Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    válasz fiATHaLON #4371 üzenetére

    Egyszerűbb: már ki merek menni nappal is a földekre, mert egész jól tudok már lopózni kérlekalássan. Oszt így látok dolgokat:)!
    Workbench kell, meg repair skill. Összeszerelni gondolom mindig megy, de csak így tizedik szint körül sikerült először leszerelnem a hangtompítót a pisztolyról, és rátekerni a hunting rifle-re. Ra.
    Jevelri +1 karizmot sebez, van már orr-fül láncom, meg bíbor bőr nyakörvem, szögecsekkel. Ezt az utóbbit sál alatt hordom, de hát kell a párbeszédekhez a varázslat. Mondjuk ha ezt tudom, hogy ilyen egyszerűen búsztolható a karizom, tuti nem nyomom föl hetesre az elején. Mindegy, most 7+bobi+pírszing+nyakörv az már eleve 10, nem kell átöltözni szexidresszbe a hatás kedvéért.

    Hanem már négyen vagyunk vaz. Poénból felveszek mindenkit, aki jönne, de nem használom őket... olvastad a társak működésének leírásának sok oldalát? Rendesen belecsaptak a lecsóba, van egy gyerek a kisbuszban kilotonna mellett, az majd beavat... bár gondolom te is szólóban hallgatod a Sokolt, miközben a szél a szemedbe fújja a skorpiók szagát...

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák