- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
válasz
tupacamaru #4583 üzenetére
De mielött kitéped a falbol várdmeg mások véleményét vagy inkább infoit hogy náluk mien volt.
-
haxy27
aktív tag
válasz
tupacamaru #4580 üzenetére
Hát nem tom én ilyet nem tapasztaltam csak akadt a végén de lehet hogy nálam a gond, söt inkább a driver hibára gyanakszom mert a régebbi driverekel nem akad. De hogy teleportal mene valaki nem láttam kivéve egy személyt nem tom a nevét még nem láttam eddig fent de neki ha jól emlékszem voltak 400 - 600 pingjei is. nekem is néha 2 - 3 szor felment 1 másodpercre 240 re de ez talán a 2 - 3 pálya alatt ha 2* fordult elő.
Egyébként csak megjegyzem mostanában azt vettem észre hogy a DSL úgy este 19 - 21 óra között elégé be van lassulva mert Pécset a 4M csak 512esel ment több órán keresztül ja és ráadásul már hetek óta. azt nem tom hogy máshol is van e ilyen de könnyen előfordulhat. -
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #4578 üzenetére
Túl szép lenne ,ha mindenkinek tetszene valami
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #4565 üzenetére
Szerintem a PB teljesen felesleges, lehet találni olyan szerót eleget, ahol nincs PB és elfogadható a ping is (reklám: lásd Dunc szerója), azt meg már mindenki tudja, hogy lassít.
-
Gab606
csendes tag
válasz
tupacamaru #4435 üzenetére
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #4417 üzenetére
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #4412 üzenetére
Még mindig jobb géped van, mint nekem és mégse panaszkodom...
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #4252 üzenetére
Én igen. Kapcsold ki.
Én hang nélkül nyomom már elég régóta és csak 1vs1-ben kellemetlen picit. -
Mozso26
senior tag
válasz
tupacamaru #4239 üzenetére
Nagyon köszönöm.Azt véletlenül nem tudod vagy tujátok h a hang miért rosz a játék alatt x-fi vel???????
-
Padree
senior tag
válasz
tupacamaru #4230 üzenetére
Jah, faxa kis zombit lehetne gyártani EvElyNből a műtéttel. Az ürge nóbel dijjat kapott az eljárásér - azóta persze betiltották ...
Utánna feltalált vmi értelmeset: MR vagy CT orvosi használata úgyemléxem, azt már nem díjazták annyira
.
Kérdezd meg kezelőorvosod, gyóccerészed, vagy a fírget - szakember b+. -
Mozso26
senior tag
válasz
tupacamaru #4224 üzenetére
Tehát akkor ezt most hogy is kivitelezzem tegnap ota vab csak vistám.
(és uj a billentyüzetem is)
[Szerkesztve] -
Diego!
senior tag
válasz
tupacamaru #4230 üzenetére
Lehet hogy csak unatkozik.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #4214 üzenetére
Szerintem is.
-
Battleaxe
tag
válasz
tupacamaru #4175 üzenetére
ne nagyképüsködj nem vagy akkora ász mint képzeled magadról , régen az én szerveremröl hányszor lettél kivágva?! gyülölöm az öntelt beképzelt fennhéjázo modort.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #4169 üzenetére
De mást se kell lemocskolni...
-
Battleaxe
tag
válasz
tupacamaru #4166 üzenetére
nem tudom milyen szánalomról beszélsz én voltam a leg jobb a csapatunkban és vezettünk
[Szerkesztve] -
Diego!
senior tag
válasz
tupacamaru #4142 üzenetére
Szívesen. Ma is előbb lesz szerver, ha ráértek gyertek.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #4144 üzenetére
Ez game update volt, a rendes update tegnap volt.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #4114 üzenetére
Megnézném Tupa, de nincs kábeltévém. NEtem van
Szóval mi is az?
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #4083 üzenetére
Tévedés... MInden most kezdődik el..
Soak meg őrjöng, mer utál... -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #4081 üzenetére
MI az hogy kezdtem??? Minimum egy hallelijahhh amit megérdemelnék
Hogy milyet? Segítek... Ilyet:
Amúgy mi ez a Indigós mondat? Honnan van? -
rollins
őstag
válasz
tupacamaru #4102 üzenetére
Ja jó volt a mai is. Nyugodtan szeretek játszani, de ma úgy rángattam az egeret meg nyomkodtam a bill-.t mint egy eszelős
. Az elején elfelejtettem visszaírni a nevem, dm voltam, aztán átírtam Lollins-ra, de Zsolt!! Loller-e is tetszik
Aki csalással vádolt (nem emelékszem a nevére), azt írta, hiába lő, lepattan a fejedről
[Szerkesztve] -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #4102 üzenetére
Igen.Így már vágom h ki volt.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #4097 üzenetére
Jó volt! de rég játszottam már feart.Lépcsös Tupa.
Kétszer megjátszotad h mentem fel a lépcsön te meg átugrotál a fejem felett oszt kampec.
Ki volt ez a loller?ha jól írtam a nevét.
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #4081 üzenetére
Nekem az tünt fel ,hogy a fearről volt szó a topikban
-
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #4042 üzenetére
Ha nem nőből lenne, én is aggódnék, így csak mérges vagyok..
A kabbrádör viszont tényleg nagyon eltűnt -
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #4042 üzenetére
Lehet komolyabb tűzvész lett az utolsó odaégett kajákból...
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #3965 üzenetére
Én is annyin szoktam
-
rollins
őstag
válasz
tupacamaru #3954 üzenetére
Vagy én vonzom őket?
Ja meg milyen veszélyes az akna (proxy** vagy mi a neve), csak kihajoltam a sarokból és felrobbantott.
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
tupacamaru #3952 üzenetére
Vonzódnak hozzám az ellenséges gránátok, de jó volt.
rob210 : Vájunk szejetettel!
Tupa: már javítottam.
[Szerkesztve] -
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #3935 üzenetére
Ja igen, közel 1 éve a MIA-sokkal waroltunk, de le lehetett őket szedni, csak k*rva nehezen (akkor még.....
), a lelőhetetlenségük titka a ''jéghideg fej'' volt meg az hogy minden támadásra volt 1 taktikájuk....de nem folytatom mert nem adok tippeket...
.
De mentem már Fooxy ellen, és Sailor ellen is, és hát tőlük tényleg sokat be lehet nyelni, és tanulni; de ők sem lelőhetetlenek. -
Armahun
addikt
válasz
tupacamaru #3900 üzenetére
De már mikor
-
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #3900 üzenetére
[link] itt Crusader ellen nyomtam, 4szer kúrta fel az agyát, és 4szer jött vissza, aztán 5.szörre véglep tippent
szerk.: és végig azt hajtogatta hogyha nem ismerne azt mondaná csalok
Arni: ütős a progi, 30mp volt a legjobbam 10perc után, aztán már a szemem is golyózott
[Szerkesztve] -
johnny6.d
tag
válasz
tupacamaru #3885 üzenetére
Volt egy kis időm és ezt találtam:
You need to drop 'ALchemy.ini' and 'dsound.dll' into your FEAR and FEARXP directories.
Másik srác az 'ALchemy.ini' helyett 'dsound.ini'-ről beszélt, de most nem tudom ellenőrizni, mert nincs fennt a Vista (kellett a hely)
Ha a teljes FEAR-ben működött nekik, akkor talán a Combat-ban is fog. -
johnny6.d
tag
válasz
tupacamaru #3875 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond. Au2 + Vista Ultimate x64 alatt jó volt.
Ha 64 bites Vistád van, feltölthetem az én verziómat (1.00.05) valahová.
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #3872 üzenetére
Nekem nincs, de egy jó spanomnál úgy nyomtam a múltkor, káosz az volt de a hangulatot nagyon megdobta, szal nekem bejött és nem zavart
. Légnyomás búgást én nem hallottam, de amikor a távolban lőtt valaki, olyan hangos volt mintha engem tüzelnének 2méterről. Ezt nem értem mert az itthoni Stereo panasonic fülessel ilyet nem tapasztaltam
Haxy: az jégesőt nem is néztem, ennél a képnél: [link] leragadtamPia, cigi háváj dizsi
Egy igazi kis tündér
szerk.: link javítva
szerk.: ááá mosse jó, nem baj tüneményes az összesen
ui.: az egész család, de én kifejezetten a picilányra gondolok
[Szerkesztve] -
johnny6.d
tag
válasz
Au2-höz van Vista alá Creative Alchemy, így már van 5.1. Au4-hez nem tudom, hogy jó-e.
Játékosszámmal teljesen egyetértek. Ha sokan vannak, már csak zavaró. -
Soak
veterán
válasz
Én is ugy szoktam belőni ,hogy ki hol van ,hogy forgolódok . Nincs 5.1-es fülesem
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #3868 üzenetére
Igazából ez a lényeg ,hogy kinek mi a jó. Ha valaki egy 1k-s egérrel aláz valakit akkor neki az a jo.
. Ez csak tényeken alapuló összehasonliás
-
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #3843 üzenetére
Én inkább az elsőt zárom ki, és a fenmaradó 2 kombinációja tűnik reálisnak.
Egy kis para bennem is szokott lenni, de az első kill után ez csillapodik
dunc: még 30at legalább
sztem mx518
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #3856 üzenetére
Köszönöm.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #3830 üzenetére
Jaja régi szép idők...
Valahol hiányzik egy kicsit..
Emléxem a viszavágót végig sem játszották Vájlíng meg Topike (vagy Bubu) ki is lépett, jól otthagyták Sziko-t...Azok a képek talán csak Pengének vannak meg...
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
tupacamaru #3770 üzenetére
Mit mondasz Tupapa?
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3755 üzenetére
jaaa a vágni lehet... szalonnát sütöttem nyárson, a sütőben
Lesz ma játék?
Most bontok fel egy pezsgő, 2 sörön már túl vagyok...Egyik bnőmnél pakoltuk át a szobát...
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3753 üzenetére
Nem cigizek a szobában
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3738 üzenetére
Az újrateremtődőt nem is látod az a baj. Tegnap például láttam, hogy bebújsz a lépcső alá, gondoltam, hogy afk miatt ezért nem is szedtelek le.
-
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #3734 üzenetére
Jójó, einbischen talán bunkesz voltam deháténcsak viccnekszántam
. A kövi volt a szitu.: Havrok hívnak hogy kettécsapnak ha nem megyek velük inni, nagy duzzogba mondom juóvan
. Irány a kedvenc kocsma/pub. Csúsznak a Henik, heherészünk meg ilyenek aztán előjött belőlem a palázs pali, mondom karaokeezzunk. Megyek aprót váltani, miközben várok a csaposra támasztom a pultot meg nyalogatom a sörikémet. Eccercsak látom hogy a helység másik végéből vmi fekete hajú csaj közeledik. Miközben a pult felé tart, igazgatja a szoknyáját meg néha-néha rámpislant. Akkor már sejtettem vmit, igazam lett. Odajött a csaj (megcsapott a vodkanarancsszag) mondja hogy hívják, meg értetlenkedik hogy hol a bnőm, közben pedig kér egy vodkanarancsot. Én ekkor még hozzá sem szóltam semmit. Aztán beszél tovább, iszogatom a sörömet és jéghideg hangon megkérdeztem tőle: ''Mennyibe jössz?''
Erre röpült a csomag (a fél kocsma rajtam röhögött), és visszaspurult a társaságába. Ha pillantással ölni lehetne én már nem irogatnék itt.. Nem volt zavarban meg elég rutinosan magyarázott szal látszott hogy nem először ismerkedik így. Aztán azé picit megsajnáltam, meg megszólalt a lelkiismeretem (azmiaz??
) és gondoltam kiengesztelem. A szituhoz igazodva stílszerűen beraktam Eddától az Utolsó érintést (
) és odacsosszintottam az üldögélő csaj mellé. A végére már vigyorgott, aztán dumcsiztunk kicsit, de amikor a barátnőinek úgy mutatott be hogy ''Ő Gábor, az Égszínkék Paradicsomban mixer'' akkor koccolósra vettem a dolgot
Aztán mérisne mennyünk be nagytescoba részegen a barmokkal, irány a haverokkal az üzletlánc. Mászkálunk, focizgatunk a labdákkal, és éppen az egyik diákcsaj körül rollerezgetek átszellemült arcal, amikor kiabál haver hogy meggyalázták a testvérséget B+. Aku..életbe mondom és bévaccsosra véve a figurát sietek a helyszínre. Látom hogy haver küzd egy embernagyságú plussmacival. Megragadom a macit és ütöm mintha az életem múlna rajta. Aztán odajött egy eladó csaj és csak annyit mondott ''Hívom a biztonságiakat'' mire én ''haggyad, már lerendeztem''. Aztán vettünk egykis nasit (mézes vilmos, sőt még egy üveg Szamorodnit is) és angolosan távoztunk
Még most is a mézestől büfizekű
Szal ja jókis éccaka vót
Arthur: dak ellen mentünk biza, de ott nemcsak Kab kabozott
A LEK elleni war nem volt komoly, szervezetlenek voltunk, és gyalázatosan alulmúltam önmagam. Egy ember nem tud rendesen kempelni, ahhoz min 2kell
. Norb meg Ati rengeteget nyomtak már együtt így náluk nincs gond az összhangal, de azért amikor 2v2ztünk velük akkor mi is jók voltunk együtt, és rendesen fedeztük egymás seggét! Annak ha visszaemlxel meg is volt az eredménye, az összes map kiegyenlített volt, hol ők nyertek picivel, hol mi
Szal jólesz ez, bár mint Atiéknak is írtam nem érzem a skillt. A mozgásom is elég esetlen, és rengeteget lamerkedek. De bízok benne hogy 2hét alatt ez majd helyreáll. Ja igen, mostmár ott tartok hogy nem várok 2hónapot a C2D-ra, lehet hogy lejön a vörösköd és veszek egy ferire elég gépet 1-2héten belül
Dög: nekem is a spawnkillel van a bajom, ezért nem szeretem a DM-etPersze TDM-ben is előfordul de nem jellemző hálistennek.
szerk.: asszem a leghosszabb hsz versenyt megnyertem
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #3716 üzenetére
A kémény még áll. [link]
3.5 MB
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3713 üzenetére
Az volt, de a Skype nem jó, szerintem te tehetsz róla.
[link] -
Padree
senior tag
válasz
tupacamaru #3696 üzenetére
Strandol voltál kabbe? Én a családdal iszapfürdőztem a Körösön
- természet rulez, holnaptól lehet táppénz
-
Nimrod
addikt
válasz
Az erőmű még áll?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Kb most én is 20 perce csak olvasok, és keresem az állam a földön.
Egy K*rva játék miatt hogy lehet ennyit veszekedni. Pláne olyan emberek, akik már 20 fölött járnak. (illetve egy részük). Én bevallom 19 leszek még csak, de ez a szint... ... ez ovoda
no mind1. Má mi is benne vagyunk egy-két HSZ-ben, pedig azért az egész klánbol szinte csak én vok aktív itt... najó, Puki is
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3601 üzenetére
Ó kedves Tupa, akkor te voltál az a rendkívül nagybecsű személy, aki volt olyan kedves f1-et nyomni, amikor az az idióta nemnormális rámküldött egy vote-ot. Na ezt megjegyeztem.
Eddig igyekeztem figyelembe venni, hogy te jössz velem szembe, de ennek a végtelen kedvességnek ezennel vége!!!
Nekem hamar elegem lett a fekvésből, de legfőképen abból, hogy vagy 2 napja először elgondolom, hogy jééé itt jön valaki, akinek nincs sign a feje fölött. Na de ez akkor ellenség, le kellene lőni. Evi nyomd meg az egér bal gombját, aztán mozogj ide oda, ugrálj, gugolj stb. MIre ide eljutok, félig lement az energiám. Na így játszani nem élvezet.
Tegnap már a PAC- szerveren is lelőttek, ez már a vég, lehet hogy pihenni kellene kicsit.
Sziasztok, szép napot -
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3578 üzenetére
Nekem is bőven 300 fölött volt, de nem is maradtam sokáig. Kezdők voltak szerintem.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3443 üzenetére
Szöget látom, néha meg is állok megnézni egy-egy faliszőnyeget.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3439 üzenetére
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3439 üzenetére
Nekem nincs vértócsa, az egyetlen vér amit látok ha engem kapnak fejbe vagy gránátot kapok.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3433 üzenetére
Te bekapcsolva hagyod a vért?
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3433 üzenetére
Egyteértek, jó volt, bár a végén mintha akadt volna. Máskor is csináljunk ilyet. Holnap ki ér rá? Én kb 15.00ig vagyok
Köszönjük Dunc -
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3421 üzenetére
Azt nem így kell mondani. Az arc-egységed megsérült és cserére szorul.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3414 üzenetére
Pedig nem is láccik. Olyan kiegyensúlyozott a karaktered megjelenése. Igaz, jelcinnek is mindig ilyen volt. Hm vannak szakemberek keresd meg őket tupa
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3413 üzenetére
nehogymá a pb az alkoholszintet is limitelje mer akkor gáz van
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #3407 üzenetére
Csinálom 10 perc türelmet kérek alma a jelszó lejelszavazom
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3399 üzenetére
Régen Doomban még józanul sem tudtam felmenni a csigalépcsőn, de Worms részegen feledhetetlen élmény.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3399 üzenetére
persze, kénytelen vagyok, hiszen alapozni kell. A gátlásaimat félig levetkőzve kell itthonról elindulnom, különben nem tudok botrányosan viselkedni. Pedig most arra van szükségem.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3386 üzenetére
Aha, tehát ez a Nők, nőügyek topic Detox edition.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3375 üzenetére
jaaa foci.....
-
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #3347 üzenetére
úgyértettem hogy Kab végig gab meg csak néha
Monnyuk Kab télleg izomból és naggyon sunyi állat módon nyomta, mondtam is neki h erre már születni kell B+
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3327 üzenetére
Nem tudom már, hogy csak egy vicc volt-e vagy tényleg megtörtént. Jó megjelenésű manager emberke találkozik a barátjával, elkezdenek beszélgetni majd felvetődik a Diablo és a CS mint téma, hogy ő mennyire élvezi a másik fejbelövését és éjszakákat tölt el vele, majd észreveszik a legyökerezett főnökséget az ajtóban.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3325 üzenetére
A főnökeid tudnak róla, hogy ilyen békés játékokkal múlatod a szabadidődet?
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3323 üzenetére
Hirtelen eszembe jutott a Simpsons család.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3321 üzenetére
Miért, Te mivel foglalkozol? Áramszolgáltató?
Igen, szoktam olvasnia hszeidet, de asajna mostanában nem tudtunk jáccani. + nem igazán jó az egerem, és ha 10 percen belül cak egy rampage-t sukerül csinálnom, felmegy a pumpa, és kilpek
Az aláírásomban szereplő rövidke párbeszéd egy telefonbeszélgetés során hangzott el. Ha leírva tetszik garantálom, hogy be*rnál, ha hallanád is -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3318 üzenetére
Szia!
Hála odafentre hogy előkerültél.2 percig gondolkodtam, hogy mit is értsek szavaidon, de aztán rájöttem
Hoyg vagy? Te mit csinálsz ébren ilyen korán, az össze topiklakó még alszik sztem. -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3289 üzenetére
Sztem a dunc szervere kevésbé volt szaggatós
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3235 üzenetére
Elvonatkoztatva tőlem, ugy enem mndod komolyan, hogy mindössze 8 perc?
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3235 üzenetére
A desszertet a Dög szolgáltatja ínycsiklandó gránátok formájában.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3229 üzenetére
Mert azzal még ehető formába tudom önteni saját magamnak.
-
Battleaxe
tag
válasz
tupacamaru #3192 üzenetére
OK TE legalább veszed a lapot ) peace
-
Battleaxe
tag
válasz
tupacamaru #3190 üzenetére
fellszögellek a falra B+
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #3166 üzenetére
Akkor ott valami rosszul volt beállitva, en a játékon belül már szedtem 800on felül is mapot
-
haxy27
aktív tag
válasz
tupacamaru #3166 üzenetére
Nincs a játékba korlát mert én szoktam a netröl tölteni pájákat és mivel megszünt a weboldal ahol a mapok voltak igy csak a szerverekröl tudok tölteni, és mais töltötem 120K/s jött. de szerintem probáljuk ki egy kisseb mapal éa ki derül ha nem megy a letöltés akkor hagyuk. én tudok párat küldeni, csak kérdés hogy nagy pája vagy egy kisseb kell.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #3156 üzenetére
na az viszont jó szerver. Nem lagos, nem akad.
A játékban Tupa a játékban
Merhogy jó a füst -
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #3106 üzenetére
16os szerveren 16 játékosra gondoltam, de akkor is. Ha 5-6an játszanak, a medkitet csak ekkor lehet ennyire felhalmozni ,ha campel az ember. Azt meg amugy sem lehet
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #3103 üzenetére
Amugy nem értem mi bajotok a medkittel attol hogy nem tudják egyesek használni...
. amugy meg mutass valakit aki egy 16os szerveren 2nél többet tud magánál folyamatosan tartani
-
Dr.Burn
őstag
válasz
tupacamaru #3100 üzenetére
Sajnos nem jo az a megoldas amit csinaltam.
Ha lenne olyan file amit a többiek irnak.... Van egy oldal ami csinal ilyen config filet, csak kerdes hogy ez funkcional a server options kent is?
(MPCustomizations.txt) Vagy esetleg, ha tudnam mi tölti be ezt a file-t.
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
válasz
tupacamaru #3096 üzenetére
Ebben a pillanatban nyomtam egy szerver restartot. Most kellene megnezni.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #3077 üzenetére
Pontosan, köszi a szeróért és persze Duncnak is.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
tupacamaru #3072 üzenetére
Igen, csak a megkell keresnem melyik opcioval tudom ezt allitani.
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #3016 üzenetére
kár ,hogy ilyenekkel sosem találkozom . Mondjuk elég IQ negativ ez a viselkedés
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #3013 üzenetére
LoL , magyar?
-
Dr.Burn
őstag
válasz
tupacamaru #2979 üzenetére
Okes, majd holnap addig hagyom a szervert.
TDM van mar. -
Dr.Burn
őstag
válasz
tupacamaru #2977 üzenetére
Igen, megy mar, csak nincs meg rendesen configolva. Ezt szeretnem megcsinalni utana mehetne rajta a hent.
Milyen jatekmod a kedveltebb? Milyen jatekmod megy a ph 1 -es szerveren?
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #2957 üzenetére
Látom sajna most nem ok a net.
-
Integrator
aktív tag
válasz
tupacamaru #2957 üzenetére
Jahjah, én is lejöttem, mert 400-at már nem bírtam idegileg...
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #2930 üzenetére
Én jácctam egyszer 15-ödmagammal a Refinery-n. Respawn után rögtön dobtam a gránátot és löttem. 10 percig brtam, elég is volt. Nem az én műfajom, az biztos. Amúgy én is inkább darálni szeretek, ha taktikázni van kedvem akkor megyek cs-zni.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #2926 üzenetére
Szia Tupa!
Ilyet már én is kaptam, bár Te valóban gyanús vagy nekem is
Amúgy figya:
[link]
Látod,m ár megy.
Amúgy a 11 halálból kb 5-6 azért volt, mert leállt az egerem. Nem azért linkelgetem ezt a képet, mert olyan büszke vagyok magamra, hanem mert gyelőre csak ezt tudom ...
Nem volt jó a srác, szégyen is a 11 halál. Na leszaladok kólát venni, 10 perc, aztán valaki nyithatna egy szervert, vagy kereshetnénk egyet -
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #2881 üzenetére
Én Xfire-t használok képlopásra, csak az a baj, hogy időzik egy picit a kép elkészítésével.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #2877 üzenetére
Sajna Frapsot nagyon ritkán futtatom Fear alatt, így is kevés a memória. Amit egyszer tőled ollóztam össze egy videóba annak a végén látható egy ilyen zombi állapot. [link]
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #2865 üzenetére
Egyszer zombiként támadtál rám és nem is volt csípőd.
Aztán láttam más is írta hogy valakit zombiként lát tőlünk, gondolom hogy te voltál az a halva járó. -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #2865 üzenetére
Alattad Tupa alattad! (De csak majdnem) De leszek én még feletted is. CSak legyen időm jáccani. Sok a hmunka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged