Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
seaky77
tag
Kicsit szivatos de nem annyira nehéz dzsippel berontasz és kinyírod a nagy mutánsokat után hasalás és leszeded a többit. Ha kicsit vársz akkor kinyirják a katonákat és azokkal nem kell foglalkoznod!.
Utána át ha bejutsz az épületbe készülj fel a nagy gyilkolásra. (Vedd fel a rekétavetős fegyvert azt amelyik tud rakétázni és lőni is !!! Ez lesz a legfontosabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fegyvered mindent végig lehet vele vinni!!
Ja és a leges legutolsó pályán állj be a kijárat melleti kis lyukba és dobálj ki köveket. Hihetetlen könnyen meg lehet igy csinálni (szinte alig vesztettem életerőt pedig 4-5 nagy mutáns van)
Ja és mégvalami az utólsó pálya elött vedd fel a távcsövest mert anélkül véged!!
Tehát két fegyver kell összesen a rakétás (ami tud lőni is most nem jut eszembe a neve valami ''mg precision'') és a sniper
Bye,
Seaky -
bitmad
aktív tag
Itt egy komplett végigjátszás: Bővebben: link
Én már olyan régen végigvittem, hogy így fejből már pontosan nem tudnám neked elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudnám miért csesztem el vele egy hetet?