felmegyek , majd egy fehérköppenyes csákó magyaráz és megfagy mi jön ezután?
Ja és én fejbelövöm?
[Szerkesztve] -
pofa
tag
Szeva van egy Far cry Quicksave nevü progi tudjátok. hogy ez mire jó?
Gyorsmentés?
[Szerkesztve] -
pofa
tag
kösz hogy lelőttétek a poént/ de a Dam-nál lesz zöld mikor a hekikopterből szét kell lőni a folyónál egy- két szörnyet, majd felmenni egy erődbe bebújni egy lukon és bemész egy helységbe fegyverekért, hozzányúlsz valamihez és ekkor lesz zöld.
-
pofa
tag
Siker köszi a segítséget mindenkinek

( finom ez a pálya)
[Szerkesztve] -
pofa
tag
ugyanarra gondoltunk ! probálkozom
-
pofa
tag
az nem lehet, hogy a 1.1-1.3 as frissitésekkel kellene valamit operálni?-most sorry de lemegyek dolgozni
-
pofa
tag
most beleraktam a profiles/player/default/savegame mappába, de most sem megy,
elindítom a játékot-rákattintoka profiles-ra majd default majd-main menü champagne-és csak training
meg carrier van?
[Szerkesztve] -
pofa
tag
nem a defaultba, hanem a profiles/player/
tomika/savegame mappába
[Szerkesztve] -
pofa
tag
hahó
Twelve amit küldtél az nem érkezett meg (csatoltál valami fájl-t?)
[Szerkesztve] -
pofa
tag
Sziasztok segítség kellene van a játékba egy rész mikor a lementek egy targoncával( amit a csajszi vezet) bombát elhelyezni valami bunkerba, ezt végigcsináltam és amikor a végén szaladnánk ki akkor szétesik a kép és megfagy. UNINSTAL-t csináltam kimásoltam a mentéseket, újratelepítettem, de nem akarja beolvasni. Kellenének mentések, ha tudnátok segíteni rajtam ( de csak idáig!) az e-mail címem kiskarpit@freemail.hu köszi

-
pofa
tag
Sziasztok, ha normálon kezdtem a játékot akkor nem is választhatok easy-t (mondjuk egy nehezebb pályán), mert a lehetőséget felkinálja, de nem érzékelem hogy könnyebb lenne.
-
pofa
tag
Ráraktam könnyűre és így se megy kikészültem majd holnap újra megpróbálom, köszi a bíztatást( ha van hova elbújni akkor nincs baj)

-
pofa
tag
még 100* megpróbáltam normál módon megyek de nem megy, és ilyen fegyverem nincs!

Különben ti hány HZ-n nyomjátok és milyen felbontásban? Én 100Hz és mediumon van minden Ati 9550 (400/500)
[Szerkesztve] -
pofa
tag
ok köszi
-
pofa
tag
melyik a shot gun? nincs gránát csak a vakító bomba van az a távcsöves ami sorotatot lő és gránátot is és van a kétkezes géppityu az orosz egykezesbe nincs lőszar
Azért köszi majd próbálkozok nincs mese
[Szerkesztve] -
pofa
tag
Azt kell lőni ja csak eléggé birja az állat 140*indítom a pályát már nem érzem a nyakam!
-
pofa
tag
Sziasztok van egy pálya mokor elárasztod a helységet vízzel majd felúszól és a tetején egy csőben átmész egy másik pályára, itt lemászól és akkor jön a brutál lövöldözős állat, akit sima fegyverrel csak fedezékből 10 percnyi lövéssel lehet megőlni.Ha elszaladsz utánadmegy és szétlő?
Hogy kell megőlni?
[Szerkesztve] -
pofa
tag
Sziasztok azt tudjátok, hogy mátol a Tescoban 4990 a Far Cry?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest