- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<<{FMJ]Corey
csendes tag
válasz
Richter36 #8518 üzenetére
Ilyen pl asszem a Raw recruiting szeró vagy a Gk nem tom pontosan melyiken de ott egyáltalán nincsen unarmed.
Hiába próbálkoztam használni de semmi,persze a saját csapattársamnak lebasztam 2őt ő rittig kifeküdt tőle
A sec-es szerókat én sem csypázom az az igazság
Aztán ma tessék ám jönni szép számmal az Fmj szeróra gyilkolászni,ha nem jöttök mindenkit leunarmedezek -
v!ct0y
veterán
válasz
Richter36 #8374 üzenetére
Áh ilyet ti nem csinálnátok az tuti.
Mert rétes azt hiszi magáról hogy legyőzhetetlen és aki jobb nála az már csal.
Neki viccből se lehet beszólni de ezt gondolom ti is észrevettétek.
Na lényeg a lényeg megszűntette az MRK t és új klánt fog csinálni.
Am mindenkit "kirúgott" mert idézem: "elegem van a kis buzi kétszinü gerinctelen patkányokbol"
Am. eddig az a szitu h majdnem mindenki átjön a HHS-be de ez még változhat is kivéve persze az inaktív tagokat. -
parabellum12
csendes tag
válasz
Richter36 #8353 üzenetére
Rendben, akkor marad a 8 fő. Délutánonként lesz szerver, persze csak ha igény is van rá. Holnap kivételesen csak 7 kor tudom indítani, mert 6ig melózok.
Akik tudják az scmd pass-t nyugodtan adják meg a szerver elhagyása után a megbízható társaknak, így lehet dobálni a szemetet.Köszi a játékot mindenkinek
Jaaa. Imi a gépeddel más gond lesz, bírnia kellene
-
parabellum12
csendes tag
válasz
Richter36 #8334 üzenetére
Én is köszönöm mindekinek, aki segtett tesztelni. Úgy vettem észre, hogy 8 főt simán visz a netem.
Külön öröm volt számomra, hogy Gonzo is becsatlakozott, a fene se tudja honnan tudta meg.
Sajnos nem volt felhőtlen a játék öröme pár percig, mert egy kedves játékos nem állta meg szó nélkül h kapott egy szép hedsátot, és utána sem hagyta abba. Ez pedig MRK sxhdx vagy kicsoda volt. Látom vannak itt cspattársai.
Adjátok át neki, hogy ez a játék nem végződik ahol ő van, de még csak nem is ott ahol mi. Kértem, hogy jöjjön 1v1 ra, persze az nem tetszett. Nem pazarolja az idejét....
Ez nem az MRK csapatnak szól, csak neki.
Holnap 17.00 körül indtom a szervert ezúttal 10 fővel. PB nem lesz rajta, Zed tudni fogj az smcd pass-t, szal lehet kidobálni az embereket... Ha lagos lesz, 7 környékén visszaveszem 8 főre. Kíváncsi vagyok.
Na jóéjt -
Kr/\toS
senior tag
válasz
Richter36 #8229 üzenetére
Szerintem a következőket tartalmazhatta a kép:
A legtökéletesebb és legfantasztikusabb magyar fear játékost feszítették keresztre saját népe által, mikozben a csőcselék hangosan gyúnyolódott és tisztességtelen szavakkal illette, addig hívei fájdalmasan zokogtak, s lábát csókolgatták; Ő pediglen mennyei atyjára emelte ájtatos tekintetét és csak e szavakat rebegte: "Bocsáss meg nekik atyám nem érthetik az Én nagyságom hisz ők csak núbparasztkemperek!!" -
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #8210 üzenetére
blablabla
Igen, akkor játszottam utoljára veletek,, nem volt kedvem 6emberrel 2* egymás után Evac-on rohangálni 20 percet, éés koccoltam. Mekkora lúzer vagyok
Aki funból jáccik nem kempel,, ugyvok mint Imi, abban a 3naponta 1órában mikor game közelbe kerülök,, nincs kedvem kemperekre vadászni. Szal nemtudom kinek vélsz engem a stílusom alapján,, de ott error lesz. A sokat mondó just_for_fun néven játszok már jóideje.
Azt megszámolhatod 1kezeden hogy mi Slade-el hányszor vagyunk (voltunk) közös teambe pubon,, ha pedig nagynéha megengettük ezt a luxust akkor igen összejátszottunk, mer élvezet. DE kevered a camp fogalmát a fedezék használattal, azmeg hogy jó időben jó helyen voltunk,, bocs jobbak vagyunk ;) egyhelyben engem 3mp-nél tovább te soha nem találsz, Slade-re is csak azért mondod mert te csak annyit látsz hogy koppanik a hecsi. Legalább egyszer vennétek a fáradtságot és néznétek meg spect.ből hogy játszik. Mi megtettük..Véleményt nyilvánítottam,, ez már cheat??
-
mercenary«
csendes tag
válasz
Richter36 #8210 üzenetére
En azon szoktam nevetni amikor dockson kinn ulsz az armoron kilolek es jon a:kurvaanyadgliccs szoveg
hogy a temahoz is hozzaszoljak engem ez a lean glitch cucc akkor idegesit amikor az enemy 300 pontal vezet en meg vontatom hunpistiket...bar a pub az 90%ban ilyen (ettol fuggetlenul nem csalas a kihajolos bug mivel mindenki hasznalja)
-
Lajkó
őstag
válasz
Richter36 #7963 üzenetére
Hát az az igazság, azzal, hogy k.rv.ra, de k.rv.ra mesziröl üt unarmeddel(ben).
Úgymond hihetetlen, hogy ennyire el tudja találni az a pontot hogy mikor érdemes ütni, és mikor nem.Volt egy szeró, ahhol összeakadtam egy teljesen kezdő playerrel, és nem ment az istenért sem. Nem tudtam olyan messziröl ütni.Lehet hogy az van, hogy amikor engem ütnek akkor távolabbnak tünik mint amikor én ütök ?
Mellesleg nyomtam Evelinel egy 1on1-t és lenyomott, de nagyon. Screenem nincs, de kb: 15:5 lehetett a javára, Na ugyanazon sungból nyomtam a Chet-tel is.Evelyn
Respect
-
-
GC-EvElyN-
senior tag
-
tzimash
őstag
válasz
Richter36 #7811 üzenetére
ma nem hiszem, inkább holnap. neked nem melóba kéne lenned
commander999:
azok a fegyverek vannak, amelyeket játékkezdéskor (vagy közben) kiválaszthatsz, plusz még pár szuperfegyó felvehető game közben, ha éppen nincs letiltva. szóval semmi eltérés nincs az alap fear-től.
...de látom Richter megelőzött... -
commander999
csendes tag
válasz
Richter36 #7050 üzenetére
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Feltelepítettem a FEAR Combat-ot, majd rá az 1.08-as patch-et. A Combatban elvileg 12 új fegyver van, azonban én nem látom őket, nem tudom hol lehet őket kiválasztani. Ugyanazok vannak, mint az eredeti FEAR-ban, semmi új nem jelenik meg, amikor rákattintok játék közben a "Select Weapon" pontra!Miért van ez? Hol vannak az új fegyverek?
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Richter36 #7799 üzenetére
Ezt ugy lehet lenyomozni hogy elmész game-violation.org-ra ott szépen bepötyögöd az ellenőrizni kivánt szerver ip-jét és megmondja hogy kapnak e arról a szerverről infót( streamel e oda ).
Több is van, de én biztosan csak a Dogoldtimer-ről tudom ezt, és a mi szerverünk is olyan tegnap óta ismét bekapcsoltam a pb-t.A 40hez közeli szöveg jó volt!!
-
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Richter36 #7794 üzenetére
Oo! Hát az durva.
De lehetségesnek tartom hogy:
-Alapból van nála 1db , sokan vannak a pályán tegyük fel elhullott pár csapattag és rászaladgál az "injekcióstűkre".
-Health pack scriptet használ. Tudod mikor valaki láthatatlan módon felveszi a pályán a healthet( amikor kell neki csak akkor-tehát mikor lövik)
-Egyebetnemtudokmondani -
tzimash
őstag
válasz
Richter36 #7764 üzenetére
ma voltam a Neostrada nevű, asszem lengyel szerveren. pause hackkeltek, most találkoztam először ezzel, marha vicces volt, hirtelen azt hittem a játék fagyott ki, aztán láttam hogy a chat az megy, utána arra gondoltam, hogy a billentyűvel van a baj, de írni azt tudtam.
anyáztam egyet, majd esc.... -
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #7751 üzenetére
Én is grat. önbizalomnövelésnek, csapatjátéknak jót tesznek az ilyen mókák.
Uhh esküszöm kiváncsi vok mi volt a taktik,, merhogy amit Evi mutat azt én az életbe be nem tartanám
Végülis csak győzelemre vitt Titeket, ami már önmagában szép eredmény
Na ne tessék ám megsértődni, ércsétek a pojént!
-
<<{FMJ]Corey
csendes tag
válasz
Richter36 #7576 üzenetére
A Lan Partyn ott volt a BKS Klánból: Talpi,Joe,Penge,Yana,Gossy323.
Fúú az én csapatomban ahol voltam : Tupa volt a legismertebb a többieket nem hiszem hogy láttad játszani.
Hmmm a partyk ugye legtöbbször Slow mo Tdm-et játszottunk meg egy pár meccs CTF-et is.
A SlowmoTdm szerintem egész kirgyenlített volt az én meglátásom szerint.A CTF ben egyszer csúnyán kikaptunk(De az csak azért volt mert Tupa és én Álmosak voltunk)
Ja az eredményekről képek is vannak ha érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest