- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Lehet hogy igazad van de erre a lehetőségre nem gondoltam.
Az eredmény majdnem ugyanaz lesz, marad 50 gémer által inditott szeró amiből 40 pass-os lesz. Amúgy nem akarom temetni ezt a frankó kis játékot csak elég érzékenyen érint a dolog mivel én nem játszok semmilyen másik onlány gémmel sem.
Bár a CoD: WaW eléggé bejött a LAN-on.
-
-
marcus.fenix
aktív tag
Éppen ez a baj, hogy a játék a dedikált szervernek szánt gépen el sem indul... (S3 Graphics rulezz) A sávszél (viszonylag) nagy, ezért esett a választás erre a gépre. Azért csak az a két map ment (Factory, meg Offices) mert ez a kettő volt benne volt a ServerOptions.CFG file-ban. A többi neve nem ment fejből, de a neten megtaláltam és töltöttem le újakat is, mostmár a Custom Dedicated DM szerverünk 16 map-pel Up & Running!
-
Peti78
őstag
Nekem van egy ajánlatom a szerverrel kapcsolatban. Az, aki benne van és rááldoz 600 kemény magyar forintot, jelezze. A fennmaradó összeget pedig kifizetem én. Nekem ennyit megér a nyugodt játék. Akitől elsősorban választ várok, azok a régi motorosok.
nyilatkozásra szólítom fel a következő fórumtársakat függetlenül attól, hogy eddig mit írtak:Arni
Csaszy
Corey
Kratos
Lajkó
Richter
Talpi
Tupa
Tzimash
ViktorCsak igen-nem választ kérek erre a postra válaszolva. Nem kell h miért nem, és miért igen. Köszi
-
breed30
tag
Tudom az lenne az igazi ha csak kill lenne. De van egy problémám amikor gránátot kapok vagy lelőnek amikor megjelenek a pályán be van állva és sorozatba nyír ki ez ellen nem lehet valamit tenni?
Kb: 30 %-a a death-jaimnak az már próbálkoztam egy két dologgal de mindig oda tudnak szorítani ahogy észre vettem egy két ember erre megy.v!ct0y: Ok köszi.
Ja nem rég hagytam abba elég sokan voltak.
-
breed30
tag
-
breed30
tag
Türelmes vagyok mindent felszedek, csak én már arra gyanakszok hogy azon a szerveren ahol voltam lehet hogy cheat-et használtak mert a 10 mm pret-böl nem bírhat ki egy karakter sem egy tárat. és mind a 25-öt bekapta.
Amikor gyors táraztam egy lövéssel leterített pedig minden a maxon volt nálam.
v!ct0y: 100% mert figyelem a vérfröccsöt is mindig megvolt a 25 futott előttem jó célpontot adva.
-
-
Lajkó
őstag
Richter: -Még az hozzátartozik, hogy: -Ha ezzel a beállítással végighúzom a Steel Qck Mini-n a patkányt, akkor kb. 300*-ot fordulok. Közelharcnál nem annyira határozott(rángatni kell), de távolra halál pontos!
Dunc: Pupil most kérdezte, hogy gamelunk-e este, úgyhogy jöhet a szeró!
A PB- nekünk mindegy, mert Puppernek is az a pb van ami nekem. -
S4ND3R
tag
Jah ide is jöhet, de nekem nem kell smcd vagy mi, (usse értem) elég a szeró pass is...
De csak szigorúan miután hazaértem munkahelyről...
Más meg a f***t veri a strandon vazz...
Perseus mandate-t sikerült összehozni? Este próbálom én is, de nem maradok sokáig, mert megyek csapatni... Haver dobálja majd a jasztot. megszületett a lánya!!
Van 1 üveg Chivas, leöblítem vele a port a torkomból. -
Richter36
őstag
Nem tom,mert nem vagyok hacker és nem ismerem ezt a fajta hacket. Az viszont biztos, hogy olvassa ezt a fórumot az illető, mert mindig ez történik a szerverrel. És nem véletlenül kezdett el olyan embert csíterezni aki innen való. Ugyanis Pupilt vadul csíterezte még azután is amikor kilépett váltig állította, hogy morfeusz volt a csíter.Ezután említettem az anyukáját amit egy bannal díjazott.
Vajon a PB detectálja ezt a hacket? Lehet akkor érdemes lenne feltenni a szerverre. Megmondom őszintén, hogy PB-s szerveren még nem találkoztam ennyire durva csíttel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged