- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
haxy27
aktív tag
-
haxy27
aktív tag
[link]
Én ijen egeret veszek a jövöhonap közepe felé, ha nem megy el a lové másra.
ja és pécsen. Ezt csak azért mondom mert azt mondtad nem lehet pécsen jó egeret kapni.
Ez egy Genius Ergo 525 egér lézeres 8 gombos. a görgö nem csak elöre hátra de jobra balra is mozog. az oldalán kényelmessen elérhető 3
gomb ami egymásba van ágyazva, van egy nagy gomb és a közepén egy kicsi, a görgö elött és mögöt is van egy egy gomb szoval tök jó és még kézre is áll.
Az ITpartnersnél lehet venni 7800ft, ja és egérpadot is adnak hozzá, bár azt ugysem használom de állitolag elég drága fajta padocska. van nekik az olcsobik is az ergo 520 ugyan az csak nem lézeres hanem hagyományos optikai és max 1600dpi felbontásu az ára 5600ft. -
Armahun
addikt
Szépjónapot!
Szoftver nélköl is kitőnőem működik kivéve két dolgot.
Az egyik játékban szoftver nélkül nem tudom használni a tetején lévő pici gombot. A másik pl böngészésnél a görgö alapbeállítás szerint nem a középső, hanem csak általános gomb.
Ha felrakod utánna minden féleképp indítsd újra a gépet, csak utánna fog rendesen működni az érzékenység. Javaslom használd azt amit adnak hozzá, az újjakkal nekem nagyon roszz tapasztalataim voltak. Olyan darabos ugrálós lett a mozgás töle. A 2.4-es setpvel viszont ezt nem tapasztaltam. -
Detox!
senior tag
A Chd-t csak ajánlani tudom, persze nem 17rongyért kikskerből. Én 7ért vettem vattaújan igaz kéz alatt, de találtam vmit [link] jóáron van nagyon
Volt MX518-am is, de érdemben nem tudok nyilatkozni róla, mer én balkézzel gyilolok, és elég érdekes volt használni...
Sil: mi tartott eddig?? -
magi20
senior tag
egyébként kurvára függ a kézmérettől........
nekem volt 518--diamondback van most-copperhead is volt a kezemben..
nekem speciel a diamondback jött be-mivel elég nagy kezem van.
de te sem vagy éppen kicsi,tehát nemtudom mekkora kezed van,de lehet razer jobban passzol.
az tény hogy razer többet tud.----------mennyibe kerül most az mx518?
de van pl revolution is,microsoftol-----------------na az kurva jó de 20k -
Nimrod
addikt
Az elég nagy baj, ha egy ilyen feltételes elágazást nem tud megcsinálni (if not exists then create).
Csak jelszót légyszi ne felejtsd majd el, tegnap is Xfire-ön zargattam valakit, mert nem tudtam.
Most nem tudtam benézni a szeróra, elkezdtem egy letöltést és nem akarom megszakítani. -
Detox!
senior tag
Ottleszek fatter, és bízom benne hogy összejön a team még akkor is ha most egy kicsit csonka
Kabnak priviztem, de sztem megin tésztát evett, mert baxik beck írni. (hacsak nem nézed akkor srykab)
Juliska(wehehee): semmi foci, én mézes csirkét csináltam hercegnő burival (nemám kozmát rizzse..). Most vagy emegyek futni (nemvalószínű), vagy gyurmázni (essem esélyes), vagy maradok itthon és rápihizek az estére(sanszos
). Hosszú éjszaka megvolt itt is, az eseménydús már nem annyira
Arni:
[Szerkesztve] -
Armahun
addikt
Ha lenne elég jelentkező csinálhatnál egy zártat. Elosztanánk a csapatot és megpróbálnánk összedolgozni. Amolyan Funwar szerűséget. Evelyn írta, hogy kipróbálna valami ilyesmit fear-ben.
Evelyn, Te, Detox, Én, négyen már bizos lennénk.
Aki bennelenne egy ilyen játékban legyenszíves jelezze, hogy jön. Egy 6-8 ember jó lenne, ha összejönne. -
haxy27
aktív tag
Szerintem, mivel te inditod a szerot igy elfogadjuk amit adsz, aki belép szintén elfogadja.
Ha nem adsz semit akkor érdekes lesz. De jácotam ojan pájaán ahol csak ütni lehetet. azis érdekes volt egy karate terem.
1 hétig szabin leszek holnaptol igy ha van szeró akkor minden este egy kicsit küzdhetek veletek. -
haxy27
aktív tag
Ezért irtam ezt is le mert igy hátha könyebb. de lehetne azt csinálni hogy valahova fel tölteni pár mapoz zip be csomagolva csak ki kellene a megfelelő hejre csomagolni vagy egy önkicsomagoloba teni ami mindjárt a megfelelő helyre telepitené.
és ez nem is nagy munka most probáltam ki és müködik a dolog csak az instaláló fájlt kéne megoldani. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged